Bildirim
ASSASSIN'S CREED UNITY (PS4) 13 KASIM 2014 (61. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: offbeat_ninja
quote:
Orijinalden alıntı: suÇ
dünkü SS'ler ile,e3 deki görüntüyü karşılaştırınca,downgrade ile nasıl kandırıldığımızı anlaman lazım.fan boyluk da bir yere kadar

Bu mesajini hatirliyorsun degilmi su iki resmi kiyaslayip downgrade yedi diyordunuz. Ben de bir sonra ki sayfa da sana bu iki resim karesi farkli yerden alinmis o yuzden downgrade yedi gibi gozukuyor ben bile istesem herhangi bir oyun dan iki farkli kare alip oyun downgrade yemis gibi rahatlikla gosterebilirim diyordum. Sen de ne yaptin beni blokladin bu akillica attigim mesajdan dolayi. Eger oyunu aldiysan bu yere gelip aslin da oyunun gram downgrade yemedigini gormussundur. Resim atim diyorum ama usb yok o yuzden resim atamiyorum. Eger halen inanmiyorsan oyunu al ve o ayni yere gel eger halen dersen ki downgrade yemis kendimi sınırsız banlatacagim. Sana tavsiyem oyunu gicikligina downgrade yemis gibi gosteren ergen kurnazlara fazla kanma. Simdi tekrar bloklayabilirsin.
Ubisoft downgrade konusunda sabıkalı olduğu için, o yüzden en ufak şeye resme inanırım
_____________________________ azizim Çino.Tut ki sen bir sisesin,bir sarap sisesi.
Ve Aspirin Osmanın elindesin.Aspirinin zulmüne dayanamayip havaya uçtun.Artik benim için ölüsün Çino....

PSN:ERTANTR
Xbox Live: WinRiverWinTR
-
Sağol hocam halloldu.quote:
Orijinalden alıntı: suÇquote:
Orijinalden alıntı: offbeat_ninja
quote:
Orijinalden alıntı: suÇ
dünkü SS'ler ile,e3 deki görüntüyü karşılaştırınca,downgrade ile nasıl kandırıldığımızı anlaman lazım.fan boyluk da bir yere kadar

Bu mesajini hatirliyorsun degilmi su iki resmi kiyaslayip downgrade yedi diyordunuz. Ben de bir sonra ki sayfa da sana bu iki resim karesi farkli yerden alinmis o yuzden downgrade yedi gibi gozukuyor ben bile istesem herhangi bir oyun dan iki farkli kare alip oyun downgrade yemis gibi rahatlikla gosterebilirim diyordum. Sen de ne yaptin beni blokladin bu akillica attigim mesajdan dolayi. Eger oyunu aldiysan bu yere gelip aslin da oyunun gram downgrade yemedigini gormussundur. Resim atim diyorum ama usb yok o yuzden resim atamiyorum. Eger halen inanmiyorsan oyunu al ve o ayni yere gel eger halen dersen ki downgrade yemis kendimi sınırsız banlatacagim. Sana tavsiyem oyunu gicikligina downgrade yemis gibi gosteren ergen kurnazlara fazla kanma. Simdi tekrar bloklayabilirsin.
Ubisoft downgrade konusunda sabıkalı olduğu için, o yüzden en ufak şeye resme inanırım
Alıntıları Göster
@byzantium sen de dene hocam halloluyor böyle._____________________________
-
oyunda fps düşmesi çok fazla.quote:
Orijinalden alıntı: batuqwert7878
bence artık o klasik binalar tutunabildiğimiz atlayabildiğimiz demirler vs değişmeli gemi savaşı yine yer bulmalı bence çok güzeldi ve japonya çin gibi doğu ülkelesinde geçse daha iyi olurdu
Alıntıları Göster_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: S. Hawking
quote:
Orijinalden alıntı: yusufgulcemal
quote:
Ubisoft'a laf atmayın. Konsolun kapasitesi bu kadar. Yapacak bir şey yok.
Bos bos konusma git pc ni oyna.
Adamlar fotoğraf kalitesine ulaşmış neredeyse. Gariban konsollar ne yapsın?
Bu görüntü pc den zaten di mi?_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: TheTurk61
quote:
quote:
quote:
Bu görüntü pc den zaten di mi?
Supermis.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Öyle düz görüntüyü elimdeki telefon da açar. Aynı ekrana yüksek detaylı 20 tane araba koy bakalım. Görüntü hareket edebiliyor mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ There are some four million different kinds of animals and plants in the world. Four million different solutions to the problems of staying alive.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Öyle düz görüntüyü elimdeki telefon da açar. Aynı ekrana yüksek detaylı 20 tane araba koy bakalım. Görüntü hareket edebiliyor mu?
12 tane araba gidiyor DC de biside olmuyor
-
Hocam niye bu kadar zorluyorsun anlamadım, youtube da videolar var istediğin kadar aç izle, ha 12 tane araba beni kesmez diyorsan orası ayrı. _____________________________ -
Konsolun kapasitesiyle filan bir ilgisi yok bu isin. Henuz nesilin basinda konsolun kapasitesi sonuna kadar kullanildi ne demektir ? Bu konsol daha iyi grafik vermeden 5 yil bize dusuk fps de oyunmu oynatacak ?
Uncharted 1080 P + 60 FPS hedef koymus. Konsollar zamanla kesfedilecek. Henuz pc lerde bile neredeyse kullanilmayan ddr 5 teknolojisi ps4 se kullanilmis. Neyin kapasitesi bu ?
Zamanla cok daha iyi grafikli oyunlari cok daha akici sekilde gorecegiz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Xbox Live : EkinTR
Steam : Outlaw-E
-
quote:
Hocam niye bu kadar zorluyorsun anlamadım, youtube da videolar var istediğin kadar aç izle, ha 12 tane araba beni kesmez diyorsan orası ayrı.
Lafın gelişi dedim. Aynı ekrana çok yüksek detaylı modellemeler konulduğunda Unity'deki gibi konsol tökezliyor. Ubisoft yeni Update getirse grafikleri kısar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ There are some four million different kinds of animals and plants in the world. Four million different solutions to the problems of staying alive. -
Ps4 fiyatına satılan ekran kartlarını içeren sistemler tökezliyor, ubisoft un savunulacak bir yanı yoktur, satışlar düşük olursa nasıl da tutuşup optimizenin kralını yaparlar aklımız almaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
quote:
Hocam niye bu kadar zorluyorsun anlamadım, youtube da videolar var istediğin kadar aç izle, ha 12 tane araba beni kesmez diyorsan orası ayrı.
Lafın gelişi dedim. Aynı ekrana çok yüksek detaylı modellemeler konulduğunda Unity'deki gibi konsol tökezliyor. Ubisoft yeni Update getirse grafikleri kısar.
Sonunda ufak bir apu konsol boyunda ekran karti değilki buna rağmen yaptiklari iyi exclerde inanılmaz zaten
-
arkadas bu neyın kafası ps4 uzay mekıgı degıl oyle dunyaları beklemıyorum ama xbox dan daha guclu oldugu bılınen bırsey nasıl oluyorda xboxdakı fps ps4 den daha ıyı olabılıyor bu oyun ps de resmen surunuyor ulan 19 fps ne ınsafsızlar utanmadınız mı bu oyunu boyle cıkarırken 19 ne yaquote:
Orijinalden alıntı: Spaceman81quote:
quote:
Sonunda ufak bir apu konsol boyunda ekran karti değilki buna rağmen yaptiklari iyi exclerde inanılmaz zaten
Alıntıları Göster
nihat su adamların yaptıgı oyun alınmaz farcry4 u ben senın yerınde olsam hemen almazdım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dennis Jr -- 12 Kasım 2014; 22:16:51 >_____________________________ 
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dennis Jr
arkadas bu neyın kafası ps4 uzay mekıgı degıl oyle dunyaları beklemıyorum ama xbox dan daha guclu oldugu bılınen bırsey nasıl oluyorda xboxdakı fps ps4 den daha ıyı olabılıyor bu oyun ps de resmen surunuyor ulan 19 fps ne ınsafsızlar utanmadınız mı bu oyunu boyle cıkarırken 19 ne ya
nihat su adamların yaptıgı oyun alınmaz farcry4 u ben senın yerınde olsam hemen almazdım
+1.Oyunu oynamayı bıraktım az önce oyun bazen duracak kadar kasıyor bende.Hatta bir ara oyun dondu sandım 5-6 saniye sonra oyun kendine geldi.Hele kalabalık ortamlarda karakter bildiğin yavaş çekimde hareket ediyor.Bakalım update gelecek mi bu sorunlar için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasomen -- 12 Kasım 2014; 22:17:39 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
konsollar super degillerde sen su ac oyununun grafiklerine iyi diyorsan gozlerde sorun var demektir ciddi yeni nesil bu diyebilecegimiz grafikleri yok oyunun
-
quote:
konsollar super degillerde sen su ac oyununun grafiklerine iyi diyorsan gozlerde sorun var demektir ciddi yeni nesil bu diyebilecegimiz grafikleri yok oyunun
Nasıl yeni nesil değil? Aç Youtube'dan ultra gameplaylere bak. Şimdiye kadarki en iyiyi yapmış adamlar. Aa yoksunu konsol oyunları oynamaktan gözler gitmiş sanırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ There are some four million different kinds of animals and plants in the world. Four million different solutions to the problems of staying alive. -
quote:
Orijinalden alıntı: [email protected]
quote:
Orijinalden alıntı: ULYSES
quote:
Orijinalden alıntı: [email protected]
quote:
Orijinalden alıntı: EXios6
Sen beni yanlış anladın ben oyunu ön siparişle aldım isteyen istediği yorumu atsın sevdiğim bir seri.
Burda gereksiz onlarca aynı mesajdan var almak istemiyorsanız almayın konuyu baltalamayın.
Ayrıca sen çok yanlış gelmişsin burası ps konusu(oynayanlar ps4 platformu üzerinden oynuyor) steam= pc platformu( ps üzerine kurulmuyor steam).
