Şimdi Ara

PS4 - PS5 | Dijital Ortaklık, Oyun ve Hesap Satış & Takas Grubu (Satılık İlanlar)

7 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 10 Misafir - 13 Masaüstü4 Mobil2 Android
5 sn
198.592
Cevap
4.610
Favori
15.396.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Hesap Türü #Primary Hesap Bölgesi #USA
682 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
74. Sırada  bugün en iyi #12
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • [sizer] PS4 - PS5 | Dijital Ortaklık, Oyun ve Hesap Satış & Takas Grubu (Satılık İlanlar)


    1. Bu konu sadece Donanımhaber kullanıcılarına dijital oyun Satım/Takas konusunda aracı olacaktır. DH Yönetimi hiçbir şekilde satış detaylarına, satıştan öncesine ve sonrasına dahil olmayacak, sorunlu alışverişler ve olası dolandırıcılık meseleleriyle ile ilgili taraf olmayacak, bu tip sorunlu alışveriş içeren mesajlar veya konu içinde paylaşılan " sorunlu üye listesi " gibi listeler içeren mesajlar silinecektir.

    2. Konuda kullanılması gereken ilan kalıbı şudur :

    quote:

    Oyun adı:
    Pri-Sec:
    Alındığı ülke:
    Fiyat:
    Ödeme:
    Diğer hak:




    3. Gün içerisinde yani 24 saatte yalnızca "Bir" kere ilan paylaşabilirsiniz. İlanınızda "Üç" Adetden fazla oyun bulunamaz. Uymayan üyelerin mesajları silinip 4 gün bölüm uzaklaştırması verilecektir.

    4. Bu konu içerisinde sadece satılık oyun ilanı verebilirsiniz.Konu içerisinde alınık, psn hediye kodu, indirim kodu, kiralık ilanları ve ilan dışı mesajlar kesinlikle yasaktır. Uymayan üyelerin mesajları silinip 4 gün bölüm uzaklaştırması verilecektir.

    5. Satışlarınız ile ilgili detayları lütfen PM , Telefon ya da başka özel mesajlaşma kanalları üzerinden gerçekleştiriniz. Uymayan üyelerin mesajları silinip 4 gün bölüm uzaklaştırması verilecektir.

    6. İlanınız ile ilgili bir değişiklik söz konusu ise (Fiyat değişikliği , Satış vs. ) bunu yeni mesaj atarak / alıntılayarak değil ( 24 saat geçmemişse şayet ) mevcut ilanınızı değiştirerek devam ediniz. Uymayan üyelerin mesajları silinip 4 gün bölüm uzaklaştırması verilecektir.

    7. Bir mesaj içerisinde en fazla 3 ilan verebilirsiniz. Uymayan üyelerin mesajları silinip 4 gün bölüm uzaklaştırması verilecektir..




    " Biri paramı aldı, ama hesabı vermedi. Beni dolandırdı. Bunu forumda dile getirmem niye ceza sebebi ? "

    Kardeşlik konusunda yapılan alışverişler ikinci el forumlarında yapılandan farklı olup çok daha fazla özneldir. Tarafların haklılığı ve haksızlığının tespiti alışverişin yapısı itibariyle çok zordur. Donanımhaber yönetimi her foruma, her bölüme ve her üyeye eşit yaklaşmayı görev bilen bir yönetim anlayışına sahip olduğundan her satışla ayrı ayrı ilgilenemeyeceğimizi düşünüyoruz. Bu sebeple alışveriş insiyatifini tamamen size bırakıyoruz ve bu konuda bir haklı/haksız ayrımına girmemeyi tercih ediyoruz.


    Bu kararı aldıktan sonra bu tarz sorunlu alışverişleri konuda paylaşmak, bununla alakalı mesajlar yazmak, sorunlu alışveriş üzerinden yönetimi ve yöneticileri eleştirmek konunun seyrini ve muhattaplarını başka tarafa çekecek ve ikili bir tartışma ortamı yaratacaktır. Konunun odağı sürekli kayarak hem boş yere bir iş yükü oluşturacak hem de mağdur ettiği düşünen tarafa söz hakkı doğacaktır. Haliyle konu amacından sapacak ve dijital oyun takası konusu içinden çıkılmayan tartışmalarla dolup taşacaktır.. Konu amacından sapmasın ve sadece alım/satımlara aracı olması, kapatılan eski konuyu tekrar açmamızın bir numaralı sebebidir. O yüzden tamamen düzeni sağlama ve konuyu bir çizgiye oturtmak adına bu tarz mesajlara yaptırım uygulamamız gerekmektedir.






    Hepinize anlayışınız için teşekkür ediyorum. Umarım bu konu sağlam ve kalıcı olur.


    - Ortak bulununca hesap açılıp oyun alınacaktır demek, Alınık ilan vermektir. Dolaylı olarak alınık ilanı veriyorsunuz. Bu sebeple Satılık başlığında olamaz. Alınık başlığında yapabilirsiniz.

    - Bu oyunun fiyatını çok yüksekten satıyor. Arkadaşlar, konu aracıdır. Siz satılan oyunu almayarak tepkinizi zaten koymuş oluyorsunuz. Özel mesaj atarak yapıcı bir şekilde de bunu ilgili kullanıcıya pek tabii belirtebilirsiniz. DH yönetim oyunların alış satış fiyatlarına müdahalede bulunmaz.

    - Konudan, ilan açtığım için işlem yapıldı, neden ve ne için? Ana mesajı (okumasaniz dâhi, şartları kabul etmiş sayılacaktır) gözden geçirmenizi öneririm. Genel olarak 24 saatlik uyarı almış olabilirsiniz konu kuralları haricindeki işlemlerde.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • sevgili dostlar. @StrikeX hakkındaki mevzuya açıklık getireyim. kendisi dediğim gibi mahkemeye verildi. adı sanı oturduğu yer herşey mevcut zaten. ancak biliyorsunuz bizim ülkemizde kanunlar yavaş işliyor. beni asıl üzen bu yaratığın nasıl hala sitede tutulduğu. bi şekilde bu adamı siteden sildiriceğim o konuda kimse merak etmesin. böye gelipte burada bu şekil dolandırıcılara prim verilecekse hiç durmayalım bu sitede. bu arada bu şahsın facebook adresini isteyenler bana ulaşabilirler.


    Lütfen her gören beğensin bu iletiyi yukarıda tutalım. sayemizde bi kişi bile parasını bu kansızdan kurtarırsa kardır.

    Forumdaki diğer hesabı @theceza

    Arkadaşlar Merhaba Yönetim sesimizi duydu ve hak yerini buldu. Bahsedilen şahıs uzaklaştırıldı. Hepimize geçmiş olsun.
    https://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memID=117141
    https://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memID=1531306
    Öncelikle burada herkesten özür dileyerek buraya bunları yazmayı uygun gördüm.Bir kaç paragraf yer işgal edecek ama biraz olsun sesimi duyurmak istedim.
    Bu kardeşlik konusuna acil bir el atmak lazım.Son zamanlarda Kardeşlik konusu oldu küstahlık, dolandırıcılık, güvensizlik, para kazanma hırsı vs...konusu. Şu ana kadar yaşadığım başlıca sorunlar.

    *** Hak mı satın alıyoruz hesap mı satın alıyoruz? Aldığımız hesabın güvenliği nedir? Arkadaşın birinden primary hesap alıyorum hesabın giriş şifresini güvenlik olsun diye değiştirip anında secondary sahibine haber veriyorum secondary sahibi zati muhterem bana ahkam kesiyor benden habersiz şifreyi nasıl değiştirirsin. Güzel kardeşim hesabı ortak kullanıyoruz şifreyi değiştirip sana anında haber vermişim bundan daha iyisi nedir?

    *** Forumda hesap alacağım. X şahısa soruyorum oyun TR psn mi? Arkadaş cevap veriyor oyun Türkçe. Yaw kardeşim oyun Türkçe veya Türkçe alt yazılı olabilir bu hesap nedir nereye aittir? Rus mu ingilizmi almanya mı neresi? verilen cevap yine aynı hocam oyun Türkçe.... :)

    *** Forum moderatörü satış için format hazırlamış. Herkes öyle bir ilan atıyor Örnek: satılık pro satılık seco division pm me. Bir formatı var bu işin. hangi psn diğer hakkı kimde ödeme şekli vs... suyu çıktı...

    *** Bazı şahsi muhteremler çalıntı hesapları soktular konuya bazı iyi niyetli arkadaşlar iyi niyetinden bazı arkadaşlar da işin zurbalığına aldı bu hesapları. şimdi ortada bomba hesaplar var mayın tarlası gibi birilerinde patlayacak.

    *** Gelelim şu para gözlülüğe. Oyunlar alınır oynanır aldığı fiyata satmaya çalışır. Yok oyun alıcam adamdan bana derki ya oyunun tr psn fiyatı 160 tl ona rağmen sana 50 tl ye veriyorum. Güzel kardeşim ben 200 küsür tl olan dark souls u 40 tl çift hak satmışım. ben enayimiyim o fiyata sattım. Burası KARDEŞLİK konusu fiyatları kırabildiğimiz kadar kırmalıyız. Öğrenci arkadaşlarımız var bırakın oynasın adamlar. Maddi durumu zor olan evli barklı evini çocuğunu geçindiren adamlar var bırakın ucuza alsınlar...

    Bu yazıyı buraya yazdığım için herkesten tekrar özür diliyorum. Okuyan herkese teşekkürler. EDIT: Fikir Değişimi
    Adminlerden silmemelerini rica ediyorum

    Herkese selamlar

    Mehmet Tanriseven ile ilgili bilgilendirmedir. Kişiden şikayetçi olmuştum. İş mahkemeye taşınınca buraya konu acip para iadelerine baslamisti.

    Son durum,

    Duruşma tarihi belli oldu. 14 nisan tarihinde ağır ceza mahkemesinde ilk dava görülmeye başlanıyor.

    Benim elimde kendimle ilgili ve nette bulduğum kanıt dokümanlar var ama ilave ne varsa toparlamak istiyorum.

    Bu olay ile ilgili yazışma, dava da kullanabileceğim ne var ise göndermenizi rica ediyorum.

    Özelden yazarsanız size mail adresi ileteceğim.
    Arkadaslar farkindayim burada alim satim ilanlari disinda mesaj yazman yasak ama bir uyari yapmadan da icim rahat etmedi. Onemli bir mevzu cunku. Yonetici arkadaslarin anlayisina siginiyorum.

    Daha once de bahsetmistim, yine basima geldi ve yinelemek istiyorum. Actiginiz hesaplardan, islemleriniz bittiginde kredi karti ve adres bilgilerinizi silin arkadaslar. Sattiginiz secondary hesaplarda da bu bilgiler gorulebiliyor ve kullanilabiliyor. Hesaplar cok el degistirdiklerinden, ileride basiniz agrimasin.

    Herkese iyi oyunlar, iyi forumlar.
    quote:

    Orijinalden alıntı: drsakok

    SATILDI

    Oyun adı: Until Dawn + Call Of Duty Ghosts + Pes 2015
    Pri-Sec: Secondary
    Alındığı ülke: Türkiye
    Fiyat: 65 TL
    İletişim: Whatsup; PM
    Ödeme: EFT ; Havale ; Paypal
    Diğer hak: Forumda Vez IX adlı kullanıcıda

    oyunlar tek hesaptadır;referanslı üyelere satılacaktır.

    Alıntıları Göster
    SATILIK

    Batman: Arkham Knight / US PSN / PRIMARY

    Fiyat: 65 TL
    Ödeme: Enpara
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Since1903

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Arkadaşlar merhaba ,

    Konu açılmıştır. Herkese hayırlı olması dileğiyle...
  • hayırlı olsun tekrardan... teşekkürler
    oyun Adı: Gta 5
    Pri-Sec: sec (ds4 yöntemi çalışmaktadır)
    Fiyat: TAKASLIK
    İletişim: pm
    Ödeme:
    Diğer hak:DH den



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Humble -- 9 Eylül 2015; 0:05:55 >
  • Yeni Konu Hayırlı Olsun.


    Oyun adı:  BATMAN ARKHAM KNIGHT + GTA V ( 2 Oyun Tek Hesapta )
    Pri-Sec: Primary
    Alındığı ülke: Bulgaristan
    Fiyat:  100
    İletişim: PM , Whatsaap
    Ödeme: Enpara, Cepteteb, Yapi kredi, Akbank
    Diğer hak: Forumdan güvenilir bir arkadaşta.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunus6397 -- 24 Şubat 2017; 23:55:18 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr.Humble

    hayırlı olsun tekrardan... teşekkürler
    oyun Adı: Gta 5
    Pri-Sec: sec (ds4 yöntemi çalışmaktadır)
    Fiyat: TAKASLIK
    İletişim: pm
    Ödeme:
    Diğer hak:DH den
    SATILIK

    Oyun adı: MGS V:TPP
    Pri-Sec: SEC
    Alındığı ülke: US
    Fiyat: 65 TL
    İletişim: PM
    Ödeme: Enpara(havale,eft)
    Diğer hak: Forumdan

    -------------

    Oyun adı: Rayman Legends,Helldivers(Aynı hesapta)
    Pri-Sec: Primary
    Alındığı ülke: US
    Fiyat: 20 TL
    İletişim: PM
    Ödeme: Enpara(havale,eft)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi There goes your life -- 9 Eylül 2015; 0:10:50 >




  • SATILIK ---- SATILDI
    Oyun adı: The Witcher III Sansürsüz
    Pri-Sec: Secondary
    Alındığı ülke: Endonezya
    Fiyat: 40 TL
    İletişim: PM
    Ödeme: Havale EFT Paypal
    Diğer hak: Formda


    SATILIK
    Oyun adı: Mad Max
    Pri-Sec: Secondary
    Alındığı ülke: Endonezya
    Fiyat: 70 TL
    İletişim: PM
    Ödeme: Havale EFT Paypal
    Diğer hak: Formda


    SATILIK
    Oyun adı: Fifa 2016
    Pri-Sec: Primary
    Alındığı ülke: Rusya (oyun türkçedir.hesapta 3500 ruble yüklüdür.yani oyun tamamen alınmıştır...)
    Fiyat: 115 TL
    İletişim: PM
    Ödeme: Havale EFT Paypal
    Diğer hak: Bende

    Tüm hesapları ben açtım Alımlarını ben yaptım.Referanslarım çoktur Bakabilirsiniz

    herkese iyi oyunlar....


    Witcher TurnstPantalones Nikli arkadaşa satılmıştır.oyunun pri sahibi Error black sec sahibi ise TurnstPantalones Nikli arkadaştır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrKlc2379 -- 9 Eylül 2015; 22:09:21 >




  • Selamun aleylum hayırlısı olsun..

    Takaslık

    Tomb raider sec (pri dh 10/10)
  • Hayirli olsun kurallara uyulur umarimda kapanmaz bidaha
    Alınık
    Oyun adı: Diablo 3
    Pri-Sec: Sec
    Alındığı ülke: Farketmez
    İletişim: PM
  • Satılık
    Oyun adı: The Witcher 3
    Pri-Sec: Sec
    Fiyat: 35 tl
    Diğer hak: forumdan

    Takas Bloodborne tr sec ile olur.

    Edit: chakal131 arkadaşla takas yapılmıştır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur01 -- 9 Eylül 2015; 14:11:20 >
  • Oyun adı: MGS V:TPP
    Pri-Sec: SEC
    Alındığı ülke: END
    Fiyat: 65 TL
    İletişim: PM- WhatsApp
    Ödeme: havale,eft
    Diğer hak: Bende

    Bolca referansım vardır.İmzama bakabilirsiniz.
  • Oyun Adı: Kickbeat Special Edition
    Styx: Master of Shadows

    Pri-Sec: Çift Hak
    Alındığı Ülke: Türkiye
    Fiyat: 15 TL
    İletişim: PM
    Ödeme: Finansbank, enpara, İş Bankası, Paypal.
    Diğer Hak: Hesap çift haktır.
    Not: Tek bir hesapta iki adet oyun bulunmaktadir. Styx, plus versiyonu değildir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 2eu5

    Oyun Adı: Kickbeat Special Edition
    Styx: Master of Shadows

    Pri-Sec: Çift Hak
    Alındığı Ülke: Türkiye
    Fiyat: 15 TL
    İletişim: PM
    Ödeme: Finansbank, enpara, İş Bankası, Paypal.
    Diğer Hak: Hesap çift haktır.
    Not: Tek bir hesapta iki adet oyun bulunmaktadir. Styx, plus versiyonu değildir.
    SATILDI

    Oyun adı: ''METAL GEAR SOLID V THE PHANTOM PAIN''
    Alındığı PSN Store: ENDONEZYA PSN
    Pri/Sec: SECONDARY
    Fiyat: 65 TL
    Diğer hakkın sahibi: ocean-x

    Açıklama: Hesabın pri sahibi benim ve çok uzun süre elimde tutacağım. Hesabı satın alalı 5 gün oluyor ilk sahibi siz olacaksınız. Uzun süre satmayacak üyeler iletişime geçsin. Ödeme sonrası bilgiler verilecektir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocean-x -- 9 Eylül 2015; 17:16:19 >




  • Oyun adı: SÜPER LİGLİ FİFA 15 VE SHADOW OF MORDER
    Pri-Sec: İki Oyunda Çift Hak
    Alındığı ülke: US PSN
    Fiyat: FİFA 15 40 TL SHADOW OF MORDOR 60 TL
    İletişim: PM - Whatsapp
    Ödeme: BANKAYA HAVALE SONRASINDA BİLGİLERİN VERİLMESİ ŞEKLİNDE OLABİLİR.

