Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık AMD Ryzen 7700 Oyun Bilgisayarı (Ekran Kartı Yok) *Güncellendi Satın Al 13 Haziran 2025 09:22 1 1 Satılık AMD Ryzen 7700 Oyun Bilgisayarı (Ekran Kartı Yok) *Güncellendi Selamlar, 23.04.2023 tarihinde vatan bilgisayardan topladığım PC'yi satıyorum. Daha önce ihtiyaçtan ekran kartımı satmıştım daha sonra yükseltirim diye ama zaman sıkıntısı yüzünden artı kullanamadığım için satıyorum. Parçalar yeni gibi çok kullanamadım.Samsung 1 TB 970 Evo Plus SSDCougar GEX850 Güç KaynağıMSI MAG CoreLiquid Sıvı SoğutucuAsus Tuf Gaming X670 E AnakartAMD Ryzen 7700 3.8 İşlemciGSkill 32 GM(16*2) DDR5 RamThermaltake Ceres 500 ATX kasaSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 32999 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kocaeli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık AMD Ryzen 7700 Oyun Bilgisayarı (Ekran Kartı Yok) *Güncellendi ALINIK-Buzyeli Vadisi Serisi Satılık Asus RTX 4080 TUF Gaming OC 16 GB *Fiyat Düştü!!!