Şimdi Ara

[DSG arızası içerir] 0 Jettada arıza çıktı/Volkswagen saçmalıyor/Almanayadan yazılım bekleniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amcamın aldığı 0 DSG Jetta aldığı günden beri 2.vitese geçerken zorlanıyor, ara ilerlemiyor gürültü çıkarıyor, amcam bayiye gitti geldi geçer açılır motor diye oyaladılar, araya arkadaşımın abisini soktuk(onların eski çalışanı) arızayı kabul ettiler servise aldılar, ellerinde aynısından yokmuş kıyaslama yapamamışlar vs. vs. Arabayı Almanyayla yazışıp durumu bildiricez diyerek şimdilik geri verdiler. Müdür Arkadaşımın abisini arayarak çok yakının mı falan gibi sorular sormuş abisi bana anlatıyor, ben bilgi almak için sordum, şanzımanda sorun varmış, şanzımanı değiştirmeden sorun halletmeye çalışacaklarını ancak Almanya değiştirin derse değiştireceklerini söylemiş Arkadaşımın abisine, amcama teknik detaydan bahsetmiyorlar hiç.

Kısaca sorun böyle Volkswagen beni çok şaşırttı.

Edit: araba 2015 Mart Ayında alındı

EDIT 2: DH de CSB yazmak için bekleyen bi topluluk var resmen, sizler kadar gelişmiş bi hayal gücüm yok kusura bakmayın, sizler gibi acaba DH de csb mi yazsam diye düşünecek boş vaktimde yok, başımızdan gelen halen daha devam eden bi sorunu sizlerle paylaştım

Edit 3: Almanya'dan yazılım gelecekmiş, yazılım atılacakmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kipırs Çipırs -- 17 Haziran 2015; 12:25:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kipırs Çipırs

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    bunca olaydan sonra bana her türlü bu olay yaşanır gibi geliyor, geçmiş olsun

Orijinalden alıntı: Kipırs Çipırs

Kısaca sorun böyle Volkswagen beni çok şaşırttı.

Edit: araba 2015 Mart Ayında alındı

Beni ise HİÇ ŞAŞIRTMADI, yemin ediyorum.

Anında DSG geldi aklıma ve YANILMADIM.

Geçmiş olsun.

> > < <
  • Valla kusura bakmayın ama, o kadar yazılan çizilen, eleştirilen, yerden yere vurulan bir şanzımanı bile bile alıp da sorun yaşayan insanlara acımıyorum. Açıp "dsg probkemi" diye arama yapmadan, yapsa da "bana bir şey olmaz" diyen adam hakediyor bunu.

O'nu Özlüyorum. Aslında O'nu hiç görmedim, yüz yüze gelmedim. Ama O'nu tanıyorum. Sesini cızırtılı bantlardan dinledim, hep siyah beyaz filmlerde gördüm yüzünü; çelik bakışlarını, şiirlerde okudum. O'nu yaşıyorum. Özlü sözlerini okudum köşe başlarında. Adını, her sabah okul sıralarında andım. Şimdi 81 yıl sonra, O'nunla son yolculuğa çıkıyorum bir kez daha. O'nun geçtiği yollardan geçiyorum, çektiği acıları ruhumda taşıyorum. O'nu arıyorum.. [1881 - 193?]
    T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı / Veteriner Hekimi
  • birazdan o şanzımana gereken ders veilecek

Orijinalden alıntı: Ned_Starkk

birazdan o şanzımana gereken ders veilecek
    VW konularına alıştık artık...

Mustafa Kemal ATATÜRK
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiGER001

VW konularına alıştık artık...

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun, her türlü hukuki mücadeleyi başlatın. siz kazanacaksınz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

Çok şükür bugün de vw konusu açıldı.

Gün geçmiyorki

Kendi yıldızını takip et.
  • Mal ayipli arkadas verin mahkemeye paranizi geri alin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: skyrime2828

Mal ayipli arkadas verin mahkemeye paranizi geri alin
    Kronik olan DSG arızası yine konu açtırdı.

Orijinalden alıntı: Guest-89A2A547C

Kronik olan DSG arızası yine konu açtırdı.

Alıntıları Göster
    Hani bu bilmem kaçıncı versiyondu düzelmişti. Gelir DSG nin hayranları şimdi.

Orijinalden alıntı: ozgur_gs_91

Hani bu bilmem kaçıncı versiyondu düzelmişti. Gelir DSG nin hayranları şimdi.

Alıntıları Göster
    nedir bu dsg sorunu tam olarak.vw otomatik alınmazmı yani...

• konuyu açan aklınca karalama kampanyası yapmaya çalışıyor millette saf gibi hemen inanıyor 0 km alınan aracın ilk günden 2. vitese geçmemesi gibi bir sorun olamaz o araç fabrikadan kullanıcıya gelmeden test ediliyor araba 1000 2000km de olsa hadi neyse dersin ayrıca tüm servislerin şanzıman sorunu hakkında bilgisi var ayda 10 tane satmıyor bu arabalardan öyle birşey olsa anında kavrama değiştirilir hangi servismiş bu söyleyin yarın arayıp soracam siz müşteriye böylemi yapıyorsuz diye halada doğru olduğu idda ediyorsız iyi olmuş ozaman manuelini alsaymış

Orijinalden alıntı: MKVll

konuyu açan aklınca karalama kampanyası yapmaya çalışıyor millette saf gibi hemen inanıyor 0 km alınan aracın ilk günden 2. vitese geçmemesi gibi bir sorun olamaz o araç fabrikadan kullanıcıya gelmeden test ediliyor araba 1000 2000km de olsa hadi neyse dersin ayrıca tüm servislerin şanzıman sorunu hakkında bilgisi var ayda 10 tane satmıyor bu arabalardan öyle birşey olsa anında kavrama değiştirilir hangi servismiş bu söyleyin yarın arayıp soracam siz müşteriye böylemi yapıyorsuz diye halada doğru olduğu idda ediyorsız iyi olmuş ozaman manuelini alsaymış
    geçmiş olsun hocam burası 1700. dunya ulkesi Türkiye iste heryerde garanti var bizde yok dsgye. Umarım sizinki çözülür. Rezillik yazık olmuş
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.