    Hem mail hesabı, hem PSN hesabı birlikte verilecektir. Oyunlar İngilizce ve sorunsuzdur. Hem mail hesabının hem PSN hesabının şifresi, doğum tarihi, gizli sorusu ve cevabı toplu olarak verilecektir. Ben hesabın ilk sahibiyim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alpier

    Bu mesaj silindi.
    Herkese hayırlı olması dileğiyle.



    Oyun adı: The Vanishing Of Ethan Carter
    Pri-Sec: Pri
    Alındığı ülke: Türkiye
    Fiyat: 20 TL
    İletişim: PM
    Ödeme: Enpara
    Diğer hak: huseyin_mk35


    Oyun adı: Assasin Creed China
    Pri-Sec: Çift Hak
    Alındığı ülke: End
    Fiyat: 20 TL
    İletişim: PM
    Ödeme: Enpara
  • quote:

    Orijinalden alıntı: casper04

    Oyun adı: SÜPER LİGLİ FİFA 15 VE SHADOW OF MORDER
    Pri-Sec: İki Oyunda Çift Hak
    Alındığı ülke: US PSN
    Fiyat: FİFA 15 40 TL SHADOW OF MORDOR 60 TL
    İletişim: PM - Whatsapp
    Ödeme: BANKAYA HAVALE SONRASINDA BİLGİLERİN VERİLMESİ ŞEKLİNDE OLABİLİR.

    Hem mail hesabı, hem PSN hesabı birlikte verilecektir. Oyunlar İngilizce ve sorunsuzdur. Hem mail hesabının hem PSN hesabının şifresi, doğum tarihi, gizli sorusu ve cevabı toplu olarak verilecektir. Ben hesabın ilk sahibiyim.
    SATILDI

    Oyun adı: Until Dawn + Call Of Duty Ghosts + Pes 2015
    Pri-Sec: Secondary
    Alındığı ülke: Türkiye
    Fiyat: 65 TL
    İletişim: Whatsup; PM
    Ödeme: EFT ; Havale ; Paypal
    Diğer hak: Forumda Vez IX adlı kullanıcıda

    oyunlar tek hesaptadır;referanslı üyelere satılacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drsakok -- 10 Eylül 2015; 17:34:13 >




  • Yeni konu hayırlı olsun arkadaşlar...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: drsakok

    SATILDI

    Oyun adı: Until Dawn + Call Of Duty Ghosts + Pes 2015
    Pri-Sec: Secondary
    Alındığı ülke: Türkiye
    Fiyat: 65 TL
    İletişim: Whatsup; PM
    Ödeme: EFT ; Havale ; Paypal
    Diğer hak: Forumda Vez IX adlı kullanıcıda

    oyunlar tek hesaptadır;referanslı üyelere satılacaktır.

    Alıntıları Göster
    SATILIK

    Batman: Arkham Knight / US PSN / PRIMARY

    Fiyat: 65 TL
    Ödeme: Enpara
  • Takaslik

    Wolfenstein the new order pri
    Istedigim oyun old blood pri bu oyunun 2. Oyunu yani

    Bendeki oyunun sec hakki forumda
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EziodeFirenze

    Bu mesaj silindi.
    Hayırlı olsun tekrardan herkeze ..

    Satılık yada Takaslık.
    Oyun adı: Wolfestain old Blood
    Pri-Sec: SEC
    Alındığı ülke: US
    Fiyat: 20 TL
    İletişim: PM
  • Oyun adı:Driveclub
    Pri-Sec:pri
    Alındığı ülke:Tr
    Fiyat:satildi
    İletişim:pm
    Ödeme:enpara havale eft farketmez
    Diğer hak:Forumda misroqo nickli kullanicida



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jacktr -- 10 Eylül 2015; 20:38:27 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.