|
Merhabalar herkese ddr4 sistemden ddr5 sisteme geçtim sorum şu eski sistemde masaüstü vs her şey akıcı geziniyordum ama ddr5 sisteme geçtim açılışta saniyelik takılmalar internette vs gezinirken veya klasör açarken ağırdan alıyormuş gibi hissiyat veriyor eski sistemde yağ gibi akardı bu normalmi yoksa sorunmu var sistem özellikleri Gigabyte b850 eagle wifie6 anakart adata 6000 mhz cl30 ram amd 9060xt 16gb 650w fsp power supply 240gb sata ssd windows kurulu 1 tb m2 ssd ryzen 9600x işlemci oyunlarda kasma donma vs hiçbirşey yok sadece açılış yavaş masaüstünde gezinirken sanki eski sisteme nazaran hantal sorun herkeste varmı veya anakart vs diğer donanım kaynaklımıdır işlemci soğutucusu artic freezer 36 duo sistem yükte 73 derece görüyor oyunlarda vs maksimum masaüstünde 45 50 arası sizce nasıl değerler kasa msı m100 işletim sistemi win 11 temiz kurulum < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HakanG15 -- 21 Haziran 2025; 9:8:8 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler