Şimdi Ara

Şampuan Tavsiyesi ▓ Anket ▓

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
84
Cevap
0
Favori
4.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Şampuan Tavsiyesi ▓ Anket ▓

(En Son Oy Tarihi: 25.5.2025)
Giriş
  • Saçlarımda Aşırı Kepek Vardır 3 haftadır H&S'nin limon ferahlığını kullandım kepekde biraz azalma oldu ama saçlarım çok zor taranır oldu,keçe gibi oldu
    önerdiğiniz saçı yumuşatan,ahenkle dans ettiren,saçı fırça gibi yapmayan,kepeği önleyen şampuan var mı ?

(H&S'nin Başka Seriside Olur)

Anketi oylayıp hangi serisi olduğunu yazarmısınız başka arkadaşlara yardımcı oluruz.

edit:saçlarını sık yıkayan arkadaşlar 3 gün h&s diğer günler elseve olarak dönüşümlü kullanarak saçlarınızın keçe gibi olmasını engelleyebilirsiniz şahsen ben böyle yaparım çünkü 2 hafta üst üste h&s kullandığımda giden kepekler geri geliyor ayrıca saç derisi kuruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asiruh01 -- 22 Şubat 2014; 23:37:13 >

• En kısa zamanda bekliyorum
  • Up aynı sıkıntı bende de var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her şampuan her saçta aynı etkiye yaratmıyor sanırım. H&S komple bakım kullanıyorum memnunum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hacı Şakir - Bal özlü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silently06

Her şampuan her saçta aynı etkiye yaratmıyor sanırım. H&S komple bakım kullanıyorum memnunum.

2 si 1 arada (kremli) şampuanlar saç döküyormüş,o kalan saçlarımıda dökemem :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silently06

Her şampuan her saçta aynı etkiye yaratmıyor sanırım. H&S komple bakım kullanıyorum memnunum.

aynen bende ondan kullanıyorum kullanmaya başladığımdan beri çok faydasını gördüm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Parfüm Önerisi
    7 yıl önce açıldı
    Şampuan önerisi
    12 ay önce açıldı
    parfüm önerisi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRad67

Hacı Şakir - Bal özlü

Hacı Şakir , İpek , hobby vb. Gibi şampuanlar kullana kullana saç derimde pullanmalar,kepeklenmeler,kaşıntılar oldu saten.
  • Clear men ve head&shoulders iyi. Şuan clear men kullanıyorum oyumu ona verdim ama dediğim gibi ikiside iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 tane clear var yorum yapan yok :)
  • H&S kullandım hiç beğenmedim saçlarımı sert yapıyor o yüzden uzun zamandır clear kullanıyorum yumuşak ve güzel.Clear diyorum o yüzden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esposito Bandolero

H&S kullandım hiç beğenmedim saçlarımı sert yapıyor o yüzden uzun zamandır clear kullanıyorum yumuşak ve güzel.Clear diyorum o yüzden

Hocam H&S'nin hangi serisi saçlarını sert yaptı,ayrıca şuan kullandığın clearın hangi markası ?
  • 2-3 aydır blendax kullanıyorum memnunum
  • clearmen anket 8 oldu yorum yapan yok.
  • h&s tam hangisi olduğunu isim olarak hatırlamıyorum ama yeşil renk vardı beyazın üzerinde.Clear'de kadın serisinin sanırım hepsini kullandım ve kötü gelen yoktu bana beyaz seri varya işe.Bide şuan 5-6 kutu clear var evde hepsini kullanıyorum ve hepsi farklı farklı.Clear men 1-2 kez kullandım kutu olarka tabiki oda hoştu mentol hissini sevmediğim için bıraktım.Sabahları zor durumda bırakıyordu beni
  • H&s diyorum ben ekstra nemlendiricı olanı kullanıyorum aynısının saç kremide var ikisini kullanıyorum, tarama içinde duş sonrası durulanmayan sıvı kremlere bak glissin filan kepek ve tarama sorunun kalmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carsii -- 15 Şubat 2014; 0:26:45 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • HS'nin erkeklere özel kepek önleyici şampuanı var.ben onu kullanıyorum.gayette memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: carsii

H&s diyorum ben ekstra nemlendiricı olanı kullanıyorum aynısının saç kremide var ikisini kullanıyorum, tarama içinde duş sonrası durulanmayan sıvı kremlere bak glissin filan kepek ve tarama sorunun kalmaz

sadece extra nemlendirici kullansam saçlarım yumuşak ve taranabilir olur mu ?
  • Deneyin, denemeden bilemeyiz herkesin saç yapısı farklı ama fikrimi sorarsanız yeterli olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.