Bildirim
HİTMAN 4
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
oyun zor kardesss...ben 4 bölüm gectm snrasını hile ile dwm ettm özellik son bölüm mükemmel yapılmıs hilesiz bitirilmesi zor bir oyun...biter ama cok uzun sürer..oyun nasıl die sorarsan cok gzl her zmnki gibi _____________________________ -
Valla hacı bu tür oyunlarda yeteneğim varsa kesmez bile ..beni zorlamadı bile oynadığım sıralar..o oyunu oynayacaksan zor seviyede oynayacaksın ki zevkini alasın _____________________________ -
oyun güzel tabi hitman den keyif alman gerekiyor.Oyunu bitirdim güzelquote:
Orijinalden alıntı: Lok'tar ogar
Valla hacı bu tür oyunlarda yeteneğim varsa kesmez bile ..beni zorlamadı bile oynadığım sıralar..o oyunu oynayacaksan zor seviyede oynayacaksın ki zevkini alasın
_____________________________ -
Anlaşıldı..Güzel oyun diyorsanız öyledir..Teşekkürler hepinize
hitman 3 gayet güzeldi 4 daha güzeldirquote:
Orijinalden alıntı: Red Kit
Anlaşıldı..Güzel oyun diyorsanız öyledir..Teşekkürler hepinize
Hitman Serileri güzeldir aldığına pişman olmazsınquote:
Orijinalden alıntı: braeker_omur
hitman 3 gayet güzeldi 4 daha güzeldir
Alıntıları Göster
Ama oynamak biraz sabır ister_____________________________ -
Yükleyemedim..quote:
Orijinalden alıntı: Sisyphus
Hitman Serileri güzeldir aldığına pişman olmazsın
Ama oynamak biraz sabır ister
Alıntıları Göster
Cdciden aldım bu oyunu..Tamamen yüklendikten sonra açıyorum laptopu bana lütfen orjinal cdyi takın kelimesinin ingilizcesini söylüyor..
Ne yapmalıyım?
Daha Önce Stronghold legendi de yüklemiştim onda da böyle yapmıştı.Bu 2. oyun yükleme deneyimim yeni laptopumda ama 2si de başarısız!
İlla Orjinal mi almalıyım yani?_____________________________
-
crack kırmayı denedin mi?sanırsamki crackte bi hata yapmıssın.quote:
Orijinalden alıntı: Red Kit
Yükleyemedim..
Cdciden aldım bu oyunu..Tamamen yüklendikten sonra açıyorum laptopu bana lütfen orjinal cdyi takın kelimesinin ingilizcesini söylüyor..
Ne yapmalıyım?
Daha Önce Stronghold legendi de yüklemiştim onda da böyle yapmıştı.Bu 2. oyun yükleme deneyimim yeni laptopumda ama 2si de başarısız!
İlla Orjinal mi almalıyım yani?
Alıntıları Göster_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: CCaaNN
crack kırmayı denedin mi?sanırsamki crackte bi hata yapmıssın.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: PhSiKoPaThH
Crack yapmadım ki!
Dvd de yükledim bu arada..Onu belirteyim.._____________________________ -
Zaten yapmadığın için hata veriyorquote:
Orijinalden alıntı: Red Kitquote:
Orjinalden alıntı: PhSiKoPaThH
Crack yapmadım ki!
Dvd de yükledim bu arada..Onu belirteyim..
quote:
Orijinalden alıntı: Sisyphus
Zaten yapmadığın için hata veriyor
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: MY55
DVD ve CD fark eder mi ki?
Ben sadece cdromlarda yapılır sanmıştım.
En son crackını yaptığım oyun 2002 World Cup tı da..
Orjinalden alıntı: MY55
DVD ve CD fark eder mi ki?
Ben sadece cdromlarda yapılır sanmıştım.
En son crackını yaptığım oyun 2002 World Cup tı da..
Alıntıları Göster
Oyun dvd yalnız..Söylemedi demeyin..
Yani şimdi oyuna crack mı yapmam lazım?
