|
Liseden yakın sandığım bir arkadaşım benden ilk başta 5 bin TL istedi, haftaya geri vereceğini söyledi. Ben de "Haftaya atarsan iyi tamam," deyip 3 bin TL gönderdim. Ertesi günlerde tekrar arayıp 5 bin TL daha istedi; şirketten parasını alamadığını, çok zor durumda olduğunu söyledi. Yine "Tamam, şirketten alınca atarsın," diyerek 5 bin daha attım. Bana toplam 8 bin TL borcu oldu ve ben istemeden 4 bin lirasını (abisinden aldığını söyleyerek) geri yolladı. Buraya kadar sorun yoktu ama ertesi günlerde yine arayıp, yarın şirketten kesin ödeme alacağını belirterek 15 bin TL istedi. O kadar dil döktü ki "Yarın hepsini atarsın o zaman," deyip 15 bin daha gönderdim. 1 Nisan'dan beri, parayı alana kadar dil döken adam telefonları açmaz oldu; "Döneceğim," deyip dönmedi. Kendi başlattığı karakter testinden kaldı anlayacağınız. 14 Nisan'a kadar darlayarak paranın 9 bin lirasını bi şekilde aldım. Hâlâ "Şirket yatırmadı," diyor. Kalanı da alıp direkt engelleyeceğim. Siz siz olun, üzülmeyeceğiniz miktardan fazlasını kimseye borç vermeyin. |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt