Şimdi Ara

Sherlock Holmes: A Game of Shadows (2011) (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
440
Cevap
0
Favori
14.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yıllardır beklediğim filme günler önce bilet alıp laaaps diye en ortadan izledim. :))

son sahne neydi öyle yahu.
  • Bır fılm bu kadar guzel olabılır dıyorum herşeyıyle mukemmeldı herkese şiddetle tavsıye edıyorum
  • Son sahnede öldüm lan
    Film devam edicek mi acaba? edicek gibi duruyo
  • Bu hafta sonu gitmeyi düşünüyorum.
  • Yorumlara bak ya, en kısa zamanda gidiyorum
  • Oha yorumları okudum fena gaza geldim ya. Dün gidememiştim bugün gidicem inş. Hatta şuan işi falan boşverip gidesim var o derece gaza geldim.
  • aynen çok pis gaza geldim. ilk filmi baya beğenmiştim. Bu filmle ilgili "hayal kırıklığı, ilk film gibi değil" vs gibi yorumlar okumaktan tırsıyordum açıkçası ama tersi oldu
  • Güzel yorum yazmayın yahu meraktan iyice çatlatıyorsunuz.

• kamufilajla saklanmasına koptum ya
  • Bekliyelim bakalım DVDRip çıkar yakında
  • İlk filmi çok beğenmiştim. 10 puan verebileceğim nadir filmlerdendi. Yukarıdaki arkadaşlar 2.film çok daha güzel deyince, ve herkesin filmden çok beklentisi olmasına rağmen böyle yorumlar gelmesi üzerine filmi kaçırmamak gerektiğini anladım.
  • Müthişşşşşşşşşşşşşşşş ! :D

THE END ?

• Pazartesi arkadaşlarla gidiyoruz çok merak ediyorum filmi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 17 Aralık 2011; 13:24:05 >
  • Yorumları kötü bekliyodum. Yarın aksam filmdeyim
  • Ritchie sağlam yere parmak bastı. Her zaman derim Ritchie kadar eğlenceli film yapan yoktur diye ki benim gibi film, kitap ve dizilerini bitrmiş SH hayranı olarak sinemaya gelse burada da gitsem diyorum. Ama gelmez anca Türk filmi getirsinler artık indiripte izliycez
  • Yarın gidicem
  • 1. film çok güzeldi
    2. film ise mükemmelleştirilmiş

2. defa gidesim var
  • Meraktan ölücem
  • Filme dün gittim,film yine her zaman ki gibi yani 1. si gibiydi benzer sahneler vardı.Ben beğendim.Robert döktürmüş yine
  • Ispartaya 3 hafta sonra gelecekmiş
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.