Oyun dvd yalnız..Söylemedi demeyin..
quote:
Orijinalden alıntı: Lok'tar ogar
Valla hacı bu tür oyunlarda yeteneğim varsa kesmez bile ..beni zorlamadı bile oynadığım sıralar..o oyunu oynayacaksan zor seviyede oynayacaksın ki zevkini alasınquote:
Orjinalden alıntı: psychord
Valla hacı bu tür oyunlarda yeteneğim varsa kesmez bile ..beni zorlamadı bile oynadığım sıralar..o oyunu oynayacaksan zor seviyede oynayacaksın ki zevkini alasın
cok dogru ben normal de oynadim hic tat olmadim diye bilirim.
bide exprt mi ne idi en son seviye ona deniim._____________________________ Intel i7 4790k - Gigabyte GTX 1070 xtreme - Gigabyte Z97X Gaming 3 - 16GB 1600 RAM3
Origin: GizmoMKD - Steam: Gizmomkd (B13 display name) - uPlay: GizmoMKD -
Hitman serisi çok güzeldir..Blood money i de çok güzel yapmışlar..Level konusunda arkadaşlara katılıyorum..Ancak expert oynayınca oyunun tadı çıkıyor..Başka türlü çok kolay zaten..Her bölüm sonunda ratingini ölçüyor oyun..Bence her bölümü professional rating alacak şekilde oynayın..O zaman daha zevkli oluyor..Hitman kim var kim yok herkesi öldürme oyunu değildir yaniquote:
Orijinalden alıntı: gizmo_xquote:
Orjinalden alıntı: psychord
cok dogru ben normal de oynadim hic tat olmadim diye bilirim.
bide exprt mi ne idi en son seviye ona deniim.
Alıntıları Göster
Hitman serisi çok güzeldir..Blood money i de çok güzel yapmışlar..Level konusunda arkadaşlara katılıyorum..Ancak expert oynayınca oyunun tadı çıkıyor..Başka türlü çok kolay zaten..Her bölüm sonunda ratingini ölçüyor oyun..Bence her bölümü professional rating alacak şekilde oynayın..O zaman daha zevkli oluyor..Hitman kim var kim yok herkesi öldürme oyunu değildir yani

Alıntıları Göster_____________________________ Damağındaki küçük çizik dilinle oynamasan hemen geçecek ama dayanamıyorsun , oynuyorsun.
-
quote:
Orijinalden alıntı: missioncomplete
oyunda gizlilik temel kanun.birini öldürürken kimse seni görmemeli.çatışma falan olmadığı için hile yapmaya gerek yok.bazı bölümlerde silah bile almasan olur.bıçak yada fibre vire yeterli olur.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: money
oyunda gizlilik temel kanun.birini öldürürken kimse seni görmemeli.çatışma falan olmadığı için hile yapmaya gerek yok.bazı bölümlerde silah bile almasan olur.bıçak yada fibre vire yeterli olur.
öldürdükten sonrada gizlilik şart sanırım
benm çok sevdiğim ve bi okadar sinir oldum bi oyun oyna dostum tavsiye ederim
Bizim arkadaş gibi çata çuta dalarım herkesi öldürürüm ortalığın tozunu atar önüme geleni temizlerim diyorsan bu oyun sana göre değil..Hoş bizim arkadaş HITMAN i aynen dediğim gibi bitirdi sanırım her bölümden de psikopat payesi alarak hemde..:) Orada önemli olan hiç dikkat çekmeden işleri halletmek ..Zevki de orada zaten sabırlı olacaksın devriye gezen adamların kaç sn de devriyeleri tamamladıkları hesaplayacaksın duvar arkasına sinip tv seyreden adamın WC ye gitmesini 2 dk bekleyeceksin sabırlı değilsen alma..:)quote:
Orijinalden alıntı: emo045quote:
Orjinalden alıntı: money
öldürdükten sonrada gizlilik şart sanırım
benm çok sevdiğim ve bi okadar sinir oldum bi oyun oyna dostum tavsiye ederim
Alıntıları Göster_____________________________
-
Evet zevki Silent assassin olmakquote:
Orijinalden alıntı: Gunwane
Bizim arkadaş gibi çata çuta dalarım herkesi öldürürüm ortalığın tozunu atar önüme geleni temizlerim diyorsan bu oyun sana göre değil..Hoş bizim arkadaş HITMAN i aynen dediğim gibi bitirdi sanırım her bölümden de psikopat payesi alarak hemde..:) Orada önemli olan hiç dikkat çekmeden işleri halletmek ..Zevki de orada zaten sabırlı olacaksın devriye gezen adamların kaç sn de devriyeleri tamamladıkları hesaplayacaksın duvar arkasına sinip tv seyreden adamın WC ye gitmesini 2 dk bekleyeceksin sabırlı değilsen alma..:)
Alıntıları Göster
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı