< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doğala Doğru -- 1 Eylül 2021; 17:58:4 > |
| _____________________________ |

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doğala Doğru -- 1 Eylül 2021; 17:58:4 > |
| _____________________________ |
|
Daha kocaaaaaa bir ömür var 50.60. Doz lara selam olsun
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
İ5 10400f, 16 GB DDR4 (3200MHZ), MSI GeForce RTX 2070 Ventus 8GB GDDR6, ASUS Prime Z490-A Intel LGA1200 DDR4, 240 GB SSD + 120GB SSD SAMSUNG HARDDİSK 1TB 7200 RPM HDD, AOC 23.8" AGON AG241QG 165Hz 1ms GSYNC 2K XIGMATEK HERA FULL RANGE 80PLUS GOLD 850W
|
|
her sene 4 dozdan, 10 senede 40 doz uygundur. devam gençler.... |
|
|
|
kim kime baskı yapıyor ve ayrımcılık yapıyor? sosyal medya platformlarına bakarsak aşı olanlarda gereksiz bir ayrımcılık,agresiflik ve faşoluk görülüyor. asalım keselim havada uçuşuyor. bu hadsizlikleri aşı karşıtları yanıtsız bırakmaz. biz kul köle robot değiliz. |
|
Nasıl bu kadar çok bilgi 1 yazı içinde yanlış verilir? Bu kadar çok yanlışı iyi niyetle açıklamak yerine algı yaratmaya çalışmakla açıklamak bana daha mantıklı geliyor çünkü bu kadar hatalı bilgiyi vermek için gerçekten zorlamak lazım! Bariz hatalar:
1- Say kızım : 2020'ye 2.5 eklersek kaç olur?
2- Delta yani baskın varyant daha bulaşıcı
3-Türkiye'nin aşılamada önce olduğu ülke sayısı, geride olduğu ülke sayısından çok daha fazla.
Neden bitsin? Yoksa aylar içinde geliştirdikleri ve uzun süre test etmedikleri deneysel sıvıyı üretenler sorumluluk almayı sonunda kabul ettiler mi? |
|
|
Amd R9 5950X 3.40GHz Turbo Boost 4.90GHz - DeepCool LE720 ARGB 360 mm /// ASUS TUF GAMING B550M PLUS /// Gskill Ripjaws (8x4) 32GB 3600MHz /// ASUS RTX 5070 Prime OC Edition /// Seagate Barracuda 2TB - KIOXIA M2 SSD 1TB - CRUCIAL 500GB SSD ///COOLER MASTER HAF X /// Thermaltake Toughpower GT 850W Gold /// MONSTER Aryond A32 v2 32" 180hz qhd/// Windows 11 ///
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Amd R9 5950X 3.40GHz Turbo Boost 4.90GHz - DeepCool LE720 ARGB 360 mm /// ASUS TUF GAMING B550M PLUS /// Gskill Ripjaws (8x4) 32GB 3600MHz /// ASUS RTX 5070 Prime OC Edition /// Seagate Barracuda 2TB - KIOXIA M2 SSD 1TB - CRUCIAL 500GB SSD ///COOLER MASTER HAF X /// Thermaltake Toughpower GT 850W Gold /// MONSTER Aryond A32 v2 32" 180hz qhd/// Windows 11 ///
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bu konuların artık kapatılması gerekiyor, aşı olmadım ve şu tarihe kadar hasta da olmadım, bu yaşanılanların hepsi fasa fiso... |
|