Merhaba arkadaşlar. 10 aylık çıktığım bir kız vardı. Onunla sevgiliyken pandemi dolayısıyla işim yoktu. Bu kız da bana peyder pey aralıklarla 6 bin TL ihtiyaçlarımı giderebileyim diye para attı, kendisi de zor durumda olmasına rağmen, kardeşi hasta olmasına rağmen. Benim oturduğum semt, ona 2 saat uzaklıkta olmasına rağmen birkaç defa yemek getirmek için ve onun yanına gidecek param olmadığı için evime gelmek durumunda kaldı. Eve önce girmek istemedi fakat bana güvendi ve beni çok seviyordu. Sonra bi anda kendimizi öpüşürken bulduk, kıza ben ısrar ettim beraber olmak için. Kız önce ısrarla istemedi fakat ben de "benimle beraber olmayacaksan ben de esk*rta giderim" dedim ve kız mecbur kabul etmek zorunda kaldı. Fakat kız çok takıntılı ve sürekli sevgililiğimiz boyunca onu sevdiğime inanmıyor ve sürekli "sen eski sevgiline daha çok değer verdin, beni kullanıyorsun, beni hiç sevmiyorsun" diye sürekli geçmişimi açıp beni bunalttı. Ben de ayrıldım, ayrıldıktan sonra da bu tarz sorularıyla beni bunalttığı için küfürler ettim, hakaretler ettim, kız çok ağladı, çok ağlattım onu fakat bütün her şeye rağmen yine de yanımda olmaya çalıştı, korona oldum, bana destek oldu fakat ben gene onu üzdüm ve kızın babasıyla tanışmaya gittim, ilk başlarda kız ciddi düşündüğümü düşünsün diye, kızın ailesi bana ısınamadığı için görüşmemizi istemiyor ama kız buna rağmen ailesini dinlemeyip beni herkese karşı savundu ve benimle ilişkisini sürdürdü. Ayrıca 10 aylık ilişkimiz sonucu sadece 1 kere bi iskender yemeye çıkarmıştım onu, çok mutlu olmuştu ama onu yüzledim ona, "orada 106 TL hesap ödedim, bu bana koyuyo" dedim ve kız bunun üzerine "o zaman sen de borcunu ödedikten sonra senin oraya gelmemdeki ve diğer yaptıklarım için, senin için yaptığım şeylerin paralarını ver" dedi. Şu anda da başka bir kızla görüştüğümü söylüyorum, WhatsApp'tan durumumu kalp yapıyorum ve kız bunun üzerine beni arayıp "O kıza da böyle davranacak mısın?" gibisinden sorularla beni bunaltıyor. Bunların üzerine ben ona borcun geri ödemesi haricinde 3 bin TL vereceğimi söyledim, borcumu ödemeyi daha yeni bitirdim ama bu parayı vermek istemiyorum. Sizce kız arkadaşım burada haklı mı? Bu parayı benden istemesi normal mi? Ne yapmalıyım? Bu kızdan kurtulmak istiyorum, ne önerirsiniz? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sikintiliadamm -- 7 Eylül 2022; 0:27:29 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Acil ve CSB değil,Kız arkadaşımdan 6 binTL para aldım,şimdi o da benden istiyor,nasıl kurtulabilirim

-
-
Gerçek ve niye böyle dediniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
CSB değil. Gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum. Yardım lâzım. Kurtulmak istiyorum bu kızdan.
Kızı eve çağır sonra bayilt kızı yatağa sıkıcı bagla ayildigi zaman onu vazgeçirmek için ayaklarını gidikla
Komikmiş
Yazılım öğren
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Neden?
csb ben kiza kufur eder etmez saniyesinde tekmeyi yemistim fakat oyle saglam kufrettim ki buraya yazsam 3000 yilina kadar yasaklanirim binzillah
CSB değil. Benimki öyle uğraşılmış bir küfür değil, alışılmış küfürler işte. Tek mevzu küfür değil ki bizim aramızda onunla zaten
bizimki de oyle tek mesele degildi bu zaten beni birakmayi planliyordu o beni birakmadan ben ona kufuru cekmistim
Anladım, ben bu kıza çok küfrettim ama nedense her tartışmamızda karşımda eziliyor, yapıcı yaklaştı çoğu zaman.
ben kufuru cektim haci bu varya cin carpmisa dondu hic beklemiyordu hahaha nasil rahatladim varya vir vir konusuyordu bir basladim buna verdim veristirdim hic pisman degilim seninki zaten pasif bir kizdir mutlaka benimki kaplan gibiydi tahammul edilmesi kolay bir tip degildi fakat cok rahatladim akli sira beni yedege koyup sallayacakti bekledim bekledim sonunda kufuru caktim mukemmeldi..
