|
Bitcoin fiyatında sert düşüş, Neymar servet kaybetti
-
-
Düşüşün spot başlığı doğru ama resmin tamamı biraz daha karmaşık.
Bugün yaşanan sert geri çekilme, tarihin en büyük haftalık ve çeyreklik opsiyon kapanışının (~18B$ notional) etkisiyle adeta $110k max-pain noktasına çekilmiş bir tabloydu. Kapanış sonrası dealer pozisyonları çözülünce genelde yön yeniden açılıyor.
Bizim bugünkü bültende de yazdığımız gibi:
- $107.3k altı kırılmadığı sürece yapı bozulmuyor.
- Kısa vadede $111.3k → $113.5k–$116k bandına doğru bir short squeeze ihtimali var.
- Sentiment aşırı korku seviyesine düştü ki bu genelde dip sinyali üretir.
Yani Neymar gibi kaldıraçlı pozisyonlar patlasa da, yapısal talep güçlü kalmaya devam ediyor.
Detaylı seviyeler ve strateji özetini bugünkü Substack bültenimizde paylaştık. 📩
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur NET -- 26 Eylül 2025; 12:36:5 >_____________________________
-
neymar bitcoinden kazandığını kaybetmiştir. hem neden neymar için üzülelim bizene
-
2021'de 4400'den ETH almıştım, hala bekliyorum 5000 olsun da satayım kurtulayım :)
-
Kaldıraç kumardır nokta
-
Haklısın, o bölgeyi hâlâ birçok yatırımcı “çıkış noktası” olarak bekliyor. 🙂
Ama bizim bugünkü bültende de yazdığımız gibi ETH için kritik eşikler $3,700–$3,600 destek bandı ve $4,220 üzeri kapanış. Orası geri alındığında $5,000 hedefi tekrar masada olabilir. Orta-Uzun vadede hedef 6000 ama o yollar iniş çıkışlarla dolu :)
_____________________________ -
Doğru, kontrolsüz kaldıraç gerçekten kumar gibi çalışıyor.
Ama risk yönetimi, stop-loss ve düşük kaldıraç kullanıldığında daha çok profesyonel araç oluyor. Malum bunun SPK nezdinde lisansları bile var.
Neymar örneğinde gördüğümüz gibi 10–20x kaldıraç = kumar; 2–3x kaldıraç = risk artırıcı ama yönetilebilir strateji.
Neymar'ın servet kaybetmesi donanımhaber'de ana sayfa haberi mi oluyor artık :) Vay anam vay...
-
Kaldırıp duruyorlar olan garibana oluyor. Dolar, euro, altın tamam. Diğerleri çok kaldırıyor korkuyorum acıtır diye.
Kaldıraç neden kullanılır bilen var mı?? Spot varken kaldıraç ne ya??? ENAYİLİK
Sıfırlandım bakmıyorum 210 dolar vardı
22 dolar kalmıştı
Dün 10 dolarda patladı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 26 Eylül 2025; 14:48:20 >
-
Katılıyorum
Changpeng Zhao (CZ) satıyor. Kılıf uydurmayın. Göstere göstere satıp dolara geçiyor çinli cz. İlk gün 401bin kişinin parasını sıfırlattı. 1.7 milyar dolar buhar oldu bu çinli yüzünden.
Birde dalga geçiyorlar milletle ‘yeni hafta, yeni manipüle edilecek grafikler’ diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mystiery_ -- 26 Eylül 2025; 15:24:16 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Kolay para kazanma hırsı insanı ne hallere düşürüyor.
En ufak acıma üzülme duymuyorum.
Acınacak çok şeyler var bunlara sıra gelmez enazından benim neznimde.
-
Altına atsaydınız yine kardaydınız. Olur mu hiç bitcoine koyacaz 5-10 kat kazanacaz. Sizin sayenizde bu piyasalar dönüyor.
_____________________________ VESTEL MARKA HİÇBİR ŞEY ALMA, ALDIRMA. VERGİ SOYGUNUNA ORTAK OLMA !

-
Ulan Güdük, beter ol eşoleşek!
-
Nasıl yapsak Onur hocam?
-
Zengine üzülen de ne bileyim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Ps İD: cihatgenc
Soyut bir yüz aynada aksederken yüzüme kimsin demeye dilim varamadı... -
Neymar niye haber niteliği anlamadım 😂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
|
neymar bitcoinden kazandığını kaybetmiştir. hem neden neymar için üzülelim bizene
|
|
Neymar'ın servet kaybetmesi donanımhaber'de ana sayfa haberi mi oluyor artık :) Vay anam vay...
|
|
Kesinlikle haklısın. Aylar önce burada aktroll bir elemanla tartışmaya girdim hesabıma 1 veya 2 gün yazma cezası verdiler ama elemana bir şey olmadı.
|
|
sert düşüş dediği de 110 bin. daha geçen 60-70 binlerdeydi.
|
Benzer içerikler
- instagram süreli mesaj kapatma
- instagram koyu tema
- whatsapp aramaları sessize alma
- mesajlar uygulaması
- silo dizisi hangi platformda
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı