Şimdi Ara

Mesut Çevik ile Canlı 'Editör olmak için gerekli şartlar nelerdir?' YAYIN TEKRARI (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
276
Cevap
3
Favori
8.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sadece bilgi yetmez. Vizyon, kültür, zeka hepsi bir arada olmalı.

• Çok güzel ve samimi bir video olmuş. Her ne kadar editörlük gibi bir hedefim olmasa da verilen bilgiler güzeldi.

• Abicim çok teşekkürler sağol inan senin için bu foruma giriyoruö biilgiler iin çok sağol...

• 2 si 1 nerde kaldı bu gün cuma degilmi

• quote:

Orijinalden alıntı: yasarbasaran

2 si 1 nerde kaldı bu gün cuma degilmi

Cuma akşam 8 den sonra yayınlanıyor genelde.
    || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||
  • Bekleyenler arasında "5" inci sayfadasınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7D66DD504 -- 26 Temmuz 2013; 18:04:11 >
  • Ben zatenwww.phazla.com diye teknoloji sitesi açtım. İşimi iyi yaptığımı düşünüyorum. Ama elime geçiremediğim cihazlar hakkında gerçekten problem yaşıyorum. Çünkü sadece kısıtlı bazı cihazları inceleyebiliyorum. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: erennnnnn

samimi ve içten olmak en önemlisi. zaten bu özellikler donanım haber editörlerinin hepsinde mevcut mesut abi özellikle saygı ve sevgi çerçevesi içerisinde teknoloji hakkında bizleri bilgilendirmeye devam ediyor.yanlız erdi özüag için aynı şeyleri düşünmüyorum bu benim şahsi fikrim kendisini bir izleyici olarak samimi bulmuyorum.yanlış hatırlamıyorsam bir program samsung firmasında bir yöneticiyle sohbet ederken genelde herkesin boyu benden kısa olur sizin boyunuz uzun olması beni şaşırttı gibi bir söylemi vardı yine bir programda ellerim çok büyük ben daha rahat kullanırım bu telefonu diyordu mesut abiye yok efendim bileklerim kalın :D saçma saçma yersiz yaklaşımları var programlarda ki ekrana yakışmayan bir duruşu var bence

Nedense buna bir cevap vermek zorunda hissettim kendimi, lütfen bunu hakaret ya da Erdi Özüağ'ın avukatlığını yapıyormuş gibi algılamayın. Böyle şeylerin kişiden kişiye değişeceğini katılıyorum. Ben ve eminim ki benim gibi birçok kişi Erdi Özüağ'ı severek takip ediyordur.

• Tanıdık varsa kolayca olursun..gerisi yalan...öyle nasıl olunur flan yollarını takip ederek bi numara olaman

• Samimi bir video olmuş. Umarım arkadaşlar bu videoyu izlerde canlı yayınlarda zırt pırt bu soruyu sormaktan vazgeçerler . Fenalık getirdi artık.
  • Editör olacak adam abi ne yapmalıyım ne gibi özellikler arıyorsunuz diye sorularla gelmez nasıl olması gerektiğini bilir ve olur. Mesut Çevik tüyoları vermiş zaten kendisini göstermek isteyenler blog açsın forumda aktif paylaşımlarda ve bilgi aktarımlarında bulunsunlar imzalarınada blog adreslerini yazsınlar kendilerine 50-100 takipçi yaratmaya başladıktan sonra dikkat çekmeye başlarlar ve donanımhaber onlara zaten kendisi tanışma teklifi edecektir.

Orijinalden alıntı: ziper_gazi_

quote:

Orijinalden alıntı: drahmet06mesut çevik doktorların çok para kazandığını zannediyor!!
    audi den aşşağı binmez bizim buradakiler..

Çok da zengin olunmuyor..Arabanız eviniz olur ama yatınız katınız olmaz...O da belli bir yaştan sonra ayrıca...Bir de tıp okuyanların bir kısmının ailesi de zengin...İllaki kendi kazanmış olmuyor...İnsanlar genel olarak "sıfırdan nerelere çıktı" diye görüyor...

İş olanaklarının rahat olması nedeniyle tıp okuyanlar genel olarak ya fakirlikten geliyordur ki iş garantisi olsun diye yazar ya da ailesi zengindir akademisyen olmak yurtdışına açılmak vs veya idealist maksatlarla yazıyordur...

• Telefon bağlantısı var mıdır Mesut abeğğğğ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.