|
Merhaba arkadaşlar. 10 aylık çıktığım bir kız vardı. Onunla sevgiliyken pandemi dolayısıyla işim yoktu. Bu kız da bana peyder pey aralıklarla 6 bin TL ihtiyaçlarımı giderebileyim diye para attı, kendisi de zor durumda olmasına rağmen, kardeşi hasta olmasına rağmen. Benim oturduğum semt, ona 2 saat uzaklıkta olmasına rağmen birkaç defa yemek getirmek için ve onun yanına gidecek param olmadığı için evime gelmek durumunda kaldı. Eve önce girmek istemedi fakat bana güvendi ve beni çok seviyordu. Sonra bi anda kendimizi öpüşürken bulduk, kıza ben ısrar ettim beraber olmak için. Kız önce ısrarla istemedi fakat ben de "benimle beraber olmayacaksan ben de esk*rta giderim" dedim ve kız mecbur kabul etmek zorunda kaldı. Fakat kız çok takıntılı ve sürekli sevgililiğimiz boyunca onu sevdiğime inanmıyor ve sürekli "sen eski sevgiline daha çok değer verdin, beni kullanıyorsun, beni hiç sevmiyorsun" diye sürekli geçmişimi açıp beni bunalttı. Ben de ayrıldım, ayrıldıktan sonra da bu tarz sorularıyla beni bunalttığı için küfürler ettim, hakaretler ettim, kız çok ağladı, çok ağlattım onu fakat bütün her şeye rağmen yine de yanımda olmaya çalıştı, korona oldum, bana destek oldu fakat ben gene onu üzdüm ve kızın babasıyla tanışmaya gittim, ilk başlarda kız ciddi düşündüğümü düşünsün diye, kızın ailesi bana ısınamadığı için görüşmemizi istemiyor ama kız buna rağmen ailesini dinlemeyip beni herkese karşı savundu ve benimle ilişkisini sürdürdü. Ayrıca 10 aylık ilişkimiz sonucu sadece 1 kere bi iskender yemeye çıkarmıştım onu, çok mutlu olmuştu ama onu yüzledim ona, "orada 106 TL hesap ödedim, bu bana koyuyo" dedim ve kız bunun üzerine "o zaman sen de borcunu ödedikten sonra senin oraya gelmemdeki ve diğer yaptıklarım için, senin için yaptığım şeylerin paralarını ver" dedi. Şu anda da başka bir kızla görüştüğümü söylüyorum, WhatsApp'tan durumumu kalp yapıyorum ve kız bunun üzerine beni arayıp "O kıza da böyle davranacak mısın?" gibisinden sorularla beni bunaltıyor. Bunların üzerine ben ona borcun geri ödemesi haricinde 3 bin TL vereceğimi söyledim, borcumu ödemeyi daha yeni bitirdim ama bu parayı vermek istemiyorum. Sizce kız arkadaşım burada haklı mı? Bu parayı benden istemesi normal mi? Ne yapmalıyım? Bu kızdan kurtulmak istiyorum, ne önerirsiniz? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sikintiliadamm -- 7 Eylül 2022; 0:27:29 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
Hızlı