Bunu alacağına tt verdiği cihazı kullan daha iyi bence |
TT Fiberde Modem Kirasından Kurtulma (10. sayfa)

-
-
Neden öyle dediniz?
-
wifi 4 hocam eski nesil.
ya 2. el tt modemlerine bak ya da biraz daha ekleyip mi router 4a veya tplink archer c50 al. buna bu para verilmez.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler uyardığınız için
-
Çok eski ve güçsüz bir modem artı sürekli fiberde kalacaksan adsl vdsl yazan modem alınmaz sadece ROUTER alman gerek
-
Altyapı fiberse letgodan;
Zte h298a-yaklaşık 250-500₺
Zte h3600p-yaklaşık 500-1000₺
Bu iki modeme bakın.
Evet artık hep fiberde kalacağım. Tamam sadece routerlara bakarım. Sağ olun.
-
Tamamdır inceleyeceğim sağ olun
-
Ve mümkünse wifi 6 olsun
-
h298a wifi 6 değil bu arada h3600p wifi6
h3600p alınırsa da ya Türk Telekom logolu olmalı ya da superonline.turknet sıkıntı. superonline alınırsa Türk Telekom da kullanabilmek için root atılması gerekiyor. Linux ile root atılabiliyor forumda konusu var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkantkz -- 13 Temmuz 2025; 18:34:33 >
Doğrudur ben modem tavsiyesi vermedim zaten de tt legolu olması şart değil ki zaten abonelikle verilen tt yada superonline nin modemlerini satmak yasal değil çünkü onlar abone olan müşteriye tanımlı artı asla tavsiye etmem bunları satan varsa nasıl satıyor ilginç ve kimse de almasın derim bunu alacaksan verilen modemi kullan bence
-
sol router aldım h3600p tt aboneliğimde kullanıyorum sıkıntısız 👍
Tamamdır. Şu anda kullandığım wifi6. Kuruluma gelen arkadaş wifi 5'lere göre yüzde 20-30 hız konusunda daha performanslı olduğunu söyledi.
Wifi7 modemleri sordum. Onlardan daha hiç takmadık dedi.
Turkcell superonline wifi7 teknolojisine geçmiş diye duydum ama kullanan birine denk gelmedim hiç.
Wifi6 modemi 3 gündür kullanıyorum. Daha değerlendirme yapabilmek için yeterli süre geçmedi ama şu ana kadar sıkıntı olmadı.
-
Abonelikle beraber verilen zte zxhn h3600p ax3000.
Ne h298a'yı ne de h3600p'yi sıfır satan bir site bulamadım.
Ben çok detaylı bilmiyorum bu işleri. Servis sağlayıcıları bunları müşterilerine kiraladıkları için yasak falan mı sıfır satışı?
Bir de ben özellikle teknoloji ürünlerinde ikinci el almayı pek sevmem.
Yani bütçemin yettiği kadar alabileceğim en mantıklı fiyat performans ürününü sıfır almaya çalışırım.
Genelde de ürün ne olursa olsun ne en ucuzunu ne de en pahalısını alırım.
Orta seviye ürünü tercih ederim genelde.
-
-
Daha iyi performans için bant genişliği konularına sardım bir de.
Modem arayüzünü inceliyorum.
Siz hangi değerlerde kullanıyorsunuz? Ya da şöyle sorayım. Tecrübenize göre hangi değerleri tavsiye edersiniz?
-
Kırılmışsa yada sen hallettiysen kullanırsın tabi ama bunu her kes yapamaz ve ben de tavsiye etmem kimseye ıss nin kişiye özel verdiği modemi alın diye ama satanlar var ve ucuz diye alanda var.
nasıl iş çözemedim sonuçta abonelik iptalinde geri isteniyor bu modem
neyse senin kullandığın alt linkteki konudaki sanırım
-
Evet tt ise wifi 6 takıyor genelde henüz tek tük wifi 7 taktığı oluyormuş bazı bölgelerde. Ve wifi 6 huawai yada zte marka takıyorlar ilkini bana takmışlardı fena değildi ama benim kendi wifi mesh sistemim vardı kendi modemimi kullandım. sende ilerde iade edip kendine sıfır alırsan daha iyisini alırsın şimdilik sana yeter bence artı sıfır almak daha iyi doğru haklısın
tavsiye veririm de sana pahalı gelir çünkü ucuz bakıyorum diyorsun
NOT arkadaşın dediği abonelikle verilen modemler, yani sana verilen gibi. Bunları satan var ve aslında abonelik iptalinde geri istenen modem bunlar ayrıca da ıss nin kısıtlamaları var cihazda bunu kırıp mı satıyorlar bilemem ama sıfırı yok bilgine
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 14 Temmuz 2025; 3:49:2 >
-
Bilgiler için teşekkürler.
Tavsiye verebilirsiniz. İncelemek isterim.
Her bir incelemede konuyla ilgili daha fazla şey öğrenmiş oluyorum.
Belki sizin tavsiye ettiklerinizden birine karar veririm.
Ev interneti için de pahalı diye türk telekom'dan uzak durmuştum bir süre.
Ama önünde sonunda yine türk telekom'dan başlattım aboneliği mesela :)
-
Valla tt pahalı ama en iyisi o yine tr de
tavsiye alttaki bunun wifi 7 olanı da varda pahalı bu bile fazlasıyla yeter sana
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X