|
Merhaba. Elimde i7 3820 + 16gb bir makina var. Sanırım 2011'de falan toplamıştım, r9 280x vardı, son haliyle üzerinde 8gb bir rx580 ekran kartı takılı. Bu makinaya ekran kartı güncellemesi yapmaya değer mi? Şu an 30" bir 2560*1600 60hz monitörde kullanmayı planlıyoruz. Ya da en kötü 1920*1200 bir 60Hz var. Yeni monitör almayacağım. Zamanında fotoşok, video ıvır kıvır için toplamıştım ama artık benim sıpa için oyun makinası yaptık. AMMAAAA; Sürekli BeamNG, Forza 4, ETS2 ve FSX2024 çalıştırıyor. BeamNG galiba alfada olduğu için tam bir dangalak. Şu anki sisten tıkanıp tıkanıp duruyor. Muhtemelen optimizasyon özürü nedeni ile. Forza 4 ile de sıkıntılar olmuş. Bunlar acep sistemin kör topal yaşatılmaya çalışılmasından mı, benim baltalığım mı bilmiyorum tabi. Bir de konu dışı ama AsettoCorsada ForceGt direksiyon çalışmadı bu makinada. Donanım ya da yazılım mallığı mıdır yoksa benim mi Şimdi, bu işlemci ve ram'e yeni bir ekran kartı mı almalı yoksa hiç uğraşma, müzelik olmuş o mu dersiniz. Yeni sistem toplarsam da sanırım mobo, cpu, vga ve ram alırım sadece. Bu makinanın kasası cooler master stacker, bu ayarda kasa heralım şu anda piyasada yok. ![]() PSU 1000lerce saat çalışmış, mininge falan koşulmuş dandik bi 1000W xsilence ama bir tane phenom xx4 965'li kasam var, PSU cortlayınca yeni almıştım, onda 750'lik bi Aerocool var (AE-VXP750) toplamda 100 saat çalışmamıştır bile. Onu donör olarak kullanabilirim galiba??? Yanıtlayanlara teşekkür. |

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

Hızlı