Şimdi Ara

[DSG arızası içerir] 0 Jettada arıza çıktı/Volkswagen saçmalıyor/Almanayadan yazılım bekleniyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Davalık olacağız sanırım, tahammül kalmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kipırs Çipırs kullanıcısına yanıt
    Arızayı kabul etmediler mi ?
    MADDE 8 – (1) Ayıplı mal, tüketiciye teslimi anında, taraflarca kararlaştırılmış olan örnek ya da modele uygun olmaması ya da objektif olarak sahip olması gereken özellikleri taşımaması nedeniyle sözleşmeye aykırı olan maldır."

"İspat yükü
    MADDE 10 – (1) Teslim tarihinden itibaren altı ay içinde ortaya çıkan ayıpların, teslim tarihinde var olduğu kabul edilir. Bu durumda malın ayıplı olmadığının ispatı satıcıya aittir. Bu karine, malın veya ayıbın niteliği ile bağdaşmıyor ise uygulanmaz.
    (2) Tüketicinin, sözleşmenin kurulduğu tarihte ayıptan haberdar olduğu veya haberdar olmasının kendisinden beklendiği hâllerde, sözleşmeye aykırılık söz konusu olmaz. Bunların dışındaki ayıplara karşı tüketicinin seçimlik hakları saklıdır."

6502 sayılı tüketici koruma kanunundaki 2 madde bu şekilde. Siz aracı daha yeni almışınız bence tüketici mahkemesine başvurun.
    Siz aracı alırken bu arızanın olup olmayacağını bilemezsiniz ve 6 ay içerisinde bu arızayı yaşamış ve aracı kullanamaz hale gelmişiniz.
    Anladığım kadarıyla araç bayide.

6502 sayılı kanuna göre bedel iadesi , misli ile değişimi , ücretsiz onarımı veya ayıp mislince indirim isteme hakkınız bulunmakta.

Geçmiş olsun.

• Servis kabulü için araya vekil,vali vs lazım demek ki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

[DSG arızası içerir] 0 Jettada arıza çıktı/Volkswagen saçmalıyor/Almanayadan yazılım bekleniyor [DSG arızası içerir] 0 Jettada arıza çıktı/Volkswagen saçmalıyor/Almanayadan yazılım bekleniyor

• quote:

Orijinalden alıntı: MKVll

konuyu açan aklınca karalama kampanyası yapmaya çalışıyor millette saf gibi hemen inanıyor 0 km alınan aracın ilk günden 2. vitese geçmemesi gibi bir sorun olamaz o araç fabrikadan kullanıcıya gelmeden test ediliyor araba 1000 2000km de olsa hadi neyse dersin ayrıca tüm servislerin şanzıman sorunu hakkında bilgisi var ayda 10 tane satmıyor bu arabalardan öyle birşey olsa anında kavrama değiştirilir hangi servismiş bu söyleyin yarın arayıp soracam siz müşteriye böylemi yapıyorsuz diye halada doğru olduğu idda ediyorsız iyi olmuş ozaman manuelini alsaymış

He he adamın da başka işi yoktu Donanımhaber'e gelip böyle bir konu açacak bu konuyu gören milyonlar VW'ene bir nefret besleyecekler.

Şöyle tavırlarla insanları burayı yazmaktan soğutuyorsunuz.

"There's Only Room For One Snake.. And One Boss!"

• Almanya'dan yazılım gelecekmiş, yazılım atılacakmış

Parça gelir anlarımda Almanya'dan yazılım getirtmek nedir abi? En kötü bir yere upload eder oradan indirirsin. 2015 yılında bunu yapamıyorlarsa yuh olsun.

Kimi Räikkönen ''The Ice Man''
    2007 Formula One World Drivers' Champion
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

VW'nin düz vitesleri bile sorunlu, diğer markalara göre daha çabuk baskı balata yiyor.

Opel ve VW şanzıman sorununu aşamayan iki firma maalesef.

Pardonda opelde ne zamandan beridir sanziman sorunu var. Kac kisi sanzimani dwgistirmis zorakiyetten kac kisi yolda kalmis kac kisi mahkemelik olmus. Vw nin ayipli mali ile opeli bir tutamazsiniz.

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

Klasik vag grubu, şu anki golf'ü satayım seneye, bir daha vag grubunun önünden geçmeyeceğim. Auris alırım kafam rahat olur en azından servis anlamında, adamlara bak çok yakının mı diye soruyor arızalı sıfır arabanın arızasını kabul edip yapmak için.

