Şimdi Ara

Sherlock Holmes: A Game of Shadows (2011) (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
440
Cevap
0
Favori
14.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İlk filmini BBC'de ki dizi gibi sanıp uyuz olmuştum izlememiştim. Arkadaşım zorla bu filmin sinemasına soktu zorla izliyomuş gibi bi hava versemde film çok hoşuma gitti direk eve gidip ilk filminide izledim.
  • haber veren arkadaşlara teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoksi -- 2 Mayıs 2012; 19:25:12 >
  • İzledim sonunda en az 1 kadar iyiydi
  • Yine iyi olmuş. Özellikle kurgu olayı klasik ritchie eseri.
    Opera sahnesinde , Don Giovanni seçilmiş olmasına çok sevindim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: poset cay

3. film çekilecekmi ? filmin sonunda holmes koltuk kamuflajından çıkıp "the end" yazısının sonuna "?" koydu bu filmin devamını olacağı anlamına mı geliyor ?

İzlemeyenler umrum olmaz çatır çatır spoilerımı veririm diyorsun yani.
  • En az birinci film kadar güzeldi. Robert Downey Jr. en beğendiğim aktörlerden biridir, rolün hakkını da fazlasıyla veriyor.

Irene Adler'ın ölümü tam göstermediler. Belki 3. filmde de olabilir. Nolur ölmesin ya.
  • Bu filmde steampunk esintileri varmış ben mi göremedim?
  • Sherlock Holmes A Game of Shadows[2011]BRRip XviD-ETRG

BRRip diye indiriyoruz 640x272 çözünürlük çıkıyor ya
  • Filmi yeni izledim ben de, 1. filmin 2-3 gün ardından. Yine güzeldi ama ben 1. filmi çok daha fazla beğendim, konunun daha güzel olmasından dolayı. Dedektifçiliğin kusursuzluğu 1. filmde daha çok sergilenmişti bence. Irenenin ölümüne üzüldüm ancak o hatun da adamın işlerine engel olup duruyordu, onlarınki de nasıl bir aşksa.

Ayrıca filmin sonunda sherlockun ölmemesi bence tamamen komedi.

7,5/10
  • ilkler her zaman daha iyidir ama bunun da beğendim

sondaki yakın dövüş komediydi yav. ve de joker olayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: 41fifa12

ilkler her zaman daha iyidir ama bunun da beğendim

sondaki yakın dövüş komediydi yav. ve de joker olayı

İlkinden biraz daha farklı olmuş film, ilki gibi olsa bu kadar beğenilmezdi belki de.
  • Discombobulate şarkısında kullanılan bi çalgı var onun adını bulmaya çalışıyorum nasıl tarif edeceğim bilmiyorum ama , sanki ince telli bir çalgı tambur gibi sanki :S o çalgının sesini intro da kullanacagım farklı seçenekler arıyorumda var mı yardımcı olabilecek olan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

quote:

Orijinalden alıntı: poset cay

3. film çekilecekmi ? filmin sonunda holmes koltuk kamuflajından çıkıp "the end" yazısının sonuna "?" koydu bu filmin devamını olacağı anlamına mı geliyor ?

İzlemeyenler umrum olmaz çatır çatır spoilerımı veririm diyorsun yani.

evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: luganoguz

http://www.digitalspy.co.uk/movies/news/a450420/sherlock-holmes-3-teased-by-producer-screenwriter-confirmed.html
    Çevirebilecek varmı :)

http://forum.donanimhaber.com/m_60020014/mpage_1/f_/key_//tm.htm#60020014

Yanılmıyorsam 2. sayfada yayımlamıştım haberi. 3. Film için o başlığı takip edebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

Filmi yeni izledim ben de, 1. filmin 2-3 gün ardından. Yine güzeldi ama ben 1. filmi çok daha fazla beğendim, konunun daha güzel olmasından dolayı. Dedektifçiliğin kusursuzluğu 1. filmde daha çok sergilenmişti bence.
    Irenenin ölümüne üzüldüm
    ancak o hatun da adamın işlerine engel olup duruyordu, onlarınki de nasıl bir aşksa.

Ayrıca filmin sonunda sherlockun ölmemesi bence tamamen komedi.

7,5/10

Dostum şimdi izliycektim filmin içine ettin.Abi o spoiler ne ya aşşağı spoiler sekmesi açmışsın yazsana oraya kardeşim. İçine ediyosunuz ya. Şimdi bi spoiler sekmesi içine aldım başka kimse görmesin diye, 1 dk sürdü. Bu kadar mı zor lan?

Bi konuya giriyoruz spoiler yemeden çıkamıyoruz.Dengesiz,spoiler sekmesi nedir bilmeyen insanlar yüzünden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yüzbaşı price -- 5 Şubat 2013; 23:25:31 >
  • Süper komedi

Spoiler'a gerek yok ama klasik oldu
  • Bulunsun izlerim bir ara.
  • Gerçekten çok iyidi acaba serinin devamı gelecek mi
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.