< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Şampuan önerisi
-
-
Bioblas bundan 10 sene önce sadece bim'de satılan, ucuz, insanların zorbaladığı, kötülenen bir markaydı.
Ne oldu da insanlar kullanır oldu anlamadım. O zamanlar da, şimdi de şampuanın kralı bioxcin'dir.
-
beyazı alerjik reaksiyon vermiş demek ki. beyazı kullanmayın.
ben hiç şampuan kullanmıyorum. kepeği de dert etmiyorum azar azar olunca. iki üç güne bir saçı yeşil sabunla yıkayınca zaten artmıyor kepek.
-
Kerastase güzel
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bıttım sabunu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yok ya bende ucuz ve büyük diye alıyorum yoksa marka için falan değil
Evet galiba alerjik reaksiyon verdi konazolle bir yıkayıp resetlicem
Sawpoo deneyebilirsin. Yoğun kepek ve yağlanma varsa aynı firmanın Seboderm şampuanına bak. Günlük yıkamıyorsan bunu tek kullan, günlük yıkıyorsan sawpoo ile dönüşümlü kullanabilirsin. Seboderm haftada 2-3 defa yeterli yazmışlar.
Medikal bir şampuan değil dimi?
Sawpoo değil. Ben bi kutu bitirdim memnun kaldım, sadece yağlanmamı durdurmadı ki bende aşırı yağlanma var. Diğeri ise günlük kullanıma uygundur yazıyor sayfasında. O da medikal sayılmaz içeriği güzel. Konazol gibi medikal değil. Yorumlara da bakabilirsin.
İnternetten alınıyor değil mi şok a101 gibi marketlerde satılmaz yani
Bende yağlanma yok ama kepek nedeniyle kafamda çok yara oluyor
Aynen internet ya da eczane. Ben n11'den kendi üreticisinden aldım. DefnilPharma yazıyor.
Sivilcevari yara oluyorsa egzema, seboreik dermatit tarzı bi durum olabilir. Şampuan konusunda iyi gelip gelmeyeceğini denemeden bilmek zor. Ama içerik olarak seboderm bahsettiğin şikayete uygun.
Yok benimki sivilcevari değil afedersiniz ama kepeği direkt kazıyorum o yüzden yara oluyor birde kırmızı oluyor ondan sonra
head & shoulders kullanıyorum. kepeğin olduğunu bilmiyordum diyorlar. bende yok zaten diyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 22 Ağustos 2024; 19:3:0 > -
Kaşıntı kepek varsa dediğim gibi sebodermi deneyebilirsin, denemeden bilmek zor. Yara varsa market şampuanları daha kötü yapar.
Haldır şaldır güzel değil bence kullandım daha kötü yaptı belki mentollü olanları biraz iyi olabilir gerisi çöp
Teşekkürler hocam ozaman en yakın zamanda seboderm şampuan alacağım önerdiğiniz bir içeriklisi varmı acaba?
Rica ederim. Seboderm in çeşidi yok direk alabilirsin. N11'de kuponlar oluyor onları da kullanabilirsin. Sawpoo ve Seboderm aynı firmanın. Ben de şampuan araştırırken yorumlardan keşfetmiştim. Birkaç kullanımdan sonra yorumunu buradan yazarsan sevinirim, işe yarayacak mı merak ettim :)
* Pardon ben yukarıda link attım sanıyorum. İçeriğindeki climbazol kepeğe karşı etkili bi içerik. Linkte detaylı yazıyor.
https://www.defnilpharma.com/ana-sayfa/29-seboderm-sampuan.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonic.Storm -- 22 Ağustos 2024; 21:49:0 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- havada duran taş
- çok çirkinim
- resmi nikah kıyılırken söylenen sözler
- lodux kullanıcı yorumları
- vermicem vermicem diyen kadın kim
- prompt mühendisliği
- para sayma makinesi bim
- yeşil nasim
- telegram indirim kanalları
- elektrikli bebek arabası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X