Şimdi Ara

Öldürülmek üzereyim (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.597
Cevap
43
Favori
275.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
158 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ce.mesutergul

quote:

Orijinalden alıntı: Atesbaz

quote:

Orijinalden alıntı: Hasan Sezai

Hala son durum diyenler var. Abi adam yazmış ışte, hala riskte ve evini bosalltti yerini degistirdi, arabasina binemiyor, işyeri acilamiyor ve suan bildiğimiz kadariyla o aracin kredi borcu var. Kim ödeyecek, nasıl ödeyecek. Aile tamamen sarsılmış durumda, okula giden çocuğu var ise okul değişimi gerçekten kötü etkiler (neyseki tatil geldi). Dostum geçmiş olsun, bize anlattigin olaylar sonucunda devletimizin bana göre psikolojik olarak size destek vermesi gerekir ve adli açıdan da yalnız birakmamasi gerekir. Tabi bunlarin çok ince detayı vardir. Diyecegimiz bir şey yok, Allah sabir versin inşallah kısa zamanda çözülür sorunun bu ramazan günü çektiğin sıkıntılar son bulur eski mutlu aile durumuna dönersiniz.

Olacağı şu.Bundan ders çıkarıp inatlaşılmayacak.2 metre ileriye park etmeyle kimse ölmez.Bırak lanet olsun diyip işine gücüne bakacak.Hiçbir adam durduk yere kimseye sataşmaz.Haklı da olsa bazen susmak gerekir.Ya da bunun götürüsü ne? ananamı sövdü cocuguna mı birşey yaptı.Hiçbişey yok ortada arabanı 2 metre ileriye park edecen olay bu.
    Umarım arkadaş gerekli dersi çıkarmıştır.

alçak herif. senin gibiler yüzünden millet derdine çare bulamıyor. inşallah 13 yaşında tohumun tekisindir yoksa annen baban adına çok üzüleceğim.

Nasıl bi kafa yaşıyosunda benim yaşımı 13 hesaplıyosun anlamak güç.Bir kere benim yazdıklarım yetişkin insanların yazacağı şeyler.Senin gibi yeni yetmeler asar keser daha çok materyalisttir.Ben bu işi yaparsam zararı kime dokunur, bir ailem var geride bıraktıklarım var diye düşünmez sorumsuzdur, toydur daha.

Biz yetişkinler ise daha çok; bulaşmazsam ölmem, küfür ederse kötü söz sahibindir, benim çocugum var uzak durayım, eşim var başına birşey gelmesin, 2 metre yana park edeyim ölmemya, ailem var onlara sahip çıkmalıyım, onların kaybedecek şeyleri yok ama benim var gibi gibi gibi şeyler konuşuruz.
    Şimdi uza yeni yetme.

Biz de tabiki hak aramanın yanındayız hakkınızı gidin elalemin adamına teslim edin demiyoruz.Ama bazı önemli şeyler vardır.Aile gibi.
    Şimdi uza yeni yetme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atesbaz -- 5 Haziran 2017; 12:54:51 >

• Atesbaz A kullanıcısına yanıt
    Adamın zaten son konuşmasından biraz ters birisi olduğu belli oluyordu karşı tarafı dinlemediğimiz için neler yaşandığını tam olarak bilemiyoruz belki buda aynen erkeklik tasladı küfürler etti kendini birşey sandı olaylar bundan büyümüşte olabilir. Şimdi karşı tarafı tinerci vahşi gözü dönmüş olarak lanse ediyor. Birde gelmiş burada kendisine tavsiye verenlere destek olanlara hakaret ediyor son videoda, aklı başında kibar olan insan bunu yapmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sybercomp

Adamın zaten son konuşmasından biraz ters birisi olduğu belli oluyordu karşı tarafı dinlemediğimiz için neler yaşandığını tam olarak bilemiyoruz belki buda aynen erkeklik tasladı küfürler etti kendini birşey sandı olaylar bundan büyümüşte olabilir. Şimdi karşı tarafı tinerci vahşi gözü dönmüş olarak lanse ediyor. Birde gelmiş burada kendisine tavsiye verenlere destek olanlara hakaret ediyor son videoda, aklı başında kibar olan insan bunu yapmaz.

Son videoyu ben izlemedim paylaştı mı
  • Son durum ne oldu? Konuyu acan kisi 7 gundur foruma ugramamis

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sybercomp

Son videoyu ben izlemedim paylaştı mı

Burada paylaşmadı ama yutupta gezinirken önerilerde çıkmıştı izledim
  • Varmı bi gelişme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• Varmı bi gelişme
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hasan Sezai

Hala son durum diyenler var. Abi adam yazmış ışte, hala riskte ve evini bosalltti yerini degistirdi, arabasina binemiyor, işyeri acilamiyor ve suan bildiğimiz kadariyla o aracin kredi borcu var. Kim ödeyecek, nasıl ödeyecek. Aile tamamen sarsılmış durumda, okula giden çocuğu var ise okul değişimi gerçekten kötü etkiler (neyseki tatil geldi). Dostum geçmiş olsun, bize anlattigin olaylar sonucunda devletimizin bana göre psikolojik olarak size destek vermesi gerekir ve adli açıdan da yalnız birakmamasi gerekir. Tabi bunlarin çok ince detayı vardir. Diyecegimiz bir şey yok, Allah sabir versin inşallah kısa zamanda çözülür sorunun bu ramazan günü çektiğin sıkıntılar son bulur eski mutlu aile durumuna dönersiniz.

Olacağı şu.Bundan ders çıkarıp inatlaşılmayacak.2 metre ileriye park etmeyle kimse ölmez.Bırak lanet olsun diyip işine gücüne bakacak.Hiçbir adam durduk yere kimseye sataşmaz.Haklı da olsa bazen susmak gerekir.Ya da bunun götürüsü ne? ananamı sövdü cocuguna mı birşey yaptı.Hiçbişey yok ortada arabanı 2 metre ileriye park edecen olay bu.
    Umarım arkadaş gerekli dersi çıkarmıştır.

valla arkadaşta sütten çıkmış ak kaşık imajı vermiş ama. kavgacı gibi duran kendisi karşıyı bilmiyoruz, adamların kan beynine ne yapıldıda sıçradı bunu da bilmek lazım.

• adam 14 gündür yok neler oldu acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-89183934B -- 13 Haziran 2017; 19:32:55 >
  • Tuhaf şeyler dönüyor ülkede

• Son durum nedir?

• Evet, son durum nedir?
  • Konudan haberi olan var mı? Nedir son durum?
  • Öldü kardeşim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de öldü diye okumuştum allah rahmet eylesin...hayat enteresan.
  • Son durum

• link atarmısın okuduğun haberi
  • quote:

Orijinalden alıntı: lejyonertrr

Öldü kardeşim

Şaka bu di mi?
  • Trolluyo kamiller

• 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.