Bizim arkadaşın sıfır aldığı 3 yaşındaki Toyota Auris'in geçen sene otobanda frenleri tutmamış, arabayı servise götürene kadar akla karayı seçmiş. Benim hiçbir markaya %100 güvenim kalmadı, bu iş biraz da şans.

Orijinalden alıntı: Erwin

quote:

Orijinalden alıntı: MKVll

konuyu açan aklınca karalama kampanyası yapmaya çalışıyor millette saf gibi hemen inanıyor 0 km alınan aracın ilk günden 2. vitese geçmemesi gibi bir sorun olamaz o araç fabrikadan kullanıcıya gelmeden test ediliyor araba 1000 2000km de olsa hadi neyse dersin ayrıca tüm servislerin şanzıman sorunu hakkında bilgisi var ayda 10 tane satmıyor bu arabalardan öyle birşey olsa anında kavrama değiştirilir hangi servismiş bu söyleyin yarın arayıp soracam siz müşteriye böylemi yapıyorsuz diye halada doğru olduğu idda ediyorsız iyi olmuş ozaman manuelini alsaymış

He he adamın da başka işi yoktu Donanımhaber'e gelip böyle bir konu açacak bu konuyu gören milyonlar VW'ene bir nefret besleyecekler.

Şöyle tavırlarla insanları burayı yazmaktan soğutuyorsunuz.

aynende öyle başka işi yok gelmiş donanım habere böyle bir konu açmış yoksa en azından bayi ismini soranlara cevap verir belge vs koyardı demi ha söz konusu araç sıfır birde

• quote:

geçer açılır motor diye oyaladılar, araya arkadaşımın abisini soktuk(onların eski çalışanı) arızayı kabul ettiler

şu ülkedeki araya adam sokup iş halletme olayından nefret ediyorum
    yanlış anlamayın lafım size değil
    vatandaşı buna mahkum eden zihniyete lanet olsun

Psn:zibidino9
  • Altımda fluence "çapulcu" dci Edc
    Ne dert ne tasa

43k km corolla 1,6 xli 1995 (on numara benzinli motor)
  • boyle basliklari okuyunca, baslarina buna benzer aksilikler gelmis, 0 km vw sahibi insanlara acimiyorum. Adamlarin arizayi kabul etme sekillerine bakar misiniz. Servis danismanindan tutun da satis danismanina kadar hepsi ukala ve ilgisiz. Ve bu adamlar ne yazik ki hala deli gibi arac satiyor.

Dun 116d aracimi kapi fitilinden ses geldigi icin servise goturdum. Bakimi yapilip yarim saat icinde teslim ettiler. Abartmiyorum, farkli farkli 2 danisman 5,6 defa sordu baska bi sorun var mi? En ufak bi sikayetiniz var mi? isterseniz yol testine de cikalim, araci birakin bakalim falan filan. Zorla aracin her yerini kontrol edeceklerdi valla. hic premium falan denmesin. sahip oldugum arac neredeyse golf highline ile esit fiyatta, passat tan da ucuz. kaldi ki vw den cok daha ucuza arac satan markalarin servisleri cok daha anlayisli.

PSN: thequick17

• Bayi ismi konusunda: Aracı ben Olduğum için Arkadaşımın abisini araya soktuğum için bayi ismi vermekten sakınıyorum, başımızda bi kaç iş var, sayfaya Yazılan her fikri oturup konuşacağız ve gerekli işlemleri başlatacağız, işlemlerin her adımı sayfada paylaşılacaktır, şüphesi olanlar yazmazsa sevinirim, işimizin gücümüzün arasında CSB yazacak, sizler gibi CSB Avına çıkacak vaktimiz yok, yazan ilgilenen tüm Arkadaşlara teşekkür ederim, araç ben okuldayken alınmış, haberim olmadı alınırken, amcamın aklında fikir halindeydi, bi anda karar vermişler almışlar, ben çalar saat bile alıcak olsam gelir önce dh ye bakarım ki kendimiz Ocak Ayında 1,4 Polo aldık kaç haftada buradan araştırdım, babamlar Yaşları Gereği internetle içli dışlı değiller, böyle bi kronik sorun olduğundan ya da olabileceğinden şüpheleri olmamış, bir olaydır geldi başımıza, dediğim gibi başımızdaki dertler biter bitmez gerekli işlemleri yapacağız, herkese teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kipırs Çipırs -- 17 Haziran 2015; 21:00:41 >

• dsg pişmanlıktır...

II. Abdülhamid
    Ulû Sultân Abd-ül Hamid Han - Gazi

"Tarih değil,hatalar tekerrür ediyor."

2009 Renault kangoo 1.5 dci panelvan 85 hp.
    2017 Renault Megane sedan 1.5 dci edc icon 110 hp.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.