Şimdi Ara

doblo 1.9 motor tiplerinden hangisi uygun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
14.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar doblo motor tiplerine bakıyorum hangisi köye yaylaya sehire uygun özellikle parçası uygun hangisi bulunur veya bulunmaz hangisi daha az yakar dobloculardan yada ustalardan cevap bekliyorum motor tipleri 1.9 jtd -1.9 jtd vip-1.9 multijet-1.9 tdı-1.9 sx jtd hangisi daha tutuluyor yakıtı az servis herşey ile ilgili öğrenmek istiyorum doblocular

• Yapay Zekanın Yanıtı

Doblo 1.9 Motor Seçimi: Tutulan Modeller

Fiat Doblo'nun 1.9 litrelik dizel motoruyla üretilen modelleri arasında en tutulanları aşağıda sıralanmıştır:

• Doblo 1.9 JTD 105 HP: En çok tercih edilen modellerden biridir. 250 Nm torka sahiptir ve yakıt ekonomisiyle bilinir.
    • Doblo 1.9 JTD 120 HP: 105 HP'lik modele göre daha yüksek güç ve tork sunar (280 Nm). Performans odaklı kullanıcılar için uygundur.
    • Doblo 1.9 JTD 120 HP MultiJet: En son üretilen modellerden biridir. Common rail enjeksiyon sistemi sayesinde daha iyi yakıt verimliliği ve daha düşük emisyon değerlerine sahiptir.

Seçeceğin Doblo 1.9 modeli, ihtiyaçlarına ve bütçene bağlı olarak değişebilir. Yüksek performans arıyorsan 120 HP modelleri tercih edebilirsin. Yakıt ekonomisi önceliğinse 105 HP modelleri daha uygun olacaktır.

Genel olarak, Fiat Doblo 1.9 JTD motorlu modeller, dayanıklılıkları, yakıt verimlilikleri ve performanslarıyla bilinir. İster ticari ister kişisel kullanım için olsun, tutulan bu modeller arasından ihtiyaçlarına en uygun seçimi yapabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bide yıllık bandrol ve sigorta parası ne kadar tabi hususi oto için
  • 1.9 motor 1-3 yaş icin yıllık toplam 1.931,00 TL vergi ödenmesi gerekiyor.
    doblolar ticari oldugu icin 1-3 yaş arası 1.9 1.052,00 TL

ayrıca motor konusuna gelince hepsi aynı motor. 1.9 sx'i bilmiyorum.
    1.9 JTD multijet markalı motordur. bunu öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tLqA -- 25 Şubat 2011; 18:06:37 >
  • arkadaşlar bu araçları ticari olarak değilde hususi olarak alamıyormuyuz ?

ticari olarak değilde hususi olarak aldığımızda vergisi ne kadar oluyor acaba ?
  • 2005 model 1.9 jtd var.

Şehirler arası yolda 600 kg yük+klima ve 110-115 le 5.3 litre yaktı ki içinde 30-40 km dağa tırmanma da var. Yakıt tüketimleri iyi bana göre. Bagaj tıka basa damacana su doluydu ve 5 kişi vardı aynı yolda babam yarı yükle 4 litre yakmış yani tasarruflu kullanmayı da bilirsen üzmez yakıt konusunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackson -- 16 Ağustos 2011; 10:34:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jackson

2005 model 1.9 jtd var.

Şehirler arası yolda 600 kg yük+klima ve 110-115 le 5.3 litre yaktı ki içinde 30-40 km dağa tırmanma da var. Yakıt tüketimleri iyi bana göre. Bagaj tıka basa damacana su doluydu ve 5 kişi vardı aynı yolda babam yarı yükle 4 litre yakmış yani tasarruflu kullanmayı da bilirsen üzmez yakıt konusunda

yakıt tüketimi iyimi?? bence mükemmel ötesi, o kadar yükle ve 30-40 km de tırmanma var diyorsun hızında 100 den yukarıda üstüne birde klima açık 5.3 litre muhteşem

• quote:

Orijinalden alıntı: BAM TELİ

arkadaşlar bu araçları ticari olarak değilde hususi olarak alamıyormuyuz ?

ticari olarak değilde hususi olarak aldığımızda vergisi ne kadar oluyor acaba ?

Hususi olarakta alsanız bile aynı olaya geliyor. Ticari gözükenlerin vergisi düşük ancak muayenesi senelik. Hususi otomobil görünenlerin ise vergisi yüksek ancak muayene 2 yılda bir. Zaten bu tip araçların çoğu ruhsatta ticari olarak görünüyor. Hususi otomobil görünenler çok nadirdir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1.9 sx tavsiye etmem, beygir gücü çok düşük bir model, 1.9 jtd daha iyidir.
  • 1.9 jtd uygundur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.