Şimdi Ara

Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ (834. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (6 Mobil) - 1 Masaüstü6 Mobil
5 sn
18.870
Cevap
175
Favori
775.700
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 832833834835836
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aylardir sorunsuz 30mbit alirken simdi internet isigi sondu

Mh yok, kalite yok al basina bela

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dartanyan96 kullanıcısına yanıt
    Vdsl modeme verdiğim 200 lirayı, iptv box'a verdiğim 150 lirayı, elektrikçiye verdiğim 50 lirayı hesabıma yaptırdığın an iptal faksını çekerim BİRADER.

Ne boş insan var şurada ya.

• Mh olmamasi ne salakca bir sey yaa

• Atakan3595 A kullanıcısına yanıt
    gece hiz dusmesi sorunu mutlaka cozulecek, bunun 2 yolu var. ya turknet yogun yerlerde bant genisligini yukseltecek ya da memnun olmayan aboneler iptal edince sistemleri rahatlayacak. Bence ikinci secenek daha cabuk devreye girecektir.

• Ttnetten kalma modemlerle turknet kurulumu yapilabiliyor mu arkadaslar yardim ederseniz sevinirim

• suicide kullanıcısına yanıt
    Bence 2. seçenek gerçekleşmeden 1. Seçenek uygulanmalı

• quote:

Orijinalden alıntı: IsO6

Ttnetten kalma modemlerle turknet kurulumu yapilabiliyor mu arkadaslar yardim ederseniz sevinirim

Çok çok eski modemler dışındaki modemler de Ttnet kısıtlaması bulunmuyor. Ttnetten aldığım air5650 modemi sorunsuz kullanıyorum.

• yaky kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler arkadasim bende de airties5650 var. Kurulumu yaptim lakin internete cikamadim bi turlu acaba bundan mi kaynakli diye dusunuyordum sağolasın

• gönül ister ki öyle olsun ama ben sanmiyorum acikcasi. cesur adim attilar ama bu hizli yigilmaya karsi hizli yatirim yapacak gucleri yok gibi gozukuyor.

• suicide kullanıcısına yanıt
    5.destek kaydına istinaden yine aradılar. Daha önceden sorun yok diyorlardı ama şimdi "saha dolapları güncelleniyor" demeye başladılar. Neden en yoğun saatlerde bu işlem yapılıyor dediğimde, "altyapı sağlayan firmanın tercihi" dendi. Telekom sabote ediyor demeye getiriyorlar da, adama demezler mi siz Telekoma gazoz kapağı mı veriyorsunuz ? Neden ağırlığınızı koyup bu işlemi başka saatlere aldırmıyorsunuz ? Bu güncelleme nasıl bir şeydir ki 1 hafta sürüyor ?

bunlarin bir kismi gercek ise bir kismi da bahane. turknetin genel mudur yardimcisi bizzat kendisi soyledi yogun yerlerde sikinti var yavas yavas kapasitemizi artiriyoruz diye. diger yandan tt nin sabote etmesine inaniyorum, malum ulkemizde parasini verseniz bile hizmet alamamak cok normal. nasil ki firmalar onlara rakip olmamamiza ragmen bizi magdur ediyorsa birde kendi rakiplerine neler yapmazlar siz dusunun.

• Benim durum hakkında bi güncelleme geldi.

Telefonuma Sms gelmis modeme girilen kullanıcı adı ve şifremiz gelmiş, turknete hoşgeldiniz ibaresiyle. Turknet online işlemler sitesinde de kullanım vesaire grafiği gelmiş.

Evde olmadığım için deneyemiyorum fakat bu internet bağlantımızın yapıldığı anlamına mı geliyor? Önceden aktif bir internet kablomuz vesaire vardı.

• Bizim sorunumuz karşımızdakine inanmıyoruz! Çünkü karşımızdaki yalan söylüyor.!!
  • akk yok ama 480p bile zor izleniyor. teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paket hızım 100 mbit. Aldığım hız bu;

Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ

Aman deyim dikkat edin. Müşteri hizmetleri diye bir şey yok bu sırada, ciddi manada yok yani mecaz yapmıyorum. Sorun çıkarsa o sorun öylece kalır.

• Türk Telekom'un hizmet ve kalitesini seven arkadaşlara gerçekten inanamıyorum
  • ufuk_aktan U kullanıcısına yanıt
    Vallahi ben de hizmet kalitesi olarak telekom'u aratan bir firmanın varlığına inanamıyorum.

Ek: Paket hızı 35 mbit aldığım hız 3 mbit bu saatte. Akşam saatlerinde hız düşüyordu öğleden başladı bugün. Üye olmayı düşünen arkadaşlar sakın bulaşmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atakan3595 -- 28 Ekim 2017; 15:16:34 >
    Birçok insanda aynı sorun var sabah 7 de 35 mbit hız pingler 8-9 bak şu an akşam oluyor daha şimdiden yavaşlamaya başladı saat daha 15:30 hızım gene 5 mbite düştü 70 den aşağı ping yok birçok kişide aynı sorun var 480 p video bile izlenmiyor. Akşam geç saattlerde gece 1 e kada berbat bir hız var hergün
  • belli saatlerde hiz dususu yasayanlar konumda paylasabilir mi acaba? genel olarak y.disi cikislari mi yavasliyor yoksa bolgesel yavaslamalar mi var merak ediyorum.

• sabah saat 07:45 te alınan hız ile akşam alınan hız
    Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ
  • 
Sayfa: önceki 832833834835836
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.