Şimdi Ara

Amd 12.11 Beta vs Nvidia 310.33 Beta | Medal Of Honor Warfighter Testi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • guru3d.com MOH:Warfighter Oyunun Ekran kartı testlerini yayınladı ve güzel olanda yeni çıkan beta sürücüleri kullanmış testler aşagıda

Kaynak :http://www.guru3d.com/articles_pages/medal_of_honor_warfighter_graphics_vga_performance_review,6.html

• demekki ben 35 FPS görebilecem Fakat oyun BF3 motoruyla yapılmadı mı ? frostbite 2, eğer öyleyse BF 3 teki performansı vermesi lazım yani oldukça akıcı olması lazım.
  • fb2 ile yapıldı oyun ama bazı sahnelerde cod oynuyorum sanıyorsunuz, ara videolarda kasıyor bazen nedenini anlayamadım, sonuçta video oynatacak altı üstü, oyunun optimizasyonunun çok kötü olduğunu düşünüyorum, heleki su ile ilgili olaylar tam bir facia, oyun orijinal bu arada ve imzamdaki sistemle oynuyorum 1920*1080 de ayarlar high daykende aynıydı, ultradaykende aynıydı vsync açık oyunu sorunsuz oynayabiliyorum ama dediğim gibi ara videolarda anlamsız bir kasma oluyor

çok iyi bir sistemin varmış eğer bunda bile kasıyorsa optimizasyon yerlerde..........
  • Guru3D nin testlerine güvenirim ama bende ASUS gtx 670 Direct Cu II TOP ile minumumda 50 ortalama ise 70 fps ile ultrada oynuyorum.Bence optimizasyon iyi.Videolarda ise oyun sabit 30 fps de çalıştığından kasma hissi verebilir.
    //ASUS RTX 5080 TUF OC 16 GB GDDR7//MSI MPG Z690 EDGE WIFI DDR4//İNTEL RAPTOR LAKE CORE İ7 14700K 20 CORE 28 THREAD 5.8 GHZ//GSKILL RİPJAWS V 32(4X8)GB DDR4 4000 MHz CL18//NZXT KRAKEN X62 280 MM AIO//KİNGSTON KC3000 1 TB PCIe 4.0 NVMe//KİNGSTON FURY RENEGADE 2 TB PCIe 4.0 NVMe//KİNGSTON KC3000 2 TB PCIe 4.0 NVMex2//SAMSUNG 850 EVO 250 GB//SAMSUNG 860 EVO 500 GB//ASUS ROG STRİX XG27AQDMG 27" W-OLED 240 Hz 2K G-SYNC HDR//CORSAİR AİR 540 WHİTE EDİTİON//SEASONIC 1000W PLATINUM//ASUS ROG STRİX SCOPE II ROG NX SNOW SWİTCH RGB//LOGİTECH G502 HERO LIGHTSYNC 25600 DPI RGB//RAZER BLACKSHARK V2 PRO 2023 WİRELESS 7.1 SURROUND//WİNDOWS 11 X64 PRO 23H2///
  • quote:

Orijinalden alıntı: sultanomar

fb2 ile yapıldı oyun ama bazı sahnelerde cod oynuyorum sanıyorsunuz, ara videolarda kasıyor bazen nedenini anlayamadım, sonuçta video oynatacak altı üstü, oyunun optimizasyonunun çok kötü olduğunu düşünüyorum, heleki su ile ilgili olaylar tam bir facia, oyun orijinal bu arada ve imzamdaki sistemle oynuyorum 1920*1080 de ayarlar high daykende aynıydı, ultradaykende aynıydı vsync açık oyunu sorunsuz oynayabiliyorum ama dediğim gibi ara videolarda anlamsız bir kasma oluyor

Müdür nvidia böyle yapacagın bişeyin yok çekeceksiniz daha....

fb2 ile yapıldı oyun ama bazı sahnelerde cod oynuyorum sanıyorsunuz, ara videolarda kasıyor bazen nedenini anlayamadım, sonuçta video oynatacak altı üstü, oyunun optimizasyonunun çok kötü olduğunu düşünüyorum, heleki su ile ilgili olaylar tam bir facia, oyun orijinal bu arada ve imzamdaki sistemle oynuyorum 1920*1080 de ayarlar high daykende aynıydı, ultradaykende aynıydı vsync açık oyunu sorunsuz oynayabiliyorum ama dediğim gibi ara videolarda anlamsız bir kasma oluyor

o dedıgın olay bendede mevcut.patch mevcutmus ama yapmadım daha.1920-1080 ultra 4x de 100 fps uzerı alıyorum ama ara vıdeo larda garıplık var.

AMD Ryzen 7 7700 (5.5 Ghz)--Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti Windforce OC SFF 16GB--MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI--Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36(6200 CL26 1:1)--43" Samsung UHD 4K 144 Hz Odyssey Neo G7 G70NC Gaming Monitor--32" Samsung Odyssey G7 240 Hz G-Sync WQHD 2K Curved Monitör --WD Wd Black Sn850 1 TB Gen4 NVMe M.2 SSD--Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD--970 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--960 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--WD Green SN350 NVMe M.2 SSD (480 GB)--Phanteks Eclipse P500A--MSI MPG A850G Gen5 850 W--NZXT Kraken X62 Liquid Cooling System--Ultra Slim Soundbar HW-S800B--Asus TUF K3 AURA Mekanik Oyuncu Klavyesi--ROCCAT KONE EMP RGB Gaming Mouse
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • paylaşım için eyvallah
    2013 Kia Cee'd Sportswagon Premium - Sirius Gri - Michelin Cross Climate 2012 Opel Astra J HB 1.4t man. Sport - Neptün Mavi Sava intensa UHP 2
  • neyseki oyunu oynarken kasmıyor, sadece ara videolarda, ama oyunun mp si çok hoşuma gitti oyunu vsync açık stabil 60fps de oynayabiliyorum
    bu arada düzelttiler galiba, ara videolarda kasma sorunuda kalktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeroksuzler -- 26 Ekim 2012; 11:06:47 >

Orijinalden alıntı: senol2985

quote:

Müdür nvidia böyle yapacagın bişeyin yok çekeceksiniz daha....

Hahahaakhxdsakdhshfshkf...

Kırk yılın başı test sonuçlarını referans alacağımız bir oyun çıktı derken oyun tırt çıktı. İncelemeler dökülüyor. Yıllardır adam edemediler şu MoH'ı. Oysa CoD çıkana kadar millet MoH'dan başka bir şey bilmezdi.

• 7950 alma arifesindeyken, iyi bir moral oldu bu inceleme bana. Ayrıca 7970 kendine gelmiş, sınırlarını aşmış yeni driverla. Güzel sonuçlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: mehmet 52

6xxx serisi ekran kartlarına da iyi gelir mi bu 12.11 sürücüsü?

forumda kaç tane test gördüysem hiç birinde fark yoktu 6xxx serisi için.
    Intel i5 6600K - Corsair H75 - MSI z170 gaming M5 - Kingston Hyperx Fury 2666 Mhz 2 x 8 GB - 2x Kingston v300 240 Gb Raid 0 - Segate Momentus xt hybrid - Gigabyte WF 3 R9 290X - Coolermaster HAF 942 X - Corsair CX 750W 80Plus - Creative Sound Blaster Z - Creative Gigaworks G500 Gaming - Sennheiser hd 202 - Monster Purity HD - Monster DNA - Corsair H2100 Gaming Headset - Fiio X3
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobi

quote:

Orijinalden alıntı: mehmet 52

6xxx serisi ekran kartlarına da iyi gelir mi bu 12.11 sürücüsü?

forumda kaç tane test gördüysem hiç birinde fark yoktu 6xxx serisi için.

hevesimi kursagimda birakti amd

Orijinalden alıntı: AL[e]N

@sultanomar

çok iyi bir sistemin varmış eğer bunda bile kasıyorsa optimizasyon yerlerde..........

Satış taktiği bunlar cok benzer bir sistemim var oyun firmalarına küfretmekten bıktım
    Windows 11 / Asus Prime H470m / Intel i5 104000f + Akasa Venom / Inno3D RTX 3070 Twin x2 / Seagate Barracuda 2TB x 2 / Team Xtreem S3 120GB / G.Skill Ripjaws V Gaming 2x16GB DDR4 3200 MHz CL16 / Cooler Master HAF 912+ / Cooler Master GX 750 PSU / BenQ XL2420T 24" 2ms 3D Led monitör
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.