Türkiyede Sıfır Atık ve COP31
Selam millet biliyorsunuz bu sene COP31 bizim ev sahipliğimizde gerçekleşiyor. Zirvenin ana odak noktalarından biri de Sıfır Atık meselesi. Açıkçası benim en çok dikkatimi çeken nokta COP31 Yüksek Düzey İklim Şampiyonu Samed Ağırbaş’ın üzerinde durduğu "eylem" vurgusu oldu. Bakan Murat Kurum ile benzer bir çizgide artık kağıt üstündeki planlardan ziyade sokakta ve sektörde uygulanabilir gerçek adımları ön plana çıkaracaklarını belirtiyorlar. Bu kadar büyük bir organizasyonun Türkiye’de olması, bu projelerin hızlanması için ciddi bir fırsat olabilir. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? COP31 sonrasında gerçekten sürdürülebilir bir değişim görecek miyiz aranızda bu süreci takip eden veya görüşü olan var mı?
İNTERNET HIZ RAPORU
Ooklaa 2025 yılı internet hız raporunu açıklamış. Buna göre internet sağlayıcılarının hız sıralamaları şu şekilde. Sizin internet durumları nasıl?
1.turknet
2.turkcell
3.türksat
4.türk telekom
5.vodafone
İphone güncellemesi
iPhone 13 kullanıyorum ve son iOS güncellemesini yükledikten sonra bir süredir bazı sorunlar yaşıyorum.
- Kamera açıldığında bazen siyah ekran geliyor veya çok geç açılıyor.
- Telefon normalden daha yavaş çalışıyor, uygulamalar geç açılıyor ve ara sıra donuyor.
- Batarya çok hızlı tükeniyor ve cihaz hafif kullanımda bile ısınıyor.
- Wi-Fi bağlantısı kopuyor veya “internet yok” uyarısı çıkıyor.
Bu sorunları yaşayan başka kullanıcılar var mı? Özellikle güncelleme sonrası çözüm bulan, ayarlarıyla oynayan veya farklı bir yöntem deneyen varsa paylaşabilir mi?
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 15
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 67)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Anasayfa Haberleri

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0