Şimdi Ara

Sherlock Holmes: A Game of Shadows (2011) (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
440
Cevap
0
Favori
14.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de yarın akşam gideceğim. İlk film gayet başarılıydı.

Zaten bu filmin neyi 3D olacaksa. Sadece biraz zenginlik katardı, ama bir kayıp değil bence.

Sherlock dizisini izlemeyen varsa (1.sezon 3.bölüm ama her bölüm 2 bölüm uzunluğunda), Ocak ayında 2.sezon geliyor, izlenebilir bir dizi.
  • Gidenlerden ilk yorumları isterim.
  • Gidenler yorum yaparsa çok iyi olur fazla spoiler vermeden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M1A2Abrams

Sherlock Holmes: A Game of Shadows $71,000,000 $228,000,000

Mission: Impossible - Ghost Protocol $27,000,000 $160,000,000

Amerika'da açılış hasılatında bile görevimiz tehlikeyi geride bırakmış

Hocam bu nasıl güzel sallamadır be. film daha bugün vizyona girdi ve ancak yarın gelir ilk gün rakamı. sen hafta sonuyu da toplam gişesini de vermişsin maşallah. ayrıca görevimiz tehlike sadece 400 İmax salonunda vizyona giriyor bugün. haftaya çarşamba tam olarak vizyona girecek amerika'da.
  • İNANILMAZ tek kelimeyle İNANILMAZDI
    İlk filmle kıyaslamıyorum bile Herşey kusursuzdu Aksiyon dozu yavaşlatılmış sahneler akıl oyunları ...
    Filmi anlayabilmek için izlemek yeterli olmuyor Çok fazla dikkat gerektiren ayrıntı var Sizde filmin içinde bir Holmes oluyorsunuz Aslında tek bir olumsuz nokta vardı
    Adlerin ölüşü ? Gerçekten öldüse çok kötü oldu

Umarım 3. film bir an önce çekilir
    Beklentilerinizin çok üstünde bir film ile karşılaşacaksınız
    Bana göre yılın filmi (tabi şuana kadar izlediklerim arasında (50/50 Midnight in Paris The Tree of Life ... )
    Ayrıca görsel efektler harikaydı
  • Guy Ritchie; klasik bir şekilde izleyenlerden tam not, eleştirmenlerden düşük not aldı
  • Mükemmel. Muazzam. Harika. Hele o yavaşlatılmış sahneler beni benden aldı.
  • bugün izledim filmi.güzeldi ama yukarıdaki arkadaşın yorumlarına katılamayacağım.abartılacak bir film değil izle unut tarzı.slowmotion çekilen birçok sahne var ve bu sahneler aslında filmin diğer filmlerden farkınıda ortaya koyuyor...
  • Yarın gidiyorum inşallah . Ilk film çok iyiydi . 3d var mi sinemada ?
  • Çok çok çok güzel diyebilirm.Kesinlikle ilk filmden daha heyecan verici sahneler var.Dövüş sahneleri özellikle mükemmele yakın.Spoiler vermek istemiyorum.O yüzden kısa keseceğim.Gidin izleyin.Verdiğiniz her kuruşu hakeden bir film olduğunu göreceksiniz.
  • İlk filmden daha mükemmeldi! 9.5/10

THE END ?
  • Arkadaşlara katılıyorum. 9.5/10
    Bu arada sizcede THE END?

:)
  • Film 3D olarak gelmedi türkiyeye.
    Gerçekten kurgu 10 numara diyorum. Mutlaka izleminizi tavsiye ediyorum. Fİlmden biraz önce geldim keşke bitmeseydi dediğim nadir filmlerden biri diyebilirim.
  • vay be yorumlara bak meraklandım bende bugün ilk filmi izleyip yakındada 2. sine giderim
  • yorumlar süper gaza getiriyor izlemek için!...sabırsızlanıyorum...
  • Ya arkadaş nasıl bir şehirdir burası yav. Bir filmi yav çok mu şey istiyorum şöyle beklediğim güzel yabancı fılmlerden sadece birini gösterim tarihinde yayınlasınlar ya. Her fılmi 1 ay sonra izlemek zorunda bırakılıyorum. Yömetici diye orada dikilenlere birgün bir dalacam.
  • film güzeldi ama ben ilk filmden daha fazla keyif almıştım bu filmde çok fazla uğraştıran sır var.7/10
  • Film 3D değil (3 oldu)

3D çekilmedi Dünyanın hiçbir yerinde 3D değil.
  • bu arada yeni farkettim bu film ilk filmin devamıymış sinemada farkedemedim
  • Ben de ilk günden gittim. Sinema iyi olmasa da film ilkine göre çok daha iyiydi bence
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.