Şimdi Ara

PİMİ ÇEKİLMİŞ EL BOMBASI GİBİYİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • PİMİ ÇEKİLMİŞ EL BOMB(A)SI



    Bugün pimi çekilmiş el bombası gibiyim her an patlayabilirim.
    Benim patlamam her şeyi düzeltecekse patlamaktan da geri durmayacağım. Ne biçim bir benim, ne biçim insanlar, ne biçim kurum ve kuruluşlar, ne biçim bir memleket ne biçim ne biçim.
    Allahım aklıma mukayyet ol. Ben kimim neyim ki her b..... maydanoz oluyorum. Kime, kimin için, niye anlayamıyorum. Anlayamadığım içinde çoğu zaman tüm enerjisi çekilmiş bir varlık gibi hissediyorum.
    Hem neden maydanoz gibi çok yararlı bir bitkiyi boşa harcıyorum ki. Kendine incir çekirdeğinden bir dünya yarat ve o dünyanın içinde etli sütlüye türlüye türsüze karışmadan yaşa ve öl.
    Senin bu dünyaya gelmiş diğer insanlardan farkın ne ki. Offfff offfff İçerisinde yaşadığım toplumdaki insanlar o kadar garipleşmişler ki samimiyetsizlikleri her taraflarından akıyor.
    Bulundukları ortamlara girmek insanı boğuyor. İçinde kendi katkısının olmadığı ya da kendinden çıkmamış bir fikir mi var. Onu hemen tukakalıyor.
    Hepsi bu ülkedeki küçük dağ ve tepecikleri kendi yapmış, büyüklerinin de temellerinde katkıları var. Onlarsız hiçbir şey olmaz ya da yapılamaz.
    Ortak akılla bir şeyler üretelim diyorsun ortaklık limitet mi olacak yoksa anonim mi diyor ve ekliyor her halükarda en tepede ben olmalıyım yahut Allah cezanızı versin buda proje mi fikir mi? Birileri memleketin her tarafına çeşit çeşit el bombası bırakmış.
    Her gün, her yıl, her dönem birileri patlatılıyor. Cumhuriyetçi-saltanatçı bombası, sağcı-solcu bombası, laik-anti laik bombası, dindar-dinsiz bombası, Türk-Kürt bombası, devlet-vatandaş bombası, bürokrasi-meclis bombası, yönetenler-yönetilenler bombası v.s. v.s. Bizde kahraman bir milletiz ya her bombanın üstüne atlıyoruz ve bummm. Bombalar patlıyor ve dört bir yana dağıtılıyoruz. Sonra toparlanmaya yaraları sarmaya uğraşıyoruz tam iyileştik iyileşiyoruz derken bir bomba daha. Allah selamet versin. Sistemin sağlıklı çalışması için oluşturulmuş kurumlar. Sağlık mı dedim pardon ya kusura bakmayın neyimiz sağlıklı ki onlar olsun. Kurumlarımız kendileriyle çelişiyorlar devletten çok devletçi oluyorlar. Korumaları gereken kurumların içini kendileri oyup ardına saklanıyorlar. Arkadan da bize nanik yapıyorlar. Hani biz hiçbir şeyi görmeyen, duymayan anlamayan bidon kafalılarız ya. Öyle olmasaydık zaten bu ülkenin önemli siyasi liderlerinden birinin dediği gibi bu anayasayı zaten biz hazırlamadık mı e o zaman sorun yok bir sefercik delelim. Delelim delelim Rahmetli Özal, bilmem görüyor musunuz sizin bir sefer deldiğiniz anayasanın içinden bu gün tır geçiyor içi de kaçak mal yüklü. Boş geçmesin oradan da götürelim. İşte bu bizim memleket olmuş mu size o biçim bi memleket. Unutmadan yarın tan yeri ağarmadan Ankara limanından mülteci taşıyan bir gemi kalkacakmış dolmadan koşun. Benden söylemesi.







  • nick msj

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Csb

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nick-İmza-Avatar-Mesaj-Karakter Uyumu.
    Bu Üye Canlı Bomba Olabilir EGM'ye Bildirdim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gray Hat Ghost -- 19 Şubat 2017; 13:56:15 >
  • Paragraf boşluğu bırakmayı öğrenince haber ver.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gray Hat Ghost

    Nick-İmza-Avatar-Mesaj-Karakter Uyumu.
    Bu Üye Canlı Bomba Olabilir EGM'ye Bildirdim.

    NİCK-İMZA-AVATAR-HAYAT-GEÇMİŞ-GELECEK UYUMU
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.