Şimdi Ara

TT Fiberde Modem Kirasından Kurtulma (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (5 Mobil) - 3 Masaüstü5 Mobil
5 sn
233
Cevap
14
Favori
19.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
45. Sırada  bugün en iyi #10
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Telekom'un verdiği modem (router) kirasının tek mantıklı yanı var. Bağlantıda bir sorun olunca kendi verdikleri cihazı kullanmadığınız için sizin kendi cihazınıza mok atıp sizi köşeye sıkıştıramamaları. Bazıları ayda 20 liraya, bazıları 75 liraya bu tür durumları garantiye alıyorlar fiilen kullanmasalar bile TT'nin verdiği cihazı elde tutarak. Bir bağlantı/altyapı problemi olduğunda sizin modem (router) bozuk, bizimkini kullanın düzelir yalanını söyleme ihtimalleri kendiliğinden ortadan kalkıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mito1172 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler inceleyeceğim.

Forumdan bir başka arkadaş daha keenetic marka router kullandığını söylemişti.

• chapuisat_9 kullanıcısına yanıt

• programmer_onur kullanıcısına yanıt

Aynen oda var hatta adsl ve ev telefonu varken aşırı kopma yaşadım ilk kez arıza kaydı açıp gelsinler baksınlar dedim artisin biri gelmişti havalı havalı paralel telefon takıyorsun ondan kopuyor demiştiTT Fiberde Modem Kirasından Kurtulma TT Fiberde Modem Kirasından Kurtulma  bende 20 yıldır telefon paralel zaten şimdi mi kopuyor dedim hık mık salladı bir şeyler tamam dedim git ben sökerim paralel telefonu defoldu gitti sonra aklıma geldi la dedim spliter mi geberdi acep, (hani telefon cızırdamasın diye araya takılan zımbırtı) meğer splitter bozulmuşTT Fiberde Modem Kirasından Kurtulma TT Fiberde Modem Kirasından Kurtulma  İşte bu kadar bilgililer tt süper teknisyenleriTT Fiberde Modem Kirasından Kurtulma  buna da deseler al tak senin modemi derim TT Fiberde Modem Kirasından Kurtulma 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 15 Temmuz 2025; 3:45:46 >

Hocam yanlış bilgi aktarıyorsunuz. Bu modemler abone olan müşteriye tanımlı modemler değil. 2 alternatif var;
    1-Adam aboneliği iptal ettirip modemi iade etmemiş, atlamış ya da unutmuş olabilir.
    2-Türk Telekom 2. El kalan modemleri ihale ile bilgisayarcılara satmaktadır. Bu şekilde de piyasaya düşmektedir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Modemin kırılması diye bir durum mevcut değil, BTK nın 2011 yılında yayınladığı kararla hiçbir İSS modemlere kilit koyamıyor. Tüm modemler tüm İSS lerde kullanılabilir.

TT Fiberde Modem Kirasından Kurtulma

• Wifi 7 diye geçen ürünlerin %90 ının alakası yok;

Çünkü wifi7 standartında 320mhz asıl fark çıkaran unsun, ama 320mhz olmasa da standarda göre karşılıyor. Ama 320 MHz gerçek wifi 7 ürünler 10 bin TL'den başlıyor. 320mhz 6ghz yoksa wifi 7 değildir, adına kanmayın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkay956 B kullanıcısına yanıt

Bana fiber kullanan tecrübe etmiş insanlar bu şekilde yazdı bilemem ben onların söylediğini aktardım hala yazan da var abonelik iptalinde mutlaka modemi istiyorlar diye ben değil onlar yanlış bilgi veriyor o zamanTT Fiberde Modem Kirasından Kurtulma 

• İl ve İlçe müdürlüklerini görebileceğimiz bir sayfa var mı, bulamadım ben arkadaşlar?

• tst- kullanıcısına yanıt

sanırım burada bulabilirsiniz: https://ttsatisdagitim.com.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bparker -- 23 Temmuz 2025; 13:25:29 >
  • bparker B kullanıcısına yanıt

Süper hocam, çok teşekkür ederim. Çok yakınımda varmış modem ücreti için geçsem mi diye düşünüyordum şimdi direkt geçeceğim.

• Benim 1000mbps faturamdan düşüm olmuş, Bölgesel 24 ay kampanyasına geçmiştim, şuan 800-TL olarak faturam düzenlenmiş, 75-TL modem ücreti yok yani.

• concealer C kullanıcısına yanıt

Aynısını bugün yaşadım. 100mbitten 500mbite geçmek istedim. Modem görünmediği için sistem onay vermiyor dediler. Modem tanımlayıp hız yükseltmesi yapabiliriz dediler. Bende modem tanımlayıp elimde olmayan modemi sonra nasıl iade dedeceğim dedim ve kayıt oluşturduk.

TT'dan beklenmeyecek hareketler aslında model ile ne ilgisi varsa konunun.

• ecay kullanıcısına yanıt
    Ücretsiz modem tanımı yapıyorlar, modemi isterseniz giderek müdürlükten alabilirsiniz. Aynı olay benim başıma da geldi, ücretsiz modem tanımlayıp kampanya değişikliği yaptım. Sonrasında kayıt açtım, modemi zimmetimden düşürdüler. Boşuna kayıt açıp vakit kaybetmeyin, modem tanımı yokken hız kampanya vs değişikliği şu an için yapılamıyor.

• berkay956 B kullanıcısına yanıt

ben de bugün Erenköy tt müdürlüğüne modemi teslim ettim, hiç sıkıntı çıkarmadan sorgusuz sualsiz teslim aldılar.

şöyle bir sorum olacak, modem olmadan hız değişikliği kampanya vs yapamıyorlarsa taahhütümüz bittiği zaman nasıl işlem yapılacak? yine ücretsiz tanıtacaklar sonrasında düşecekler vs şeklinde mi?

• onkeii O kullanıcısına yanıt
    Şu an için söylediğiniz gibi oluyor, belki ilerleyen süreçte sistem düzelmesi yaparlar hiç gerek kalmaz bu işlemlere…

• Modem iade öncesinde turk telekom kullanıcı şifresini nasıl alıyorsunuz arkadaşlar? Bende kendi modemimi kullanmak istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amaat A kullanıcısına yanıt

Abonelik başlattığımda bana sms ile kendiliğinden gelmişti, onu aldığım mesh sisteme girip kullanmaya başladım.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.