|
-
-
eh yani türknet habire zam zam geçmemişim iyi ki tamda dün geçtim başkasına
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tundra202006 -- 18 Temmuz 2025; 10:13:2 >_____________________________ -
Tamda turknete geçecektim iyi oldu sol'da kaldığım uyanıklar sizi
_____________________________ -
hat dondurma işlemi ne kadar oldu ?
Becerip altyapıyı getiremediler 4 ayda. Bir de forumda bir konu var Turknetin altyapıda iş bitirmedeki sıkıntılarını gösteren. Bunlar gelecek diye güvenmiyorum artık. uğraşmayacağım bu fiyatlardan sonra Turknet için. çokta avantajı kalmadı benim için fiyat konusunda. Ağustosta Sol ile taahhütüm bitiyor. Artık oturduğum yerde tek ftth altyapı Turktelekom olduğu için ona geçeceğim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Mankind was born on earth, it was never meant to die here.Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended... so the world might be mended. -
1 yılda ilk defa zam geldi. 200tl bence çok değil bu arada ben daha çok zam yaparlar diye bekliyordum çünkü türktelekomda şu an en ucuz 1000tl falan herhalde
Turktelekom hangi tarifesi 1000tl? 100mbit ilk 6 ay 400 sonra 800. Turknet çok pahalı satıyor. vdslden topladığı para ilede fiber yatırım yapıyor sanırsam. Vdsl için mantıksız kendi altyapısı için değer.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
1 gbps hariç bu fiyat mantıksız. Sırayla hepsi zam yapıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Sen de referansa zam yaparsın.
VDSL için %100 mantıksız, Fiber için gayet iyi. Artık Turknet'in tarife sunması şart. Sübvanse sistemini bırakmaları lazım. 500 isteyen 500 kullansın. 100 isteyen onu.
VDSL için yıllık peşin verecektim ama vazgeçtim. Fiber gelirse bakarız.
Turknet tek fiyat politikasından vazgeçmeli. Hizmete göre fiyatlandırmalı.
100 mbps ve altı 35 mbps VDSL kullanıcıları için rakamlar çok yükseldi ödedikleri paranın karşılığı bu olmamalı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
SOL dediğiniz super online mı?
TurkNet'te fiber kullanıyorsunuz fiyat uygun. Ama VDSL veya TT fiberi (ki maksimum 100 MB hız veriyor) fiyat avantajlı değil.
Ama ben Statik IP fiyatlarına şaşıyorum.
150 TL nedir? Ne yapıyorsunuz ki bu kadar pahalı.
Vodafone Fiber kullanıyorum ve statik IP 1 yıldır aynı fiyat: 40 TL.
Türk Telekomun yaptığı gibi. Fiyata eklenen yan hizmetler çok pahalı. TT nasıl ki fiyatı avantajlı gibi göstermeye çalışıyor. Bazı paketlerde ilk 3 ay ucuz, bazılarında aynı fiyat, bazılarında ilk yıl ucuz gibi yapıyor. Ama hesaplama yapınca hepsi neredeyse aynı fiyata geliyor. Onun gibi. Bi de modem ücreti alıyor, yetmiyor hizmet taşımaya 750 TL istiyor...
Türknette aynısını yapmış. Fiyatı artırmış, ama yan hizmet fiyatları yüksek.
hangi operatöre geçtiniz acaba?
Merhabalar. Ben TurkNet Gigafiber'e 13 Haziran 2025'de geçtim. Geçerken referans kampanyası ile ilk 3 ay 250TL kampanyasını kullandım.
Yeni abonelere 3 ay fiyat güncellemesi yapılmıyor denilmiş de, ben şimdi 12 ay peşin ödersem 3 ay sonra mı 500 liradan 12 ay almış olacağım?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ &#39;&#39;Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır...&#39;&#39;
Mustafa Kemal Atatürk -
Referans satmıyorum referans olsunlar yeter. Fixnette iyi zam yaptı ama bakalım. Diğer firmalar zamları yapsın ona göre bakacağız.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
turknet sabit fiyat politikasından bir vazgeçmedi arkadaş. bu yeni fiyatlar ancak gigafiber için kabul edilebilir. 35 mbps vdsl kullanan adam niye 700 TL ödesin . zaten bu tek fiyat yüzünden telekom altyapısında 100 üzeri paketleri veremiyor abonelerine.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JesseCuster -- 18 Temmuz 2025; 17:36:45 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- fiber internet kablosu modeme nasıl bağlanır
- vae fiber modem
- turknet whatsapp hattı
- turknet ipv6
- modem iptv engelliyor
- modem kurulumu
- statik ip
- yalın internet nedir
- mesh wifi nedir
- internet hızlandırma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt