|
Herkese selam. Üst komşum son 2 aydır her gün gece 22:00 - 01:00 arası gürültü yapıyor. Ufak bir çocuk gece 1'e kadar aralıksız çığlıklar atıyor, koşuyor ve mobilya hareketlerinden zemin sarsılıyor ki yalıtımı olmayan kötü bir apartmanda da değiliz. Çığlık öyle bir çığlık ki yani sanki işkence görüyor. Telefonum ile oturduğum yerde ses kaydı yaptığımda bile rahatlıkla duyuluyor o kadar yüksek bir ses. 22:00 artık insanların istirahata çekildiği yavaş yavaş yatmaya hazırlandığı bir saat akşam başlayıp, gece 1'lere kadar devam eden bu çocuk çığlığı, koşuşmalar ve şiddetli mobilya seslerinden dolayı artık uyku uyuyamıyoruz. Bundan birkaç ay önce apartman görevlisi ile haber göndertmiştim ama umursamadılar. Şu an da yazı yazıyorum yarın kapılarına bırakacağım ama umursayacaklarını sanmıyorum Bu işi yasal yollarla çözmek istesem çözüm alabilmem mümkün mü?. Yani özellikle bu çığlıklar ve beraberinde devam eden koşmalar, yer sarsılmalarına sebep olan şiddetli mobilya gümbürtüleri yasal yollarda çözüm alabilmek için yeterli şeyler mi yoksa tadilat,matkap olmadıkça umursanmaz mı merak ediyorum. Çözüm alabilirsem nereden başlamalıyım? |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt