Şimdi Ara

Shiftdelete’in kurucusunun çalışanına saksı fırlatması (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
3
Favori
17.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • araştırmacı gazeteci adayları için dh forumu güzel bir yer.  

• Rapresyonik R kullanıcısına yanıt

Ben farkındalıkla ilk baktığımda 2.3 milyon du. Baya bir süre 2.3 milyonda kaldı da ...

Neticede dramatik bir düşme azalma yok...

Zaman gazetesi aboneliği gibi ...

Geriye kalanlar sanırım süzme saf onlardan olabilir ...

• Hakkı Alkan, olaya ilişkin açıklama yaptı:

- Saksıdaki yaprakları masasına atmak isterken, köküyle birlikte çıkınca Samet’e geldi. 

x (formerly twitter)
    Aykırı (@aykiricomtr) on X
    https://x.com/aykiricomtr/status/1962271593905680774
  • DH ile hakkı alkan aynı gemının yolcusu.emın olun bır fark yok.DH nin eskı kalıtesı yok.AK gezenlerın cahıllıgı ve bılgısızlıgıyle cok kırlendı Donanım haber.

• Thomas Anderson kullanıcısına yanıt

Adam ne olsa fırlatacaktı. Masada bıçak olsa onu fırlatacaktı. Mutfakta olsaydı kesin cinayet olurdu ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Rapresyonik

2.6 milyondu olay günü. Şu an 2.26 milyon.

Şuan artmış!!!

2.29 milyonda !

• 5 milyon güzel para ,verdiyse eğer. 100 bin tl maaş olsa adamın 4 yıllık maaşına denk ki işten çıkarılma tazminatı falan da alır belki . bilmiyorum içeriği nasıl olur tazminata dahil yoksa istifa mı etti falan aman neyse işte samet için hayırlısı olmuş hakkı alkan da ayağını denk alır. % milyon onun için çok muazzam bir para değil ama şu olay inanılmaz bir kötü reklam oldu kendisi için.

• koçari K kullanıcısına yanıt

Hakkı Alkan haklı patron işi bugün istiyorsa bugün yapması gerekiyor.

Samet zaten her gün video atıyoruz diyor. Yani bunu bugün atmamıza gerek yok diyor pazartesi atarız diyor. Patron da bugün at diyor. Yorum yapma diyor. Sametin fikrini istemiyor.

İkinci olarak saksı fırlatması ve diger toplantıdaki küfürlü konuşmaları tavsif etmediğim şeyler. Yani sıfır iş ahlâkî ve çalışma şekli.

Toplantı konuşmalarından benim anladığım herkesten bir video fikri istiyor ve video çıkarmasını istiyor. Zaten şirkette de yapılan tek iş bu. Cumartesi paza yok akşam 6dan sonra mesai bitiyor.

Son olarak Hakkı Alkan bir işe çok para yatırmış ve bu yatırdığı paraların bana geri dönmesi gerekiyor diyor. Yoksa battım gibi bir şeyler ima ediyor. Bu yüzden çok gergin hem sametin olayında hem toplantıda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Miragle kullanıcısına yanıt

chp gençlik forumlarına üye ol ozaman burası özgür bir yer, her görüşten tip var.

tek tip olsa mezarlığa döner zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 5 Eylül 2025; 19:24:9 >
  • x (formerly twitter)
    Haber Report (@HaberReport) on X
    https://x.com/HaberReport/status/1963995342292017357
  • Çalışanına zarar vermek istese çiçek mi fırlatır.Bir an sinirle çiçeğin yapraklarını koparıp üstüne atmak istedi nasıl olsa zarar verecek birşey değil diye.Ama Murphy kanunu devreye girdi ve kökünden çıkıp gitti tam kafasına isabet etti.Uğraşsan yapamazsın bunu.Bence fazla yükleniliyor adama.Her an hepimizin başına gelebilecek birşey.İki tarafa da geçmiş olsun.

• Bir internet kullanıcısı B kullanıcısına yanıt

Tam güç yalakalılığı. Çalışan benzer bir şey yapsa dersiniz patrona nasıl yapar tazminatsız kovulması müstehak. Ama patron yapınca olur ya büyütmeyin... Böyle şeyler normalleşirse aynı şehit haberlerinde ki tepkisizliğimiz gibi bugün kökten çiçek derken yarın saksı yeriz kafamıza. %99 umuz işçi iken nedir bu patron kollama. 3.Dünya kafası abi bu resmen. Sanada yapılıyor veya çalışanların çoğu bu mobbingi görüyor diye bu normal veya patronları haklı çıkarmıyor. Kendi kendimize yapıyoruz resmen.

Kim haklı, kim haksıza girmiyorum bak dediğini yapmıyor mu kardeşim işleri mi savsaklıyor ver kınama cezası ikincide yolla gitsin. Hayırdır kimsin sirleniyorsun bir şey fırlatıyorsun ? Forum yöneticisi diye kendini Steve Jobs mı sandın? Ki Amerika da olsa kan çekerler adamdan. Çiçekmiş, kağıtmış, karton bardakmış, pamukmuş farketmez. Çalışanın böyle davranamaz kimsede buna susmak veya katlanmak zorunda değili geçtim ne yöneticinin ne patronun hiç bir canlının sana bunu yapmaya hakkı yok kardeşim. NORMALLEŞTİRME.

Normal gelen arkadaşlar 3 kuruş için karakterinizi fırlattırmayın. Düşmeyin oğlum bu kadar paradan önemli şeyler var hayatta. Mesela gurur, şeref, haysiyet gibi şeyleri hatırlatıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetcank -- 6 Eylül 2025; 17:22:23 >

• Epirus kullanıcısına yanıt
    Burası yani DH, akepe sansürünün bir yansımasıdır. Burada çok uzun yıllar vakit geçirenler bunu çok iyi bilir. Maalesef bu iklim değişmedikçe bu oto sansür katlanarak devam edecek.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SupermanPrime kullanıcısına yanıt
    Aslında çok gerekli fonksiyonlardan birisi değil mi?

• Chantodowill kullanıcısına yanıt
    Hocam sakın bunu alıntılama. Buna adreslenen görev çok belli. Asla kazanamayacağın bir tartışmaya girmiş olursun. "'vitaminsizlik" :)

• the flying dutchman kullanıcısına yanıt
    Tanımlamanız ve öngörünüz doğru.

Eski sayılabilecek bir üye olarak, şöyle genişletsem:

Burası aynı zamanda yaşadığımız toplumun bir yansıması.

Yaşamın hangi alanı olursa olsun, herhangi bir makama/mevkiye/konuma gelenlerin büyük çoğunluğu yeni bir mod'a geçiyor.

Kibir!

Çünkü bilinçdışları yıllar içinde böyle şekillen(diril)iyor.

Bunu değiştirmedikçe; kısa vadede işimiz zor...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

Niye akepeyi sadece chp mi eleştiriyor. Bende arkadaşla aynı düşünceleri paylaşıyorum. Chp nin zihniyetininde içine tüküreyim.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.