Şimdi Ara

Şampuan Tavsiyesi ▓ Anket ▓ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
84
Cevap
0
Favori
4.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Şampuan Tavsiyesi ▓ Anket ▓

(En Son Oy Tarihi: 7.6.2017)
Giriş

Orijinalden alıntı: mrtrhn

Saç dökülmesi ya da bio xxxx
    Olmasi değil. schwarzkopf john freida falan varken bunlar saçınızı yün gibi yapar.

hocam o dediğiniz schwarzkopf gliss serisini çok duydum nerde bulabiliriz o şampuanları
  • Migrosta var. Yani benim bulunduğum şehirde ki migrosta var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HS ekstra dolgunluk ilk iki yıkamada çok iyi yaptı saçlarımı ama kepek için 1 hafta kullanmak gerekiyor sanırım.

• Kesinlikle elidor hem yumuşacık yapıyor hem de kepek ve saç dökülmesi olmuyor hepsini denedim ama en cok beğendiğim bu oldu

• Head and Shoulders Mentollü ile klasik bakım aldım.

mentollü kepeği birazcık azalttı ama ,saçlarımı yaktı ve çok fena saç döktü.

klasik bakım saç derisinde parlama oldu,kepek döüklen saçlarımda artık kepek yok,3 gündür kullanıyorum bakalım sorun yok :).

kuru saçlara klasik bakımı öneririm kokusuda güzel.
  • bıttım sabunu

• Schwarzkopf Gliss yeni başladım kullanmaya iyi gibi. Normalde yıllardır Otacı bitkisel şampuanı kullandım ondanda memnunum ama bıktım artık değişiklik olsun dedim. Her ikisinide öneririm.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • clear men kulladığımdan beri saçlarım dökülmüyor yumuşacık ve ağırlaşmıyor iyi durularsan tabi. o yüzden clear men diyorum diğer şampuanları bilemem herkesin saç yapısı kullanım şekilleri farklı benim kullandığım sana iyi gelmez ama benim saçıma loreal de iyi geliyor keratinli hariç.
  • Head and Shoulders 2si 1 arada klasik bakım veya komple bakım kullananlar var mı ? nasıl memnun musunuz? saçları yumuşak yapıyor mu ve mentollü mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -OD-

clear men kulladığımdan beri saçlarım dökülmüyor yumuşacık ve ağırlaşmıyor iyi durularsan tabi. o yüzden clear men diyorum diğer şampuanları bilemem herkesin saç yapısı kullanım şekilleri farklı benim kullandığım sana iyi gelmez ama benim saçıma loreal de iyi geliyor keratinli hariç.

clear aşırı bir şekilde yumuşatıyor neden saçın kökünü güçsüzleştiriyor ve aşırı dökülüyor ve çabuk yağlanıyor hs aldım 3 günde yağlanıyor artık clear kadar aşırı yumuşak yapmıyor ama yinede yumuşatıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinyortr1

Head and Shoulders 2si 1 arada klasik bakım veya komple bakım kullananlar var mı ? nasıl memnun musunuz? saçları yumuşak yapıyor mu ve mentollü mü?

2 si 1 arada klasik bakımı tavsiye etmem,2 si 1 arada şampuanların içinde krem var yani saçı güçsüzleştirir kremi ayrı şampuanı ayrı kullan internette araştırabilirsin,normal klasik bakımını öneririm ilk yıkamada kepeksiz.
  • biomen greyfurt kullaniyorum suana kadar kepek veya asiri bir dokulme olmadi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur9848 -- 21 Şubat 2014; 20:05:16 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Zigavus şampuanı ekle oyum ona saç dökülmesine iyi geliyo

• Otacı ve gliss yoksa buna anket deme
  • quote:

Orijinalden alıntı: pRoDuCTi0n

quote:

Head and Shoulders 2si 1 arada klasik bakım veya komple bakım kullananlar var mı ? nasıl memnun musunuz? saçları yumuşak yapıyor mu ve mentollü mü?

2 si 1 arada klasik bakımı tavsiye etmem,2 si 1 arada şampuanların içinde krem var yani saçı güçsüzleştirir kremi ayrı şampuanı ayrı kullan internette araştırabilirsin,normal klasik bakımını öneririm ilk yıkamada kepeksiz.

Kremli daha iyi olmaz mi?Ben ersag kullaniyorum çok sert yapiyor saci.Bi önceki cevabinda 3 gün gidiyor yazkissin hs'nin hangi türü o? tesekkurler

• hepsini kullandim clear yakti sacimi.

axe apollo aldim kepek cogaldi (suan bir kosede duruyor)

h&s komple bakin suan cok az kepek var 10 tane falan

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -OD-

clear men kulladığımdan beri saçlarım dökülmüyor yumuşacık ve ağırlaşmıyor iyi durularsan tabi. o yüzden clear men diyorum diğer şampuanları bilemem herkesin saç yapısı kullanım şekilleri farklı benim kullandığım sana iyi gelmez ama benim saçıma loreal de iyi geliyor keratinli hariç.

clear aşırı bir şekilde yumuşatıyor neden saçın kökünü güçsüzleştiriyor ve aşırı dökülüyor ve çabuk yağlanıyor hs aldım 3 günde yağlanıyor artık clear kadar aşırı yumuşak yapmıyor ama yinede yumuşatıyor.

Bende dökülme yok sorun sizde

• Şampuandan sonra saç kremi kullanın saçınız istediğiniz şekili alır ve keçe gibi sertleşme olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amorcalient -- 19 Şubat 2014; 10:44:44 >
  • quote:

quote:

quote:

Kremli daha iyi olmaz mi?Ben ersag kullaniyorum çok sert yapiyor saci.Bi önceki cevabinda 3 gün gidiyor yazkissin hs'nin hangi türü o? tesekkurler

klasik bakımı öneririm saç derisini ve saçı parlatıyor.
    ilk yıkamada kepeğe karşı etkisini hissettim saç derisi parladı.
    3.4. yıkamalardada saçı yumuşatıyor.

yağlanmaya karşı en ideal şampuan saten.

saçların kuruysa extra nemlendirici var mış kullanmadım ama.

• Vichy en kalitelisi. Anketteki seçenekler kalitesiz ürünler

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.