Şimdi Ara

Shiftdelete’in kurucusunun çalışanına saksı fırlatması (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
3
Favori
17.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bazılarının isyanıda asgari ücrete bu kadar çalışırım. Arkadaşım iş ahlakın iş aidiyetin yoksa asgari ücretli işe de girme çok vereni bul niye geliyorsun dimi?

gerçekten iş ahlakı hiç kalmamış durumda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam hata yapmış tabii ki yanlış bir davranış ama çıkmış özrünü dilemiş. Saksıyı yiyen çocuk olaydan tamamen prim kasma çabasında. İşin garip tarafı patronunun, müdürünün karşısında nefes almaya çekinen tiplerin hepsi adama sallamış. Şu sosyal medyanın duyar kasma mevzusu çok başka ya. Maması kesilince hakkı şöyle hakkı böyle geçin bunları madem çok duyarlıydı zamanında konuşacaktı bunları.

• 10. sayfadaki 11 adet mesaj:

Kırım'a uğramış!

Bir DH klasiği...

Not: Böylesi durumları betimleyen benim bu mesajım da büyük ihtimalle aynı kaderi paylaşır.

Bilgilendirme:

(4. sayfadan)

quote:

Mesaj silinme ve takiben varsa eğer işlem sebebini öğrenebilir hatta bunlar yanlış işlemlerse iptal ettirebilirsiniz (tercihen destek hattı üzerinden). Hatanın düzeltilmesi bir mesele değildir ve 3 kuruş diye ifade ettiğiniz şekliyle parayla aslında ilgisi yok.

Moderasyon yetkili başvuru konularından anlayabileceğiniz üzere gönüllük sistemine dayalıdır ve kendi otonom ve özerk işleyişine sahiptir.

Son olarak takır takır mesaj silmek ortada meşru, kanunları, site kuralları veya düzenini ilgilendiren bir sebebi yoksa burada hoş karşılanmaz.

https://mini.donanimhaber.com/shiftdelete-in-kurucusunun-calisanina-saksi-firlatmasi--162026903-4#162031181

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• İş Hayatının görünmeyen yüzü bu şans eseri sosyal medyaya sızmış olanı Neler neler var bu işler böyle bu yüzden 3. Dünya Ülkesiyiz hepimiz başkalarına muhtacız Bu kendini beğenmiş kibirli patrona hiçbirşey olmaz bu arada adamın parası var parasıyla herşeyi yapar bir insanın kafasına saksı bile fırlattırır paranın gücü o çalışanınsa muhtemelen bu sektörde kariyer hayatı bitdi başka hiçbir firma bu adamı kolay kolay işede almaz.Ülke gerçekleri bunlar malesef.İnsanlar zannediyoki helede gençler özellikle böyle çok zengin çok böyle yüksek plazada çalışdımı çok mutlu olucaklar aha işde gerçek olan bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AykutT291 -- 2 Eylül 2025; 15:36:29 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yalnız sametde pek iyi ayak değil oda paranın peşinde ne koparırsam adamın parası olabilir gösterebilir kendiside başkalarına mobing yapıyormuş samimi gelmedi kendisi bana

• Hakkı'nın mevcut yönetimle bağı olduğu için şaşırmamak lazım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • YOURMOVE kullanıcısına yanıt

Bir patronun kamera arkası görüntülerini izledik

Türk patronların geneli böyledir.

Kurumsalmış, sürdürülebilirlikmiş, biz bir aileymiş. pehhh

bunu ilk izlediğim anda ben de tuhaflık var dedim

"şirketin kurucusuyum "diyor

onun haberi olmadan kamera görüntüleri nasıl servis edilir?

o işten sorumlu kişi tazminatsız işten kovulur.

Masadaki SAMET ne koparırsa kardır. özür falan hikaye zaten öyle bir video geleceğini biliyordu herkes.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 2 Eylül 2025; 18:58:55 >
  • ne saksıymış ya. döndü dolaştı adama geri geldi desek yeridir.

15bin okunma rekoruna giden bir konu daha. Shiftdelete’in kurucusunun çalışanına saksı fırlatması 

evet bu saatten sonra ne o kendisine saksı fırlatılan, ne kamera görüntülerini sızdıran, ne de diğer ofis çalışanları huzurdan bahsedebilir. yine de zoru başarmak mümkün olabilir ama zor be.

• TiSKE kullanıcısına yanıt

Hocam şirketler çok ciddi tartışmalar oluyor. Yönetici müdür vs. İşçi sınıfını saymıyorum bile.

Bu olayların kamera görüntüleri servis edilemez.

Benim çalıştığım yerde sadece idari işler amiri bakabiliyordu geriye dönük kamera görüntülerine. Güvenlik görevlisi ve idari işler personeli bile bakamazdı.

