Şimdi Ara

Askerlikle ilgili birkaç saçma soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba yarın askere gidiyorum bunlar aklıma takıldı aslında pekte önemli sorular değiller ama

1. Yataklarımızı jilet gibi yapmayı öğretiyorlar mı yoksa nasıl yapılır videoları izleyip mi gideyim.
    2. Cüzdanı eğitimde falan cebimizde ya da boynumuza asıp taşıyabiliyor muyuz yoksa dolapta mı bırakmamız gerekiyor.
    3. Bot kilidi diyip duruyorlar almaya gerek var mı ve nasıl kilitliyoruz iplerin girdiği deliklerden mi?
    4. Selam verme, tekmil falan bunların hepsini öğretiyorlar mı yoksa aynı şekilde bunlar içinde mi video izleyeyim  
    5. Sivil giysi ne kadar getirmeliyim yanımda? Kısa dönem gidiyorum

Teşekkürler

1. Yataklarımızı jilet gibi yapmayı öğretiyorlar mı yoksa nasıl yapılır videoları izleyip mi gideyim.

Öğretiyorlar. Üst devreler taktikleri gösterirler.

1. Cüzdanı eğitimde falan cebimizde ya da boynumuza asıp taşıyabiliyor muyuz yoksa dolapta mı bırakmamız gerekiyor.

Taşıyabilirsin.

1. Bot kilidi diyip duruyorlar almaya gerek var mı ve nasıl kilitliyoruz iplerin girdiği deliklerden mi?

Bot nöbeti tutulduğu yerler de var. Al lazım olabilir. Evet.

1. Selam verme, tekmil falan bunların hepsini öğretiyorlar mı yoksa aynı şekilde bunlar içinde mi video izleyeyim

Her şeyi öğretecekler. 

1. Sivil giysi ne kadar getirmeliyim yanımda? Kısa dönem gidiyorum

2-3 pantolon 4-5 tişört 1 hırka/polar yeter. Çok yük alma kendine.

• Yataklar konusunda sana tüyo vereyim reis çarşafı sonuna kadar ger altından bağla

Nakit para taşımanı tavsiye etmiyorum olabildiğince kart ile işini hallet heryerde kart geçiyor otomat var.

Botu ben kilitlemiyordum çünkü gece 2 saate bir dönüşümlü nöbet tutuyorduk ha üst devreler felan rica etmişti memlekete götürücem diye botumu vermiştim çünkü sivilde giymem ben

Herşeyi orda öğretiyorlar zaten ilk gittiğinde paso yemin törenine çalışıyorsun onun dışında paso amfide oturuyorduk

Sivil giysi ben 6 ay yapmıştım 4 tişört götürmüştüm 2 çift pantolon götürmüştüm 1 adette sivil eşofman götürmüştüm.(Kıbrısa yaptım)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Matematikle ilgili bir soru?
    8 yıl önce açıldı
    Sıralamalarla ilgili bir soru
    11 ay önce açıldı
    ASKERLİKLE İLGİLİ BİR SORU
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.