Şimdi Ara

Shiftdelete’in kurucusunun çalışanına saksı fırlatması (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
237
Cevap
3
Favori
16.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
62. Sırada  bugün en iyi #17
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Cemaat in network ünden nemalanmış kesin üyelerin çoğu faal bakmayan Cemaatçiler aralarında masum bilmeyen Cemaatçiler de vardır. Milyon seviyesinde üst düzey Cemaatçiler olmaz...

Neticede yalan üzerine kurulu ve sitesi neden az izliyor diye bireysel YouTuber karın başarıları ile kendi sözde kurumsal şirketin YouTube hesabını kıyaslıyor çok yersiz mesnetsiz de.

Cemaatçiler de zavallılar birşey onları okşayan bir içerik sunmadı diye anca üyeliklerini iptal etmiyorlar...

Cemaat daha da çözülecek bireyselleşecekler anca sıfırdan blrşeyler yapanlar o da zor ilgi görmeyecekler...

Hakkı samimi özelleştiri yapacaksa üyelerine izlemeyenler takipten çıksın desin ve kılçıksız 50bin aboneyi anca bulur... Gerisi balon üyelikler. Bu gerçeğe göre hareket etmeliler.... Emekli olacak kendi gibilerini istiyor belli ki maddi olarak da değer verdiğine ihanet olarak karşılık vermiş neymiş saksı toprağı çakıllı imiş. Hastanede darp raporu alsaydın ama öyle bir şey yok ki avukatı yara filan olsaydı zaten darp raporu için anında önerirdi. Gerçi avukatı da Hakkı yı tanıyor diye adam anlaşma ile sakal derdinde kendi parasının derdinde fırsatçılık da var.

Her şey var...

Samet te suçlu.

Gençler özeniyor Mesut Çevik ayrıldı kendi sitesi filan hayalleri bu baskın olmuş. Onlara bakıyoruz hafta sonu prime dönemi canlı yayınları ile esasında özel hayatlarını dert ediyorlarsa daha da zorlaştı. Her şeyi kendileri yapmak zorundalar.

Dh den ayrılan ismini hatırlamadığım çiçeği burnunda işten medenice çıkartılmış Hakkı gibi süreçler de yok dün akşam canlı yayın yapıyorlardı eşiyle beraber içim cız etti. Eşi ayrıca çalışıyor. Enerjin isyemediğin içeriklere de neredeyse tamamı diyorsan bize açık açık patronun da işini seven ama profesyonellik adına katlanıp isteksizce yaparsan DH de göze bakarsın. DH yönetimi ben de baya eleştiriyorum yıllardır üstelik. Mağdurluğum da çoktur haksız yere belgeli de . Ama yanlış yapanlara da eleştirmek en doğal HAKKImızdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• beyinsis B kullanıcısına yanıt

Sohbetin veya ilan harici mesajların izin verilmediği "sadece satılık ilanlar" konusunda yazdığınız için orada rutin olarak uygulanan uzaklaştırma verilmiş görünmekte (1 gün).

PSN, PS4 ve PS5 Hesap Satışı ve Satın Alma Rehberi | DonanımHaber Forum

Alıntı

metni:
    alınık nedir yahu.  türkçe'de satın almak istediğinizde "alınık" kelimesini kullanamazsınız. maşallah admin bile bunu kullanmış. illa tek kelime olacaksa "aranıyor" olabilir. "satın alınacak" yazmak en anlaşılır ve düzgün hali gibi.

Konu geri bildiriminize uygun olarak düzenlendi, "alınık" tabiri "aranan" kelimesiyle değiştirildi:

Alıntı

metni:
    [b]4.[/b] Bu konu içerisinde sadece satılık oyun ilanı verebilirsiniz. Konu içerisinde aranan ilanı, takas, psn hediye kodu, indirim kodu, kiralık ilanları ve ilan dışı mesajlar kesinlikle yasaktır. Uymayan üyelerin mesajları silinip [b]1 gün bölüm uzaklaştırması[/b] verilecektir. 

Alıntı

metni:
    Ortak bulununca hesap açılıp oyun alınacaktır demek, aranan ilanı vermektir. Bu konuda yalnızca elinizde bulunan oyunları satabilirsiniz, aranan ilanı veremezsiniz.