Bir konuya girmek veya mesaj atmak için, oyunu beğenenlerin izninimi alacak insanlar.Oyunun kötü olduğunu söyleyen mesajlar konuyu baltalıyor
ama oyun iyi diye mesaj atınca sıkıntı yok:) Ne güzel dünya:) Ayrıca oyun üç platforma da çıkmış bir oyun.İyiyse iyidir,köyüyse kötü.
Oyunun hatalarını veya eksiklerini yazanlardan rahatsız olmayın bu kadar.Çok rahatsız oluyorsanız blok tuşu orada...
Oyunu almış, oynamış, beğenmemiş adam burada 3 sayfa eleştiri yazsın kimse birşey demez. Denememiş adam oradan buradan okuduklarıyla ya da sağdan soldan bulduğu ss lerle, gelip oynamış olanlara tersini iddia ediyorsa ortada bir sorun vardır. Eskiden birisi oyunu alıp deneyince yorumlarını merakla beklerdik. İyi mi kötü mü söylesin isterdik. Oyun başlığı bunun için takip edilir. Çok kafana takılan bir nokta varsa da "ben şöyle birşey okudum, o konuda ne deneyimlediniz" diye sorulur. Dragon Age'e de iyi demişsiniz mesela. Neye göre iyi, ne zaman oynadınız da iyi diyorsunuz? Ben bir rpg sever olarak o oyun konusunda ciddi kuşkulara sahibim. Ama kötü de diyemem, iyi de diyemem. Çıkınca alır denerim. Beğenmezsem satarım. Oyun bunlar alt tarafı, araba almıyoruz. Bu kadar düşünecek, tartışacak, düşman olacak ya da savunacak birşey yok ortada.
Daha öncede dediğim gibi buraya kimin ne yazıp yazamayacağını söylemek kimsenin haddine değil.Bu internet çağında sadece oyunu alanın eleştirme hakkı olduğunu savunmak ise ayrı bir komedi.
Oyunda olumsuz yönde eleştirilecek yerler görmesem zaten oyunu alır oynardım:)Bu oyunların dlc'siz ve micro ödemesiz haline 60 dolar para veriliyor.Almadan önce bir ürün veya bir oyun hakkında
yeterli bilgiye sahip olmak paranı doğru ürüne veya doğru oyuna harcamanı sağlar.Bu kaynak bolluğunda da yapılamayacak bir şey olduğunu düşünmüyorum.
Dragon Age için ise puanlar ve genel olarak yorumlar olumlu.Ancak bunlarda başlıbaşına yeterli değil.Bir rpg oyunundan beklediğin istediğin nedir ? Bunu ben bilemem...
Araştırmasını yapmak gerekir kuşkulara sahipseniz, almazsınız olur biter. Ayrıca, D.A. konuda BioWare'i diğerlerinden ayırmak için kullandığım güncel bir örnektir o kadar...
Yani diyorsun ki, ''bilmediğim bir konuda saçmalamaya, kafa ütülemeye devam edeceğim, konuyu trollemekten vazgeçmeyeceğim''. Kibarca söyleyelim belki anlarsın dedik ama madem öyle, bloklandın._____________________________
-
Haber paylaşıyorum:)Bu oyun ile alakalı artık yorum yapmayacağım, sonuçta parası benim cebimden çıkmıyor:)quote:
Ubisoft'un Hisseleri AC: Unity'nin Çıkışından Sonra Düşüşe Geçti
Ubisoft'un seri üretime geçirdiği Assassin's Creed serisinin yeni nesil ve PC için çıkan oyunu Unity, beklenenin altında bir performans sergiledi. Teknik açıdan sorunlu, içerik açısından da 10 dolardan 100 dolara kadar mikro ödemelerin bulunduğu bir şekilde çıkan oyunun bu hali, Ubisoft'u da olumsuz etkiledi.
Oyunun çıkışından önceki gün hisse değerini 3.62 dolardan kapatan Ubisoft, Assassin's Creed: Unity'nin çıkışından sonraki gün %9.12'lik bir düşüş yaşadı ve firmanın hisse değeri 3.29 doları gördü. Finansla ilgili siteler bunun EA'in Battlefield 4 çıkış döneminde yaşadığı soruna benzer olduğunu söylüyorlar. Bakalım ilerleyen günlerde neler göreceğiz?
http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Ubisoftun_Hisseleri_AC_Unitynin_Cikisindan_Sonra_Dususe_Gecti-74831.htm_____________________________
-
Arno'nun canını arttırmak istiyorum fakat thick skin diye birsey var. Bunu yapmamısım. Bunu nasıl yapabilirim.quote:
Orijinalden alıntı: gamer-x
ön-siparişimi iptal ettim far cry 4 de aynı şekilde olursa daha tövbe ubisoft oyunları alınmaz sen fransanın en büyük oyun şirketisin hatta firmalar arasında en büyük ol Sony ile anlaşma yap ondan sonra dalga geçer gibi hatalarla dolu oyunu piyasaya sür yama ile düzelirmi düzelmezmi bilmem ama yeter artık yaw
Alıntıları Göster
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

Hızlı