Şimdi Ara

EHLİYET HAKKINDA BİR SORU.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • BİR SORUM VAR EHLİYET HAKKINDA 17 YAŞINDAYIM 5 AY SONRA 18 TAM OLACAM VE EHLİYETE 18 E GİRMEDEN 3 AY ÖNCE KAYIT YAPDIRA BİLİYOZMU ACABA

• Arkadaşım ehliyeti alabilmen için b sınıfı için konuşuyorum 18 YAŞINI BİTİRMİŞ OLMAK ŞARTI VARDIR... Yani 19 una girdiğin gün başvuru yapabilirsin..kaydında aynı şekilde olur.. Bunun harici çok 18 e girer girmez alınır diyenler var ancak alamazsın...
  • bi yanlışlık olucak 18 doldurman gerekiyo elliyet için 19 deyil 17 bitince 18 girdiyim günden itibaren kayıt yapabilirmiişim ama bana arkadaş dedi 18 2 ay kala kayıt yapa bilirsin diye ordan açdım konuyu
  • abiciğim sen ii simi acele etme evinin önünde biraz piş aracı ehliyet kullanmaz tecrübe kullanır yani deneyim birikim sabır dikkat onou için bırak yollar bi acemiden 2-3 ay daa uzak kalsın zarar etmez ii cene piş ne kendini yak ne seni sevenleri sana 16 yıllık sürücü olarak ufak bi tavsiye
    9 yıl önce açıldı
    Bilet hakkında bir soru
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: kad_kad

bi yanlışlık olucak 18 doldurman gerekiyo elliyet için 19 deyil 17 bitince 18 girdiyim günden itibaren kayıt yapabilirmiişim ama bana arkadaş dedi 18 2 ay kala kayıt yapa bilirsin diye ordan açdım konuyu

bu mesajda kendinle çelişiyosun yaw

18i doldurduktan sonra kayıt yapabiliyosun....
    benim 20 aralıkta dolcak
  • ben zaten kullanıyorum arabayı burda ara sokaklarda pişdik ama şimdi acakda takvim gelecek sınav takvimi dediler mayıs 2 dogdum mayısda sınav ola bilirmiş eyer mayısda sınav olursamayısa sınava girmiyim aynı ay içinde

Orjinalden alıntı: kad_kad

bi yanlışlık olucak 18 doldurman gerekiyo elliyet için 19 deyil 17 bitince 18 girdiyim günden itibaren kayıt yapabilirmiişim ama bana arkadaş dedi 18 2 ay kala kayıt yapa bilirsin diye ordan açdım konuyu

O zaman o arkadaşını al yanına bi kursa git ve 18 e girincemi 19 a girincemi kayıt yapılıyo öğren.. arkadaşım bunlar kulaktan dolma bilgiler git öğren kurstan..
  • bu ehliyet meselesinde yaş hesaplaması hep yanlı olabiliyor evdeki hesap çarşıya uymuyor arkadas önce sen bi dogum yılını belirtseydin eğer 89 un 5 ayında dogduysan o zaman alabilirsin(5 ay var demişsin çünkü)

3 ay alma devride coktan kapandı

artık 19 a girdikten sonra bi kaç gün geçme şartını koyuyorlar(ne fark ediyorsa?)

sonucta sınav tarihi belli 2 günden 3 günden ne olacaksa
    hepsını yaptık kaza bela olmadı olmazda inş kardes ben beklıom sende bekle mahalle arasında devam et kullanmaya uzun yola cık tecrube olsun ama panık yapma trafıkte kapılırsın polıs emıcelere
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.