"Alınık ilanlar" diye geçen aranan ilanlar konusu çok daha önce kilitlendiği ve artık geçerli olmadığı için dokunulmadan bırakıldı:

PS | Dijital Ortaklık, Oyun ve Hesap Satış & Takas Grubu (Alınık İlanlar) | DonanımHaber Forum

Alıntı

metni:
    Değerli kullanıcılar,
    Forumda artık "alınık" ilanları olmayacaktır. Aynı zamanda "alınık" ilanları da açılmayacaktır. Artık sadece, "satılık" ilanları olacak olup, ilan açan kişiler, konu açarken telefon onayına tabii olacaklar.
    Dolandırıcıların yöntemi, 5-10 yıllık eski üyelikleri çalıp, kendilerine güven yaratarak, alınık ilanlarında oyun arayanları dolandırıyorlardı.
    Satılık ilanlarında da alacağınız oyunlar için bölümde mutlaka KONU AÇTIRINIZ. Zaten konu açtırıp satın almak aynı zamanda referanstır.
    Dolandırmaya meyilli kişilerin profillerine özellikle dikkat edin. Çaldıkları hesapların profillerindeki son mesajlar genelde 3 yıl önce 5 yıl önce vb. Hiç biri tek tek mesaj yazayım da, güven oluşsun diye uğraşmaz. Uğraşacak vakti olmaz. Son mesajı 5-10 yıl önce atmış olan hesap istisnalar kaideyi bozmasa da ÇALINTI hesaptır. Profili kapalı ise şayet yine alış veriş yapmayın. Satış işi güven işidir.

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160247478

Geri bildirim için teşekkürler. Kurallara ve işleyişe uyup geri bildiriminizi münasip kanallardan yaparsanız işlem de görmezsiniz.

İyi günler.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Chantodowill kullanıcısına yanıt

O konuda sohbete belirli bir dereceye kadar izin var ama konunun bölünmesine yol açacak şekle evrildi mi tespit edildiğinde müdahale edilmekte.

Paylaşım ve fiyat eleştirilerine işlem yapılmamalı. Yapılıyorsa gerçekten itiraz edin. Düzeltilir. Ama şu da var, bir paylaşımın münasip fiyatlı olup olmadığı yani anlamlı bir fırsat olup olmadığı değerlendiren kullanıcıya kalmış bir durum. "Kandırılmak" ifadesi biraz ağır kaçıyor ve bence göreli bir durum. Orada yapılan paylaşımları niteliğinden bağımsız alıp almamak kullanıcıya kalmış bir iş.

Her şeyde şeytani bir gaye ve manipülasyon aramamak gerekir. Birçok durumda rastlantılar düşündüğünüzden çok daha büyük rol oynuyor olabilir.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Tek Yol Erken Seçim kullanıcısına yanıt

Hocam olayın ilk başında da söyledim.

Bakınız ses kayıtları da çıkmış. Polis ses kayıtlarını da mı servis etmiş medyaya? :)

Şahsı zerre sevmem ama birileri fişini çekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YOURMOVE kullanıcısına yanıt

önce fahrettin, fahrettinden sonra yıkama yağlama ekibi sanırım. bölükbaşının da hesabı engellenip bi de dayak yediydi konyada.

hakkı alkan ve sdn ile ilgili düşüncelerimi bu konuda yazmıştım. bunun yanında şu samet denen elemanı da gözüm tutmadı açıkçası. yok depremzedeye yardım etmedi diyor e baba o zaman bassaydın istifayı içerlediysen? para tatlı tatlı akarken, şirkette diğerleri mobbinge uğrarken ses çıkarmamış. bahsettiği 5.5 milyonu koparsa ağzını bile açmayacaktı kısacası. biri geliyor ses kaydı almış, demek ki önceden yaşanıp planlanmış bir olay.

