Şimdi Ara

(ÇÖZÜLDÜ) Windows belirtilen aygıta,yola veya dosyaya erişemedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
55.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Artık deli etmeye başladı bu sorun.Hangi uygulamaya hangi programa girsem bu hata çıkmaya başladı.

Belirtilen aygıta, yola veya dosyaya erişilemedi.Öğeye erişmek için gereken izinleriniz olmayabilir.

Kullanıcı hesabı admin durumunda.Zaten kullanıcı hesapları bölümüne de girmiyor.

Güvenli modda açmaya çalışıyorum.O da açılmıyor.Başlangıçta F8 bir işe yaramıyor.Bi açılsa düzelticem sorunu ama...
    Msconfig den güvenli modu seçicem o da açılmıyor
    Combofixi çalıştırıcam o da çalışmıyor..
    İlginçtir ki Mozilla Firefox çalışıyor

Bugün Nod32 system32de birşeyler sildi ondan da şüpheleniyorum.

Yani anlayacağınız durumum vahim.Araştırıyorum hala sorunu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murtix7 -- 3 Mayıs 2009; 13:57:51 >

Windows Belirtilen Aygıta, Yola veya Dosyaya Erişemedi

Bu hata mesajıyla karşılaştığında, Windows işletim sisteminin belirli bir aygıta, yola veya dosyaya erişemediği anlamına gelir. Bu sorun çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir.

Nedenleri:

• Dosya veya klasör için uygun izinlere sahip olmayabilirsin.
    • Aygıt sürücüleri güncel olmayabilir veya bozuk olabilir.
    • Virüs veya kötü amaçlı yazılım sistemi dosyalarına zarar vermiş olabilir.
    • Sabit sürücünde veya diğer depolama aygıtında fiziksel bir sorun olabilir.

Çözümleri:

• Dosya veya klasöre sağ tıkla ve "Özellikler"i seç. "Güvenlik" sekmesinde yetkili kullanıcıların sahip olduğu izinleri kontrol et.
    • Aygıt Yöneticisi'ni aç ("Win + X" tuşlarına bas ve "Aygıt Yöneticisi" seçeneğini belirle). Aygıtın yanında bir uyarı simgesi varsa, sürücüyü güncelle veya yeniden yükle.
    • Güvenilir bir antivirüs programı çalıştır ve sistemini virüslere ve kötü amaçlı yazılımlara karşı tarat.
    • Sabit sürücünü veya diğer depolama aygıtını kontrol et ve herhangi bir fiziksel hasar için incele. Gerekirse profesyonel bir veri kurtarma hizmetine başvur.

Bu adımları uyguladıktan sonra sorunun devam edip etmediğini kontrol et. Sorun devam ederse, daha fazla sorun giderme adımı için Microsoft Destek'e başvurman gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • windows'u bir onar, sistem dosyası silindiyse sorun ondandir,
  • Windows'u bir daha kurucam.Fakat şimdi de başlangıçta boot menüsünde(hard disk ya da CD hangisi ile başlayacağını seçtiğimiz bölüm) yukarı aşağı inilmiyor.Hard disk seçili fakat benim CD yi seçmem lazım tekrar yükleyebilmek için..
  • Yok.O tuşlarla ilgisi yok.F12 ile zaten boot menüsü açılıyor.Fakat açıldığında kilitleniyor hiçbir tuş çalışmıyor.Acaba çalıştır komutu varmıdır bunun?Başlarken optik sürücü ile başlaması için?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben dosyayı sağ tıkladım özellikler dedim Sağ Altta ENGELLEMEYİ KALDIR yaziyor oraya tıklayın Sorun çözüldü (ben yaptım oldu işlemci: Windows XP)
  • Kolay Gelsin benim pc m de yönetici abim ve counter strike la ilgili her neye girsem windows belirtilen aygıta yola veya dosyaya erişemedi yazısı geliyor birkaç yere baktım ve saç tıkla özellikler de güvenlige gir sonrada herşeye izin ver diyolar ama bende izin ver kutuları dondurulmuş hemen çözüm bulurmusunuz size zahmet kolay gelsin yeniden..
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.