Şimdi Ara

Mesut Çevik ile Canlı 'Editör olmak için gerekli şartlar nelerdir?' YAYIN TEKRARI (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
276
Cevap
3
Favori
8.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öyle bir site var.www.ifixittr.com adresinde kullanıcınların cihazları için tamir rehberleri var. istersen bir bak

• Abi en sevdiğim editörsün :)

• Abi google play de çok çöp uygulama var 5-10 uygulama dışında kullanıcılar memnun değil sen ne diyosun? Oyun ve programlara önem veriyorum sence iphone mu alıyım yoksa htc one yeter mi?

• Mesut abi Casper VIA CTA-E10-12A tablet almak istiyorum, iyi bir tabletmi, bilgilendirirmisin.

• Yeni çıkıcak iPhone açık platform olur mu?

• Mesut bey bu işi kaç yaşınıza kadar yapmayı düşünüyorsunuz?

• mesut abi yeni nexus 7 tablet hakkında ne düşünüyosun?

• editör olcağımdan değilde insan izliyor işte :)

• Google konferansının ardından 4.3 ile gelen yenilikler hakkında ki düşüncelerinizi aktarırsan seviniriz Mesut Bey :)

Ayrıca yeni Nexus 7 hakkında düşünceleriniz,

5.0 hakkında ön görüşleriniz,

iOS ve Android arasında ki rekabetten birini seçecek olsaydınız hangisini seçerdiniz diye sormuyorum ; Android derdiniz, neden ? Çünkü biliyorum :)

• mesut çevik ile canlı Vs fenerbahçe - psv

• Bekleyecekler

• bekliyok gari

• Sorum biraz geç ama aklıma bir soru takıldı biz editörlük konumuzda kendimizi çok iyi hissediyoruz. Ama bizi firmalar nasıl bulacak ?
  • Mesut bey, Bilgisayar Mühendisleri ile , Elektronik Mühendislerini genel olarak karşılaştırmanız bence biraz yanlış olmuş, Ben bir bilgisayar mühendisliği son sınıf öğrencisi olarak söylüyorum, elektronikçi arkadaşlarımızla birçok ortak elektronik derslerimiz var ve gerçekten bilgi verici işin temelini oluşturan dersler(Logic Circuits, Electrical Circuits, Digital Design, Discrete Time Signals and Systems, Electronic Circuits I), bunlara ek olarak işlemci mimarisi dersleride görüyoruz.(Computer Organization and Architecture, Microprocessors and Microcontrollers) başka üniversitelerdeki bilgisayar Mühendisi arkadaşlarıma yağtığım sohbetlerde daha farklı dersler gördüklerini söylüyorlar, yani kısaca şunu belirteyim, eğitim ve derslerin içerikleri üniversiteden üniversiteye farklılık gösteriyor, kimisi yazılım ağırlıklı, kimisi yazılım ve donanımı dengeli tutuyor.

• abi saçı tara deyosunda sende saçmı var :) bide çıkmış saçı var gibi konuşuyor ordan :)

• quote:

Orijinalden alıntı: digimon52

Dr.X bu adama yapilanlari düsündükce mesut cevik´in ondan farksiz olmadigini düsünüyorum. forumda, bir konuda acilan ve yapilan yorumlari kiniyorum gercekden o yorumlari yapanlara yaziklar olsun. http://forum.donanimhaber.com/m_2448064/mpage_2/tm.htm

saygıyla anıyorum kendisini bu gün program yapsa soluksuz takip ederdim drx tipi hakkında çok aşırı olumsuz eleştiride bulunulmuş ama mesut abinin dediği gibi ekranda yakışıklı veya kaslı olmanın bir getirisi olacağını düşünmüyorum kendi görüşüm samimi ve içten olmak en önemlisi. zaten bu özellikler donanım haber editörlerinin hepsinde mevcut mesut abi özellikle saygı ve sevgi çerçevesi içerisinde teknoloji hakkında bizleri bilgilendirmeye devam ediyor.yanlız erdi özüag için aynı şeyleri düşünmüyorum bu benim şahsi fikrim kendisini bir izleyici olarak samimi bulmuyorum.yanlış hatırlamıyorsam bir program samsung firmasında bir yöneticiyle sohbet ederken genelde herkesin boyu benden kısa olur sizin boyunuz uzun olması beni şaşırttı gibi bir söylemi vardı yine bir programda ellerim çok büyük ben daha rahat kullanırım bu telefonu diyordu mesut abiye yok efendim bileklerim kalın :D saçma saçma yersiz yaklaşımları var programlarda ki ekrana yakışmayan bir duruşu var bence

• Çok güzel bir video olmuş, emeğinize sağlık çoğu kişi eleştirmiş yazıklar olsun bu millete ne yapsan yaranamazsın zaten :D

• Benimde bir blogum var elektronik ile pek ilgili değil ama olsun:
    emresizolmaz.blogspot.com

• Yayını her hafta takip ediyorum. Fakat bir de şu arka plan değişse hiç fena olmayacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

abi saçı tara deyosunda sende saçmı var :) bide çıkmış saçı var gibi konuşuyor ordan :)

misafir çok vurmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.