ürün inceleme adına yaptıkları bir şey yok, yaptıkları tek şey sponsorlu yollanan ürünleri yıkama yağlama. özellikle donanım incelemelerine bakınca gamersnexus, techpowerup, tweaktown hadi onları geçtim artık daha magazinsel olan linus tech tips bile 100 kat daha ayrıntılı inceleme yapıp, sponsorlukları yakma pahasına kötü cihaza olmamış diyebiliyor. yerli kanallarda tüm markalara ağam paşam çekiyorlar. eee ortam cidden bu işle ilgilenen tech enthusiastlardan marketingcilere kaydıkça bu dandiklik daha da artacaktır. işin niteliğinden çok tıklanma, getiri ve reklam muhabbeti düşünüldüğü anda o kanalda ya da şirkette dikiş tutmuyor, direksiyonun başına işi bilmeyen, sadece biliyormuş gibi yapan birileri geçince de eninde sonunda duvara toslanıyor.

• smart1978 kullanıcısına yanıt

Devlet elimizde lafı ile ne demek istediğini anlaman lazım. Devletin düzenlediği bütün programlara etkinliklere SDN ekibi her zaman önde çağrılıyor.

Hakkı Alkan ve SDN ekibi bakanlar ile görüşebiliyor video çekebiliyor. Yaa adamlar TOGG İHA-SİHA lansmanlarına Silah lansmanlarına bile gidiyor devlet eliyle orada kast ettiği o. Teknofes lere flan en önde onur konuğu gibi gidip siyasiler ile video çekebiliyorlar.

Not: Bu arada bu ses kaydı sızan videoda Samet yok sanki. Ve Samaet'in son zamanlardaki hal hareketlerine kızdığı için orada ona sallıyor gibi geldi bana. Zamanında Furkan'ın yaptığı gibi onunda ayrılıp kendi kanalına kaçmayı düşündüğünü anlıyor çünkü adam.

Samet günde 2 video atar geçerim kafasında memur gibi. Hakkı'da videolarda RUH YOK atmış olmak için atıldığının farkında ve gerekirse 3-5 video atacaz gecede çalışacaz herkesin fikri olacak bir şeyler düşünecek SDN için diye kendince erkek ortamında motive yaratmaya çalışıyor küfürlü konuşarak ama. İnsan oğlu böyle işte alır ses kaydını alır video kayıtlarını yayar seni bitirmek için.

Ben Hakkının en son Cumartesi günü olmuş Pazartesi söylediğim video ne oldu sorusuna kadar haklı buluyorum zaten. ( Bir patron çalışanına 3-4 kere videyou soruyor ve halen cevap alamıyor ben Sabah videoymu attım diyor. Hakkıda bana yorum yapma işi öğretme videoyu çek diyor aslında. ) Ama çocuğun tamam halledecem abi tamam bende patron hemen yapıyorum demek yerine halen tripli takılıp sende bulaşacak yer arıyon lafı sonrası Hakkı Kontrolü kaybetmiş ondan sonraki sözleri bağırmaları hakaretleri ve saksı fırlatması tamamen yanlış.

Orada yapması gereken Samet Halen öyle mi yapıyor iş mi yavaşlatıyor seni tınlamıyor mu tamam Samet Odama gel deyip tazminatını al yollarımız ayırıyoruz deyip geçmesi lazımdı...

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Kur'an-ı Kerim mealleme kültürü gibi : Çek istediğin inandığın tarafa ...

İngiliz oyunları yeme bizi ...

Ses kaydında en yüksekte duyulan 2 kişi var paylaşanlarda onlardan biridir yüksek ihtimalle.

Sesleri tanıyanlar çıkartabilir ben uğraşmam...

Samet ve ona yardımcı olanlar bariz hatalı ama Hakkı da temelden hatalı ...

Acaba diyorum danışıklı dövüş müdür... Hukuki olarak anlaşacaklar filan ...

Gündemimiz niye bunlar olsun değil mi ?

