Şimdi Ara

Mesut Çevik ile Canlı 'Editör olmak için gerekli şartlar nelerdir?' YAYIN TEKRARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
276
Cevap
3
Favori
8.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaklaşık 10 hafta önce Sosyal Medya üzerinde takipçilerim ile buluşmak için başladığım Mesut Çevik ile Canlı serisi bu haftadan itibaren Donanimhaber.com'da da yer alacak.

Her hafta belirlediğimiz bir konu başlığı üzerine konuştuğumuz ve sizlerden gelen sorulara cevaplar verdiğim Mesut Çevik ile Canlı serisinin bu haftaki konusu "Teknoloji basınında yer almak için gerekli şartlar."

• Bekliyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beklemedeyiz hocam
    Sapphire Pulse AMD Radeon RX6700XT 12GB / AMD RYZEN 5 5500 @4.5 Ghz + Snowman X200 Tower / Kingston HyperX Fury 2x8GB 3200MHz / Asus B450 MKII DDR4 4400Mhz / Xigmatek X-Calibre 600W 80+ / Aerocool CS-107 V2 Mini-ITX
  • Bekliyorlar.

• bekliyoruz.

Asus TUF Gaming A620M-PLUS Wi-Fi AMD Ryzen 5 7600 ASUS Dual RTX™ 4060 OC Edition 8GB
    Msi Mag M100R Case Kingston Fury Beast RGB EXPO 32GB 5600MT/s CL36 DDR5 Dell 23.8" G2422HS IPS 165Hz
    MSI MAG A550BN 550W 80+ Bronze Logitech G733 Wireless Headset
    Kingston NV2 SNV2S/1000G PCI-Express 4.0 Asus Rog Strix RX Optic Red Switch Logitech Mouse G305+G300S+G102

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Samsung saksakcısı olma ilk şart

• Ben de bu vesile ile binbaşı olayım +1 lerinizi bekliyorum.

24 saat stream yapsanız dh tv logosu ile bu programları yayınlasanız hep zaman zaman canlı yayın olsa ne güzel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1OOOOOO -- 24 Temmuz 2013; 21:17:46 >

• Abi yayin baslayinca benim icin 2-3 kez "Merhaba, ben Mesut Cevik" diyebilir misin?

I LOVE THIS GAME
  • emekli olduğunda yerine adayım abi yaz bi kenara

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Riobolt

Abi yayin baslayinca benim icin 2-3 kez "Merhaba, ben Mesut Cevik" diyebilir misin?

2-3 e de gerek yok. o karizmatık tonda söyleseniz yeter
    He is Straight Edge World Champion in History (3 Time)
    He is ECW Champion in History (1 Time)
    He is WWE Champion in History (3 Time)

C.M PUNK
  • Süper oldu bu daha çok kişiye ulaşacaksınız heyecanla bekliyoruz....

• maçı mı izliyorsun mesut çevik? :D "çarşamba 20:30" yazıyor, üstüne yayın 22:00 de başlayacak diye eklemişsiniz... :D sebeb-i değişiklik? :D

• Sayın Mesut Çevik
    Kitap hediyelerimiz ne oldu? Birde bunun hakkında açıklama yaparsanız sevinirim. Yeni yıl yeni şans dedik maşallah 8 ay oldu hala ortada yok hediyelerimiz. Sayın Tamer Şahin'in " Hacker'ın Aklı " isimli kitabını ne zaman yollayacaksınız açıklamalarınızı ve kazandığımız " sabırsızlıkla " demiyeceğim sabrımın son haddini çoktan geçmiş bir şekilde beklediğim kitabımı ne zaman yollayacaksınız ? . Donanımhaber sitesine telefon yoluyla bile ulaştım geri dönüş yapmadınız. İyi çalışmalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoZ_AyI -- 24 Temmuz 2013; 21:28:55 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.