Şimdi Ara

SİLİNEBİLİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Muş İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    1 SİLİNEBİLİR

SİLİNEBİLİR

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Muş Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• Selamlar. + 8 gb ram takviyesi ve Gtx 1650 yada Gtx 1060 gibi bir kartla hatta Gtx 1050TI da olabilir gayet güzel oyun oynatmaya devam edebilecek bir sistem. Dediğim gibi yeğen bununla sadece ekran kartı Gtx 1650 idi birde normal hdd 250 gb idi bu şekilde geçen seneden beri bir sürü güncel oyun oynadı oynuyordu Rdr 2 - Gta 5-Valorant-Lol - Apex - Ets 2 vs gibi. Forumda ki eski nesil kasaların fiyatlarına bakarak ilan açtım 2. elde bilenler bilir elimden geldiğince yardımcı olurum zaten.

Bide dediğim gibi parçaların yarısı geçen sene sıfır alındı leş gibi ikinci el ürünler değil hocam Kasa , Ssd , Psu , Ram , Kasa fanı , Klavye ve Fare sıfır alındı garantileri devam ediyordur. Kasada aciliyeti yok satılırsa diye koydum boş duracağına birisi çoluğunu çocuğunu sevindirmek ister belki uygun yollu yoksa dursun acil satılması gereken yada satılması şart olan bişey değil açıkcası. İyi forumlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 1 Kasım 2025; 21:14:58 >
    4 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR ...
    8 yıl önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.