Şimdi Ara

yardım connectmi,caddymi?...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62
Cevap
0
Favori
2.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    şimdi düşündüğüm iki araç var connect 110 glx 2010 ve caddy life binek olarak kullanacağım dolayısıyla konfor vb. özellikler ön planda siz hangisini öneririsiniz???iki araç arasında kaldım
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• hocam galeriya gidin 2 araba da binin çalıştırmanıza gerek yok

Hangisinin içi daha ferahsa seçiminizi yapın

Kendi şahsi görüşüm caddy dir.
  • paran çok ise cadyy alabilirsin life ler galiba 40 bin civarı ama 110 luk glx p.p. 32 bin yani arada 8 bin tl gibi bir fark var ki değer mi cadyy için bence değmez içine binince anlarsın zaten... performan zaten connoct 110 luk daha iyidir... donanımlarını da karşılaştır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmeterrr23 -- 20 Temmuz 2010; 19:06:28 >
  • donanım caddy
    performans connect
  • donanım cadyy mi ????

esp var mı ? ön cam ısıtma var mı ? silecek suyu ısıtması var mı ? şöför koltuğundan arkaya baktığınız zaman demir aksam (yani kaplanmamış yer görüyormusunuz ????
  • quote:

Orijinalden alıntı: H100_06_52

donanım caddy
    performans connect

o plus paketli connect'ler çıkana kadardı

-- -- -- --

Bütçeniz ne kadar peki?

Caddy life ile connect glx plus arasın ciddi bi fark var cünkü

Ayrıca donanım olarak connect daha üstün o nedenle araçtan konfor dışındaki beklentileriniz neler?

ESP Yeri gelince hayat kultaran bi sistem bunuda göz ardı etmemek lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: sadık_57

donanım cadyy mi ????

esp var mı ? ön cam ısıtma var mı ? silecek suyu ısıtması var mı ? şöför koltuğundan arkaya baktığınız zaman demir aksam (yani kaplanmamış yer görüyormusunuz ????

Şuanda donanım olarak connect glx plus paket caddy ve sınıfındakı birçok modele göre daha fazla donanıma sahip, caddy engeç 1 yıl içinde yakyajlı haliyle yollara çıkacak o zaman ek donanım duruma göre motor secenegide gelebilir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bütçe caddyede yeter connectede
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthysf

bütçe caddyede yeter connectede

En geç ne zamana kadar araç almanız lazım peki?

Engeç 1 sene içinde caddy'nin makyajlı versiyonu çıkıcak henüzmotor donanım gibi teknik veriler hakkında bilgi yok sadece ön tasarımda küçük değişiklik oldugunu gördük resimde ama aceleniz yoksa beklemenizi tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurkamil

quote:

En geç ne zamana kadar araç almanız lazım peki?

Engeç 1 sene içinde caddy'nin makyajlı versiyonu çıkıcak henüzmotor donanım gibi teknik veriler hakkında bilgi yok sadece ön tasarımda küçük değişiklik oldugunu gördük resimde ama aceleniz yoksa beklemenizi tavsiye ederim

acelem yok...

• quote:

acelem yok...

O zaman biraz bekleyin makyajlı caddy'nin donanım ve motor özellikleri belli olsun(eklenen özlelik arsa) ona göre kıyaşlama yaparsınız...

Şuanda connect donanım olarak caddy'den oldukça fazla, iki araçtan birini terçih etmek için bazı şeylerden vazgeçmek gerekiyor...
  • quote:

8000 lira fark etmiyorsa caddy olabilir. her ikisinin farklı avantajları var, dengeyi bozan 8000 lira. onu göze alıyorsanız sorun yok. caddy biraz daha az yakıyor. 1000 km'nin üstüne çıkıyor bir depoyla diye biliyorum. connectte 950 yi geçen olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragotreis

quote:

8000 lira fark etmiyorsa caddy olabilir. her ikisinin farklı avantajları var, dengeyi bozan 8000 lira. onu göze alıyorsanız sorun yok. caddy biraz daha az yakıyor. 1000 km'nin üstüne çıkıyor bir depoyla diye biliyorum. connectte 950 yi geçen olmadı.

Fiyat varkı ve donanım farkı var şuanda

Caddy ve connect glx arasında terçih yapmak için araçtan beklentileri iyi hesaplamak lazım, o nedenle acele etmeyip makyajlı kasa caddy'nin çıkmasını beklemek en mantıklısı

• bence bu sınıfta bir araç için caddy in makyajını beklemeye hiç gerek yok. 8000 - 10000 lira fark var. özellik olarak fark var. yakıt olarak aynı. servis masrafları olarak connect daha uygun. kullanıcı hatası olan bir durumda connect daha az masraf cıkartır caddy e göre. sıralayıp gidebilirim bu listeyi.

ama sonucta tüketici kendi kararını kendisi vermeli. bence connect ti connect aldım. ama caddy in iç mekanı çok hoş. dizayn olarak vs. ama caddy almak bana uygun degil.
  • Yeni doblo ve partnerede bakmanızı tavsiye ederim. Her iki araçta sınıfının en konforlusu ve en az yakanlarınıdır. Donanım ve özellikleri çok güzel
  • ford c-max 1.6 tdci 110 bg titanium 46 .000 tl liste fiyatı 44.000e kadar çekersiniz fiyatı caddy alacağıma bunu alırım
  • Caddy kesinlikle connectten daha üstün.
    Ama aralarında da dağlar kadar fark olduğu söylenemz.
    Connect alınmaya değer diye düşünüyorum.
    Sonuçta o senıf araç alacaksanız ekonomikliği gibi değerlere bakmamız gerekiyor.
  • caddy nin üstünlüğü parça fiyatlarıdır. bir far 600 tl civarıydı eğer üstünlük bu ise caddy gerçekten üstün
  • Konfor için caddy
    Performans ve etkili yol tutuşu için tabi ki connect 110 ps
  • quote:

Orijinalden alıntı: elchelo16

Konfor için caddy
    Performans ve etkili yol tutuşu için tabi ki connect 110 ps

Eski çalıştığım şirkette 2005 model caddy vardı ve sürekli şehir dışında kullanıyorduk. Eski aracım connect (75hp) aralarında konfor yönünden pek fark yok. İç malzeme kalitesi ve yakıt tüketimi yönünden caddy derim. en son 95000 km de idi ve 3 defa baskı balatası değiştirdik
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.