Şimdi Ara

Elmander'e Zam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • G.Saray Başkanı Ünal Aysal, yıllık 1.8 milyon Euro alan golcü Johan Elmander’in ücretinde ‘düzeltmeye’ gitme kararı aldı. Yeni sezonda İsveçli futbolcuya 2.2 milyon Euro ödenecek16/05/12 09:02

G.Saray’ın İsveçli yıldızı Elmander’e, Sarı-Kırmızılı yönetimden zamjesti geliyor. Sezon başı Bolton’dan bonservis bedelsiz alınan ve yıllık 1.8milyon Euro karşılığı forma giyen golcü, gösterdiği performansla Fatih Terim, başkan Ünal Aysal ile yönetimin beğenisini toplayınca, ödüllendirilmesine karar verildi. Aysal’ın, yıldız için yönetime talimat vererek, zamyapılmasını istediği belirtildi. Elmander’e 400 bin Euro zamyapılarak, senelik ücreti 2.2milyon Euro’ya çekilecek. Takımdaki en az kazanan yabancı olan İsveçli’nin, diğerleriyle arasındaki fark kapatılacak.

FİZYOTERAPİSTİNİ DE GETİRDİ
    Viking’in, Türkiye’ye geldikten sonraki grafiğin arkasında, düzenli yaşamının yanı sıra, kendi özel fizyoterapistini de İstanbul’a getirmesinin yattığı ortaya çıktı. Elmander’in, fizyoterapistine yıllık 100 bin dolar ödeme yaptığı vemasraflarını karşılayıp, ev tuttuğu da belirtildi. Bu arada İsveçMilli Takımı’nın 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası’ndamücadele edecek 23 kişilik aday kadrosuna teknik direktör Eric Hamren, sakatlığı bulunmasına karşın Elmander’i de kadroya çağırdı.

htspor

• hiç gerek yok bence zamanındaa ödeme yapsınlar yeter

Orijinalden alıntı: iskobiii

hiç gerek yok bence zamanındaa ödeme yapsınlar yeter
    Hakediyor

Orijinalden alıntı: nieaufgabe

Hakediyor

Alıntıları Göster
    Onceden sezon sonlarinda bazi futbolcularin maaslarinda indirime gitmeleri istenirdi simdi adamlar istemeden zam yapiliyor. Bu da ekonomik olarak duzluge ciktigimizi gosteriyor. Boyle yonetim bir daha zor buluruz. Hersey cok iyi gidiyor bir de nokta transferler erken yapilirsa muthis olur. Bu sezon da son gune kadar beklemek istemiyorum artik.

Orijinalden alıntı: exclusive

Onceden sezon sonlarinda bazi futbolcularin maaslarinda indirime gitmeleri istenirdi simdi adamlar istemeden zam yapiliyor. Bu da ekonomik olarak duzluge ciktigimizi gosteriyor. Boyle yonetim bir daha zor buluruz. Hersey cok iyi gidiyor bir de nokta transferler erken yapilirsa muthis olur. Bu sezon da son gune kadar beklemek istemiyorum artik.

Alıntıları Göster
    elektriğe zam diye okudum. ne alaka diyordum, yorumları okuyunca uyandım

• quote:

Orijinalden alıntı: mur@t_fb

Alıntıları Göster
    zaten sözleşme var ne boşuna fazladan veriyoruz diyecektim ki aklıma servetin ve birçok futbolcunun beleşe aldığı paralar geldi.bundan sonra elmandere 1 milyon zam yapmaya karar verdim.

• quote:

Alıntıları Göster
    Haketti.Melo da alınsaydı iyi olurdu

"Three passions, simple but overwhelmingly strong, have governed my life: the longing for love, the search for knowledge, and unbearable pity for the suffering of mankind."
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Meireles geliyor
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benzine zam, tütüne zam, çaya zam, Elmander'e zam. Hani bize...

Orijinalden alıntı: VGroove

Benzine zam, tütüne zam, çaya zam, Elmander'e zam. Hani bize...
    Zam mam yok Elmander'e.http://kap.gov.tr/yay/Sorgu/SorguBildirimSonuc.aspx?kaynak=slink&sirketID=958&paketTipi=-2

Australian Dream
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearMaster

Zam mam yok Elmander'e.http://kap.gov.tr/yay/Sorgu/SorguBildirimSonuc.aspx?kaynak=slink&sirketID=958&paketTipi=-2

Alıntıları Göster
    Zam olayı doğruysa (ki değilmiş) Melo'ya hiç bir şekilde "yıllık parandan düş" diyemezsin

• quote:

Orijinalden alıntı: FTaze

Zam olayı doğruysa (ki değilmiş) Melo'ya hiç bir şekilde "yıllık parandan düş" diyemezsin

Alıntıları Göster
    + yol parası verilecekmiş.

İYİce alıştırdılar tabi sen de haklısın.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: gtrskyline

Son kuruşuna kadar hakediyor helal hoş olsun aslanıma
    inşallah doğru bir bilgidir
    bazıları gibi takımda az alıyorum çok alıyorum triplerine girip huzursuzluk çıkarmadan can başla oynadı ve çok iyi performans ortaya koydu

Orijinalden alıntı: hüseyni

inşallah doğru bir bilgidir
    bazıları gibi takımda az alıyorum çok alıyorum triplerine girip huzursuzluk çıkarmadan can başla oynadı ve çok iyi performans ortaya koydu

Alıntıları Göster
    Bir takımda bazılarının ücretlerine iyileştirme yapılmaya başlandıysa o takımda huzursuzluk çıkması yakındır.
    bu tarla bir şeydir, nasıl söyleyim, yani maçla ilgili bir şey değil yani, 3 tane tarla var işte, ekinler diyor suya çıktı, ya kurban kesiyor gidiyor. her hafta da eyüp sultan' a gidiyordu. her hafta gidiyor, bizim burada konuşmalar da var. hocaya gittik mi, camiye gittik mi, ne yaptın, tamer beye söylüyorum; " ne yaptın, gittin mi, hallettin mi?" diyorum. camiye gidiyor, eyüp sultan’a kurban kesmeye. biz deplasmana gittiğimizde tamer bey gidiyor, eğer deplasmanda değil içeride ise beraber gidiyoruz, kurban kesiyoruz. şimdi buradaki konuşmada da yani bu şeyi, tarla işini; maçları, tarla maçları sürmek de dilek anlamında kullanıyorduk. A.Y.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alone61

Bir takımda bazılarının ücretlerine iyileştirme yapılmaya başlandıysa o takımda huzursuzluk çıkması yakındır.

Alıntıları Göster
    Sınırsız akbil versinler yeter

Orijinalden alıntı: Dr.Gonzo

Sınırsız akbil versinler yeter

Alıntıları Göster
    Melo nun mac basılarılarıyla 4.5m€ aldıgı yerde Elmander e 1.8m€ az.

Orijinalden alıntı: G0T

Alıntıları Göster
    helal olsun

evet fazla ama melonun katkısının daha fazla olduğunu unutmamak lazım.

GALATASA|RA|Y
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

evet fazla ama melonun katkısının daha fazla olduğunu unutmamak lazım.

Melonun katkısını daha fazla olduğu kısmına katılmıyorum.Ikısıde son derece gerekli bu kadro icin Elmander ın oynamadığı macları hatırlamıyoruz herhalde.Sivas bile o ara eledi kupadan.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.