hocam modem kira bedelinden nasıl kurtulurum ? aboneliğim telekomdandı. miilenicoma geçtim. |
TT Fiberde Modem Kirasından Kurtulma (9. sayfa)
-
-
Aynen telefon işi karışık olur hiç bilmiyorum fiberde nasıl yapılır hatta ilk sizde gördüm telefon girişli ont
Allahtan 3 yıl önce adsl varken kapattırdım ev telefonunu
-
Tekrar Tt'ye geçerek.
-
Turknet e de geçebilirsiniz, onlar modem kullanım bedeli almıyor.
-
Pratikte almıyor, fakat teoride fiyatın içinde modem ücreti mevcut.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba daha önce başka bir konuya yazdım bu konuyu görmemişim. Türk telekomun verdiği ftth zyxel modem evimin heryerinde çekmiyor. Bu modemi iade edip hem 75 tl modem. Ücreti vermeyip hem de wifi 7 bir modem alıp kullanabilir miyim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werewolf21 -- 9 Temmuz 2025; 12:42:14 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
evet, iade edip istediğin router'u kullanabilirsin.
-
Şuan tam da o konudasın hocam.
-
Ücreti de iade ediyorlar mı 75 tl kiralama ücretini bir de çekim gücü ve alanı yüksek modem olarak tplink ax55 modem uygun mudur?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Üşendiğimden modemi götürüp iade etmedim boş yere ücret ödüyorum
-
Telekom deilde telekomun modemi kullanan bi isp deysek nolur. Netspeed gibi. Iade edebilirmiyiz. Her ay 50 kesicek. Bugun basvurdum geçişe.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kullandığın gün kadar faturalandırıyorlar.
@jubeii farklı firma muhtemelen iade seçeneği sunmaz, telekom'un sunduğu altyapı hizmet anlaşması buna müsaade etmiyor olabilir.
-
Merhaba,
teslim ettiğinizin yerine hangi marka, model bir modem aldınız?
-
Mercusys halo h50g mesh, yeni almadım halihazırda bunu kullanıyordum. Letgodan 300-500₺ ye TT modemlerinden de alabilirsiniz.
-
Benim bildiğim Telekom il veya ilçe müdürlükler yapıyor bunu, şubeler yapar mı sormak lazım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: berkay956
Mercusys halo h50g mesh, yeni almadım halihazırda bunu kullanıyordum. Letgodan 300-500₺ ye TT modemlerinden de alabilirsiniz.Online’a Özel Efsane İndirim Kampanyası 100 mbps fiber için internet üzerinden başvuru oluşturdum.
Kurulum gerçekleşsin. Modem işini de çözeceğim.
Modem için letgo'yu da incelerim. Sağ olun.
Ben şunu düşünüyordum:
www.hepsiburada.com
TP-Link TD-W9960 | WiFi 4 VDSL/ADSL Modem Router | 2 Harici Fiyatıhttps://app.hb.biz/KI0dpdctsGhm -
Tekrardan merhaba,
şimdi TT çalışanıyla bir görüşme daha yaptım modem iadesiyle ilgili.
Fiber altyapılı müşterilerimiz modemi iade ettiklerinde internetleri kesiliyor ve cayma bedeli ödemek durumunda kalıyorlar dedi.
Benim yaşadığım bina yeni ve ilk kurulan altyapı fiber. Ve ben buraya yeni abonelik alıyorum. VDSL olan bir yerden transfer değil yani.
Acaba bununla mı ilgili? Çözemedim olayı.
-
TT çalışanıyla görüşmeyeceksiniz. İl ya da ilçe müdürlüğüne gidip iade edeceksiniz.
Tamamdır teşekkürler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X