Çölde benden su istesen vermem
Evet, benimki değil artık sadece. Ayrıldık ve çok bunalttı beni, sürekli arıyor, sürekli eski sevgilimi öne sürerek "Beni kullanıyorsun, benim için hiçbir fedakârlık yapmıyorsun" falan diyor ama öyle yedek medek yapacak biri değil. O konuda hakkını yemeyeyim, konuştuğu, görüştüğü tek erkek bendim. Ayrılalı 1 yıl oldu, hâlâ daha gönlü bende, hâlâ daha beni arıyor. Geçenlerde ona "sen de kendine yeni bir sevgili yap" dedim, çok koydu ona. "Beni kıskanmaz mıydın, niye böyle söylüyorsun" falan diye ağladı. Ben de "sana karşı hiçbir şey hissetmiyorum" deyip suratına kapattım, onunla mı uğraşacağım?!
yedek yapmak icin hala seninle muhatap oluyor bunlar boyledir kufuru yedikten sonra da gelirler benim ki de arkadas ayagina o kufurlerden sonra geldi acıtasyon yapiyor fakat kabul etmedim inanma tanri seytandan sonra bunlari yaratti.. senin bilmedigin bir erkek mutlaka vardir olmasa zaten soguklasip degismez bunlar once herifi bulurlar onu garantiye alirlar sonra seni yedek kole yapmaya calisirlar artik kolesin eskisi gibi a$k hitaplari yok bunlar yasak arkadas olacagız oldu gulum.. fakat ben yemedim yemem.. ben kufurumu ettim daha ne yuzle geldin dedim bir kufur daha ettim.. onu da telefonda ettim.. cunku biliyorum herifi saglama almadan eski herifi sepetleyemezler onlarda o kudret ve cesaret yoktur..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius24 -- 7 Eylül 2022; 0:59:47 >
Benimle hâlâ muhatap olmasının nedeni bana köpek gibi âşık olması. Neticede aramızda onca şey yaşandı, nası unutsun? Bilmediğim erkek yok, çünkü olsaydı şimdiye kadar benim o kadar onu sokaklarda hüngür hüngür ağlatmama rağmen böyle yapmazdı, ben ona çok yaptım "Sevgilim var, arama" hikâyesini, bunların üzerine gerçekten gidip sevgili yapabilirdi bu kız, bana da nispet yapmak için mutlaka söylerdi bunca yıkımdan sonra, emin ol. Bu konuda ona güvencim tam. Onu sepetleyen de benim ayrıca, telefonumda eski sevgilimin çıplak ve başı açık fotoğraflarını görmesine rağmen ben gittim onu yolda ağlarken bırakıp. Ardımdan nasıl bakıyodu ama öyle yaralı yaralı. Yine de benden vazgeçmedi ve başka sevgili yapmadı. Emin ol, bunca yaşadığı yıkıma rağmen başka kız olsa yapardı ama bu konuda güveniyorum ona. Benim meselem başka kardeş. Benim meselem bu 3 bin TL meselesi ve kızdan nasıl kurtulacağım konusu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
hacim seni kandiriyor bunlar allahin ogluna bile a$ık olmazlar bunlarda boyle bir duygu yok bosa o sekilde avuntu yapma.. bu tarz duygular yani zayifliklar biz erkeklere aittir bunlarda boyle hisler olmaz elimden kac tanesi gecti bunlarin ta ortaokulda lisede universitede ondan sonrasinda bunlari kendimi bildim bileli taniyorum sevgileri sahtedir ya tamamen cikar meselesidir ya da kendinden guclu birine siginma duygusudur bunlar guzel rol yaparlar bunlarda sevgi yok ve bunlar kesinlikle yeni erkegi garanti etmeden eskisini birakmazlar tabii senin ruhun duymaz fakat o kadar guvensiz ve korkaktirlar ki yenisinden yanlis gorursek eskisine doneriz belki diye eskiyi yine de ellerinde kole olarak bulundurmaya calisirlar ben bunlari cozdum bunlar yedisinden yetmisine hep aynidir bunlara boyle guvenirsen seni mahvederler benim tavsiyem bir daha muhatap olma onunla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius24 -- 7 Eylül 2022; 1:14:10 >
Her kadın aynı olacak diye bir şey yok. Konumu okudunuz mu? Beni kandırdığı yok ki nitekim benim umrumda olan bu değil. Ben kendim zaten bu kıza "Sen de sevgili yap, ben yaptım, banane sen bana niye karışıyosun?" dedim. Benim 5 yıllık eski sevgilim askerden döndükten 3 ay sonra nişanlandı fakat bu kız öyle değil. Bunca ağlatmama rağmen hem de, bu konuda ona güvencim tam ama benim meselem bu konular değil. Benim meselem para konusu ve nasıl kurtulurum kızdan konusu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Csb değilse iyi bir sopayı hakediyorsun kardeşim. Kızı ilk önce seviyorum de ilişkiye zorla. Kızın tüm parasını kullan sonra ayrilcam de. Ne aradığını bilmiyorsun. Bu kızı bırakırsan gider yollu birisine denk gelir evlenirsin. Sonra da aklın başına gelir ama iş işten geçer.
|
Parayı öde sonra da kızdan ayrıl kı kızın hayatı kurtulsun. Senin gibiler için söylenecek çok söz varda burası yeri değil. |
Benzer içerikler
- wifi şifre kırma cezası
- floorpan parke yorum
- eczanede boy uzatma ilacı
- ücretsiz fitness programı
- güneş enerjisi sıcak su havası nasıl alınır
- exxen de neler var
- zara indirim ne zaman 2025
- en ilginç rekorlar
- prompt mühendisliği nedir
- ince belli çay bardağı emojisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X