Ben bu olayı savunmuyorum ama çoğu kişi iş ortamını bilmiyor. Benim dediğim kamera ve ses kayıtlarının servis edilmesi :) prim, kumpas vs vs.

5.5 milyon lira istemesi de garip :) bence ilk başta bu parayı verseydi patron (ki saçmalık) bu tarz videolar ve sesler ortaya çıkmazdı.

Kim kime saksı fırlatınca 5,5 milyon lira veriyor?

Saniyede adam ölüyor ailesine 2-3 milyon lira para veriyorlar kan parası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 2 Eylül 2025; 20:41:35 >
  • EvMüdüresiii kullanıcısına yanıt

aynen öyle, diğer çalışanların da şevkini kırıyor, haklıdır asgari ücretle geçinmek zor ama masa başında durup telefona cevap verip gelenlere hoş geldiniz deyip oturacak yer gösterip bize "müşteri geldi" diyecek kişi zorla mı işe alıyoruz, çeride mavi yakalı iş yapacak, satış yapacak, yaptığı satışa göre işini yapıp prim kazanacak, ona da engel oluyor

• Çok iyi olmuş . Samete de hakkıya da çok iyi olmuş . Ikisi de tayvandaki çinlilerin Türkiyede reklamını yapan şebekler benim gözümde . Mesut Çeviği de öyle . Zamanında kadıköyde uranyumda tıfıl bi oğlandı .

Ulan 20 yıldır bu ve bunun gibiler türedi Türkiyede . Yok asus bunu çıkarttı yok elma(apple biliyoz) şunu çıkarttı . Şu özellik geldi bu gitti .

Sorsan tahsil yok , üniversite eğitimi yok . Çoğu ingilizce bilmez , c++ , java , html nedir bilmez . Al eline kamerayı bi b.k biliyomuş gibi video çek . Uyuz oluyom abi bu heriflerin googledan , yutubdan para kazanmalarına .

Ben 99 yılında öss sayısalı fullemiş birisiyim . İsteseydim neler yapardım . Internete 56k modemle bağlandığımız dönemde girdim ben bu işlere . İlk bilgisayarım 2000 yılı pentiumIII 800 mhz geforce2mx !

Tayvandaki uyanık bikaç çinli herifin şebeği mi olacam . 25 yıl oldu hala asus , gigabayt , msn , nvidia gibi Tayvan montajcılarına dünya kadar döviz yollatıyor bu i.neler .

25 yılda niye Türkiyede hala anakart yapan bi firma çıkmadı asıl sorulması gereken bu !?

• Reasonable Doubt kullanıcısına yanıt

Çalışanın kafaya saksı atıp kurgu oluşturmak nasıl bir fayda getirir paylaşır mısın?

• T Square kullanıcısına yanıt

ben ce en fazla %5 ihtimal. fayda getirmez yani.

Kendim verdim polise dedi Hakkı Alkan belki o arada sızdırılmıştır. Ayrıca iş yerinde ses kaydı yapan kamera kvk ya göre suç.

• tsufrankwoli kullanıcısına yanıt

Şirkette teşkilat kurulmuş. Polis medyaya vermez :) şirket kanunları vardır.

5,5 milyon lira para pay edilecekti. Para verilmeyince ses kaydı da medyaya sürüldü. Elbette suç hocam.

Polis vermezde video alınırken kendi uğraşmayıp çalışana söylediyse o sırada olmuş olabilir.

• ağa babaları korumaya almış hemen algı operasyonu ile.

Shiftdelete’in kurucusunun çalışanına saksı fırlatması

thumbnail'a atılan başlığa bakın. "5.5m milyon lira istediler"

atv kimin hepimiz biliyoruz sanırım. :)

• YouTube sitesi sdn in yaklaşık 10 bin gibi komik düşük oranda abonelik kaybı var. Bu akla geriye kalanların büyük bir çoğunluğu Gülen Cemaati ndekiler ama eminim ve çoğu SDN i takip te etmiyorlardır yoksa her bir paylaşımları en az birkaç yüzbin hatta milyonlar olarak izlenmesi özellikle kısa sürede bahsediyorum. 20 yıldaki milyonluk izlemeleri kim ciddiye alır...

• smart1978 kullanıcısına yanıt

2.6 milyondu olay günü. Şu an 2.26 milyon.

• Gaara34 kullanıcısına yanıt

Kafasına saksı atılan kişide bunu inkar etmiyor ki.

Avukatlar aracılığı ile 5.5 milyon TL istedik diyor zaten. 5 milyonu kendisine 500 bin TL de avukatlara diyerekten...

Hakkı bu para çok vermem tazmianatın hukuki karşılığın neyse fazlası ile verecem deyince tamam o zaman mahkemede hesaplacaz diyorlar. Ve ne ikmet ise birden güvenlik kamerası görüntüleri üstüne gizli ses kayıtları yapılan toplantıların ifşası flan yayılıyor sosyal medyaya ...

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.