• Hakkı Alkan dan hiç hoşlanmıyorum.Ama Samet Jankovic denilen herif çok itici son çektiği video da sırf prim amaçlı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne patron ne çalışan haklı ikiside son derece gevşek kurumsallıktan uzak tavırlar benimsemişler hal böyle olunca bir yerde film kopar bu olayda olduğu gibi çalışan ile işveren araya mesafe koymak zorunda eleman laubali hareketlere bürünmüş işveren dünyayı ben yarattım havasında..Teknoloji forumları, kanalları, editörleri vs bu sdn içlerinde kıtipiyoz olanıdır İlkay Zaman,Erdi Özüağ gibi donanımlı insanlar varken esamesi okunmaz..Öncü olanlar vardır Donanım Haber bu işin öncülerinden birde 2000 öncesi teknoloji dergilerinden evrilenler var isimlerini zikretmek istemedim hepsi duayen sonradan sdn vb pek çok artçı türedi birileri hakkıya yürü ya kulum dedi..

• Fetöcü süleyman ile aynı arabada gezen oe olsun mu kanka. ( kimseyi kasdetmedim kurgudur)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @KlavYE@ -- 1 Eylül 2025; 16:33:27 >
  • Üye sayısı halen 2.3 Milyon küsür bir düşme yok... Tepki verenler gerçek üyeler binlerce filan ise değişmez .... Gerisi Zaman gazetesi aboneleri gibi ...

youtube
    ShiftDelete.Net, aylık 10 milyonu aşan tekil ziyaretçi sayısı ve yaklaşık 30 milyona yakın sayfa gösterim değerleriyle Türkiye'nin en büyük teknoloji sitesidir. 2005 yılından beri yayında olan ShiftDelete.Net, teknoloji dünyasıyla ilgili en son haberleri ve detaylı incelemeleri takipçileriyle buluşturuyor. ShiftDelete.Net'in YouTube kanalında, çektiğimiz ürün inceleme, nasıl yapılır?, UKT "Uzun Kullanım Testi", röportajlar, ofis içerisinden görüntüler başta olmak üzere tüm videolarımıza ulaşabilirsiniz. Bizi takip etmeye devam edin.
    https://www.youtube.com/ShiftDeleteNet

Başka kanalları da vardır. Benzer değişmeyendir...

Hocam ön yargı yapmayayım ama sanki kanıtıda görse inkar edecek yüzde 50 gibi geldi yazın

Ses kaydını toplantıya katılan personellerden biri servis etmiş ne var bunda, niye takıldın buna? Adam şirkette herkese küfür ediyor böyle birini kim sever o şirkette?

• Benim asıl merak ettiğim arkadaş darp raporunu aldı ve şikayetçi oldu, bu işi paraya bağlayıp şikayeti geri alacakmı yoksa prensip meselesi olarak hakkını savunmaya devam mı edecek ? Sinan Çetin'in oğlunun rahmetli ettiği polisi hatırlarsınız. Eşi bir anda şikayeti geri çekti.

• Tek anlamadığım nokta kamera görüntüleri nasıl sosyal medyaya düştü ? Bizim iş yerinde ki kameralara sadece patronun erişimi var :)

• Sosyal medyalarda sdn ait ne varsa tepki adına resmen trollük yapılıyor aksine ekmeğine yağ sürüyor sunuz. Yapmayın oyna gelmeyin. Een güzel tepki yazmamak abone olmamak katılmamak ...

Kollektif zeka yok ki kollektif bilinç doğru kanalize edilsin ...

• Tam gönül verdiği partisinin aynası olmuş.

işin en garip kısmı ise hala bu durumu destekleyenler var. paralı trolleri işbaşı yaptırmışlar adamı savunuyorlar.

gazeteci ahmet hakan bile çıkıp kamerasızlık olmalı demiş. yani kamera olmazsa böyle şeyler ortaya çıkmayacaktı tabi. belki daha rahat atar yada dövebilirdi de.

shift delete net e ne kadar reklam v.s veren varsa iş yapan varsa muhatabı kesmelidir. boykot etmelidir.

böyle bir durum benim de başıma geldi. ama bana olmadı patronun ağzı çok bozuktu bizde ses kaydı v.s aldık ki ne olur ne olmaz diye. tabi ki insanlar böyle canavarlar ile çalışırken bir şeyler yapıp

kendince önlem almalı kendini garantiye almalı.

• hala 2.3m takipci var bu da demek oluyor ki bizim millete nükleer bomba atsan yine değişmez şaşırtmadı

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.