< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
TT Fiberde Modem Kirasından Kurtulma (11. sayfa)

-
-
Teşekkürler inceleyeceğim.
Forumdan bir başka arkadaş daha keenetic marka router kullandığını söylemişti.
-
Alt linkte kapsamlı konusu da var dh de ve yetkilisinin konusu da mevcut
BU KONUSU
BU DA YETKİLİNİN KONUSU
-
Aynen oda var hatta adsl ve ev telefonu varken aşırı kopma yaşadım ilk kez arıza kaydı açıp gelsinler baksınlar dedim artisin biri gelmişti havalı havalı paralel telefon takıyorsun ondan kopuyor demişti
bende 20 yıldır telefon paralel zaten şimdi mi kopuyor dedim hık mık salladı bir şeyler tamam dedim git ben sökerim paralel telefonu defoldu gitti sonra aklıma geldi la dedim spliter mi geberdi acep, (hani telefon cızırdamasın diye araya takılan zımbırtı) meğer splitter bozulmuş
İşte bu kadar bilgililer tt süper teknisyenleri
buna da deseler al tak senin modemi derim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 15 Temmuz 2025; 3:45:46 >
-
Hocam yanlış bilgi aktarıyorsunuz. Bu modemler abone olan müşteriye tanımlı modemler değil. 2 alternatif var;
1-Adam aboneliği iptal ettirip modemi iade etmemiş, atlamış ya da unutmuş olabilir.
2-Türk Telekom 2. El kalan modemleri ihale ile bilgisayarcılara satmaktadır. Bu şekilde de piyasaya düşmektedir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Wifi 7 diye geçen ürünlerin %90 ının alakası yok;
Çünkü wifi7 standartında 320mhz asıl fark çıkaran unsun, ama 320mhz olmasa da standarda göre karşılıyor. Ama 320 MHz gerçek wifi 7 ürünler 10 bin TL'den başlıyor. 320mhz 6ghz yoksa wifi 7 değildir, adına kanmayın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Takip
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana fiber kullanan tecrübe etmiş insanlar bu şekilde yazdı bilemem ben onların söylediğini aktardım hala yazan da var abonelik iptalinde mutlaka modemi istiyorlar diye ben değil onlar yanlış bilgi veriyor o zaman
-
İl ve İlçe müdürlüklerini görebileceğimiz bir sayfa var mı, bulamadım ben arkadaşlar?
-
sanırım burada bulabilirsiniz: https://ttsatisdagitim.com.tr
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bparker -- 23 Temmuz 2025; 13:25:29 > -
Süper hocam, çok teşekkür ederim. Çok yakınımda varmış modem ücreti için geçsem mi diye düşünüyordum şimdi direkt geçeceğim.
-
Benim 1000mbps faturamdan düşüm olmuş, Bölgesel 24 ay kampanyasına geçmiştim, şuan 800-TL olarak faturam düzenlenmiş, 75-TL modem ücreti yok yani.
-
Aynısını bugün yaşadım. 100mbitten 500mbite geçmek istedim. Modem görünmediği için sistem onay vermiyor dediler. Modem tanımlayıp hız yükseltmesi yapabiliriz dediler. Bende modem tanımlayıp elimde olmayan modemi sonra nasıl iade dedeceğim dedim ve kayıt oluşturduk.
TT'dan beklenmeyecek hareketler aslında model ile ne ilgisi varsa konunun.
-
Ücretsiz modem tanımı yapıyorlar, modemi isterseniz giderek müdürlükten alabilirsiniz. Aynı olay benim başıma da geldi, ücretsiz modem tanımlayıp kampanya değişikliği yaptım. Sonrasında kayıt açtım, modemi zimmetimden düşürdüler. Boşuna kayıt açıp vakit kaybetmeyin, modem tanımı yokken hız kampanya vs değişikliği şu an için yapılamıyor.
ben de bugün Erenköy tt müdürlüğüne modemi teslim ettim, hiç sıkıntı çıkarmadan sorgusuz sualsiz teslim aldılar.
şöyle bir sorum olacak, modem olmadan hız değişikliği kampanya vs yapamıyorlarsa taahhütümüz bittiği zaman nasıl işlem yapılacak? yine ücretsiz tanıtacaklar sonrasında düşecekler vs şeklinde mi?
-
Şu an için söylediğiniz gibi oluyor, belki ilerleyen süreçte sistem düzelmesi yaparlar hiç gerek kalmaz bu işlemlere…
Modem iade öncesinde turk telekom kullanıcı şifresini nasıl alıyorsunuz arkadaşlar? Bende kendi modemimi kullanmak istiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Abonelik başlattığımda bana sms ile kendiliğinden gelmişti, onu aldığım mesh sisteme girip kullanmaya başladım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X