|
silinebilir < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccc123 -- 29 Kasım 2025; 10:26:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

|
silinebilir < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccc123 -- 29 Kasım 2025; 10:26:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
kime göre can? keyfi ceza yazan FTM ler kaldırılmalı.. |
|
Trafikte kimse ile muhatap olmuyorum
Kimselerle hemde Tek muhatap olduğum akaryakıt istasyonundaki pompacı Korna basan varsa duymuyorum Yol isteyen varsa hemen veriyorum Hiç tereddüt etmeden herkese kolaylık sağlıyorum Uzun yolda özellikle soldan yapıştırıyorumki yakın temaslı sürüşlerim hiç olmuyor bu yüzden Kimseyle muhatap olmuyorum Sinir stres ten uzak duruyorum |
|
Trafik cezalarını adamını bulan iptal ettiriyor. Ne desek boş. Ülkede doğru ne kaldı ne diyelim. Yasal olarak soruyorsan müfettişin ispat yükümlülüğü yok. Olay yerini çeken kamera varsa sen ispatlayabilirsin. Yoksa adamla yol verme kavgası yaptık, o da bana ceza yazmış diye itiraz edersen belki iptal olur. Müfettişlerin yazdığı cezalarda çok fazla sıkıntı çıktığı için iptal olabilir. |
|
FTM candır. Sayıları umarım çoğalır. Bende FTM olmak için başvuru yapıcam umarım seçilirim. Ne kadar kendini bilmez , trafik cahili varsa hepsine ss trafikte düzgün araba kullanmayı öğreticem |
|
kime göre can? keyfi ceza yazan FTM ler kaldırılmalı.. |
|
|
|
Resmen çarpmaya gelen birine tepkisiz kalamazdım, hele sinyal verip usulünce şeridin müsait olmasını bekleyip şerit değiştirmeye yeltendiğim için bana tepki gösteren birine hiç tepkisiz kalamazdım,koyun değilim.O ceza kestirir ben iptal ettiririm sonuç olarak ikimiz de uğraşırız birbirimizle, itiraz dilekçemi vereceğim yarın, kazandıktan sonra ilk işim şahsı dava etmek olacak. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccc123 -- 14 Eylül 2025; 11:48:32 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Yemin ederim bende böyleyim,ancak nadir de olsa bu tiplere denk gelince tepkisiz kalamıyor insan, 100 olayın birinde mecburen bir tepki verme gereksinimi duyuyorsun. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JrGrendel -- 14 Eylül 2025; 13:12:21 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
ftm cok mantikli bir uygulama ancak suistimal ediliyor. tamamen ftmnin kendi kafasina gore cezalandirmaya donmus durumda.(istisnalar kaideyi bozmaz) delil sart olmali. bizimkilere iki kere geldi ikisini de iptal ettirdim delil yok diye. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzzY® -- 14 Eylül 2025; 19:47:16 > |
|
özellikle uzun yolda bu yaşadığınız sinyal verme ve şeride geçme esnasında sellektör ve arkadaki araçların yol isteme acelesini sürekli yaşayanlardanım yalnız değilsiniz ama kimse koyun değil ve her arkamızdaki bizi sıkıştıranla diyalog kurmaya kalkarsak ne yol biter nede bu profillerin sonu. umarım derdimi anlatabilmişimdir. size şimdiden geçmiş olsun umarım sonuç alırsınız. ben bu profillerle diyalog kurmadan yol verip geçiyorum ve hiç sorun çıkmıyor. çünkü değmez diğer aracın içinden ne çıkacağı hiç belli olmaz tehlikeli.. |
|
Anladım hocam,tamamen aynı görüşteyiz normalde problem edilecek birşey değil yol vermiyorsa vermesin ama arabamın burnu şeridin içindeyken resmen çarpmaya geldi iliklerime kadar hissettim gerginliği,o an mecburen vücudumdan refleksle tepki çıktı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Benim sorum bu değildi. Konuyu açan arkadaş tartışma yaşadığı kişinin fahri trafik müfettişi olduğunu, tartışmadan sonra ceza yazdığını yazmış. Ben de tartıştığı kişinin fahri trafik müfettişi olduğunu nasıl anladığını sordum. Eğer fahri trafik müfettişinin kim olduğunu anlayabiliyorsak öğrenelim ki bu kişilerden uzak duralım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|