Şimdi Ara

Mesut Çevik ile Canlı 'Editör olmak için gerekli şartlar nelerdir?' YAYIN TEKRARI (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
276
Cevap
3
Favori
8.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu adamın sesi çok cırtlak geliyor la bana dayanamıyorum :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Michuuu

Bu adamın sesi çok cırtlak geliyor la bana dayanamıyorum :(

Aman kardes simdi adam sesini çöpe atacak.

Orijinalden alıntı: TheWazZ

quote:

Aman kardes simdi adam sesini çöpe atacak.

Hadi atmasin o zaman şaka yaptım şaka

Bunu duyunca Mesut özel bir hastaneden gün almış. Ses tellerine bas gitar ile kontrabas taktıracakmış.

CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: GSKILL 2x8GB Ripjaws V 3000MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: James Donkey 610S Red Switch | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 (2019 Edition) | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Xbox 360 Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hellmarch

quote:

Bunu duyunca Mesut özel bir hastaneden gün almış. Ses tellerine bas gitar ile kontrabas taktıracakmış.

Arasın beni parasını ben vericem

• quote:

Orijinalden alıntı: godless turtle

Biz; Mesut'un zeki, ÇEVİK ve aynı zamanda ahlaklısını severiz!

ne güzel nik öyle

• olağan_şüpheli kullanıcısına yanıt
    eyvallah

• bence programın adı mesut çevikle canlı değilde "merhaba ben mesut çevik" olabilir.:)

• Dr.X

bu adama yapilanlari düsündükce mesut cevik´in ondan farksiz olmadigini düsünüyorum.

forumda, bir konuda acilan ve yapilan yorumlari kiniyorum gercekden o yorumlari yapanlara yaziklar olsun.

http://forum.donanimhaber.com/m_2448064/mpage_2/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digimon52 -- 25 Temmuz 2013; 14:42:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: homebird

Videoyu sonuna kadar izledim. Genel olarak orta seviyede bir video çalışması olmuş.Başarılı yönlerini değil eksik yönleri yazmaya çalışacağım. (Ki kendimiz geliştirelim) : 1- Yayın için gereken hazırlık ve planlama düzgün yapılmamış.Konular anlatılırken daha etkili cümle ve örnekler seçilebilirmiş. Bazı gereksiz tekrarlar yapılmamış ve süre çok daha verimli kullanılmış olurdu. 2- Konular anlatılırken, konular arası geçişler daha iyi olabilirdi. 3- Eviniz de olsa arka plan görüntü teması biraz daha özenli ve/veya çeşitli olabilirdi.(Manzara,resim,aksesuar vs.) 4- Konuşmanızda genel olarak düzgün bir Türkçe kullanıyosunuz. Ancak bazı kelime telaffuzlarında ufak tefek hatalar mevcut. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Daha iyiye ulaşacağınıza eminim. İzleyicim çok olmasa da haftada 30 saat canlı yayın yapan biriyim (Türkçe öğretmeni). Saygılar...

Hocam kusura bakmayın ama kendi canlı yayınınızı kaydedip izleseniz çok daha fazla hata bulursunuz ve yorumluranızda haklılık payı varsa, ne meslek icra ettiğiniz önemli olmamalı, bir dayanağa gerek görülmemeli!

• Mesut Bey asus kampanyası noldu, bize onu söyle, O makinayı alanın FULL+FULLDE oyun oynadığını görmek istiyoruz.
    dikkate alacağını düşünüyorum.. medyadaki insanlar genelde kendini birşey sanıyor ve kendi görüntüsünü ekranda izleneceğini düşünür,
    hazır senin böyle bir yerde olmamandan dolayı yani bir tv için milleti güldürme yada kendi egonun tatmin etme durumlarının olmadığını varsayarsak
    yaptığın programlarda kendi görüntünün yanına izleyici sorularını, ve verilen cevapları, ekrandaki görüntüde büyük olarak yada altyazı olarakta geçersen bence çok daha kısa sürede çok daha verimli ve daha kalıcı programlar yaparsın..
    hani örnek nasıl olur dersen ; yaptığın videolu bir programda
    bir soruyu alt yazı olarak yazabilirsin ya da verdiğin cevabı altyazıda güzelce verebilirsin ,
    ama altyazı olarak yazdığın bir cevabı , sesle konuşurken daha esprili yada tırnak içinde ''geyikvari'' olarak kendi üslubunuda bozmadan bize aktarabilirsin...
    aslında kastettiğim bir yerde ekonomi haberlerindeki kayan yazılar gibi..
    amaaa önceden cevaplar daha düzenli verilecek..
    senin konuşman yine kendi uslubunda olacak ,, kendi doğallığınıda bozmayacaksın ve alttaki yazıya bağlı da kalmayacaksın..

problemin asıl kaynağı:
    herkes konuşuyor her videoda ama ... videoların pek çok yanlışı şu: izlenen herhangi bir videonun ilersi bir zamanına bakmayı istediğinde hangi soru nerede cevaplanmış bunu bulamıyorsun ve video ile bir şekilde zaman kaybedip bir arkadaşına bu videodaki güzel bir şeyi bulamadığın için yada zor bulabildiğin için kısa zamanda açıklayamıyorsun,, böylece zaman kaybının zirvesini yaşıyorsun...
    yani onca muhabbet ediliyor
    onlarca soru soruluyor
    yada onlarca cevaplar verilmişş
    ama ekranda yazı olmadığı için
    bulamıyorsun bir daha lazım olduğunda o bilgiyi..

vessalamm.. iyi ramazanlar iyi çalışmalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FFAC63F0 -- 25 Temmuz 2013; 18:14:13 >

• Önce insan olmalı bence :)

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.