gram hakkım varsa etmiyorum ben. teşekkürler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thomas Anderson -- 19 Eylül 2025; 11:51:21 > |
_____________________________ |
hangisi?
gram hakkım varsa etmiyorum ben. teşekkürler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thomas Anderson -- 19 Eylül 2025; 11:51:21 > |
_____________________________ |
Bende Müslüman Türk halkıyım ben hakkımı helal etmiyorum. Sen kimsin ki tanımadığın insanlarını Müslüman Türk halkı olmamakla itham ediyorsun terbiyesiz. Müslüman veya Türk olmasa bile vergisini veren her tc vatandaşının hakkı vardır ister helal eder ister etmez. |
Konuşmalarında bir sefer Atatürk'ten bahsetmeyen iki adımlık yerdeki anıtkabire bir sefer bile gitmeyen birine asla hakkımı helal etmem benim kazancımdan bundan önce giren ve sonra girecek her kuruş haram zıkkım olsun. |
Bilerek, İsteyerek, Israrla ve Sürekli Haklarımızı yiyenlerin:
"Helallik İstemesi" kadar iğrenç bir durum olabilir mi? |
Lüksüne, şatafatına giden kuruş hakkım varsa helal etmiyorum. Bazı tipler vardır al senden bana düşen 1 krş paranı git diyen. O işler öyle olmuyor işte. |
Yapılanlar bu dünyada yanlarına kâr kalıyorsa hakkınızı haram etmişsiniz ne fayda...
|
Lüksüne, şatafatına giden kuruş hakkım varsa helal etmiyorum. Bazı tipler vardır al senden bana düşen 1 krş paranı git diyen. O işler öyle olmuyor işte. |
"Sürekli savaşların yaşam kanunu olduğu bu dünyada, savaşmak istemeyen yaşam hakkına sahip değildir." Adolf HİTLER
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
radyoterapi-radyasyon güvenliği soruları cevaplanır.
|
Helal olsun hocam. Laikçi yobazlara verdiğin ayarları ve sadece Kuran'ı hatırlattığında delirenleri unutmayacağım. Allah razı olsun. |
Konuşmalarında bir sefer Atatürk'ten bahsetmeyen iki adımlık yerdeki anıtkabire bir sefer bile gitmeyen birine asla hakkımı helal etmem benim kazancımdan bundan önce giren ve sonra girecek her kuruş haram zıkkım olsun. |
|
Bende Müslüman Türk halkıyım ben hakkımı helal etmiyorum. Sen kimsin ki tanımadığın insanlarını Müslüman Türk halkı olmamakla itham ediyorsun terbiyesiz. Müslüman veya Türk olmasa bile vergisini veren her tc vatandaşının hakkı vardır ister helal eder ister etmez. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Helal eden iki kişi kim lan, |
Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir,
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bizim ülkede sözde muhalifler neden böyle :) Adamın dediği cümle şu :) Bunun Önünü arkasını kırpmışlar kesmişler ve bizden Helallik istedi ve bizde vermiyoruz diye sosyal medyada flanda mesajlar paylaşıyorlar TAM KOMEDİ :D "Ben bu vesileyle ateşten gömleği üzerimizde taşıdığımız bu 8 yıllık süre içerisinde zorlukları bizimle beraber benimle beraber göğüsleyen aileme muhterem hanımıma çocuklarıma hepsine çocuklarıma, evlatlarıma hepsine çok teşekkür ediyorum. Haklarını bana helal etsinler.Onları belki çok yorduk, çok üzdük ama bu görevin kaderi budur. Cenabı Hak onlardan razı olsun. " Adam 8 yıl boyunca bu görevde iken kendisine destek çıkan ailesine eşine ve çocuklarına diyor hakkınız HELAL EDİN diye siz neden üstünüze alınıyonuz :) Birde Hakları var mış gibi anket açmak flan gerçekten değişik işler. |
|
Sansar helal olsun butonuna basmış. ŞAŞIRTMADI. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eg2077 -- 19 Eylül 2025; 15:48:10 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |