Şimdi Ara

shadow priest ve dps class önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mop patchine shadow prisetle başlayım dedim, ö gün bugundur priest oynuyorum. ama raidlerde 40-50k dps gorurken, rogue,warrior,mageler 65-75 hatta hatta mageler 100k nın (10man icin soyluyorum, 25mande daha fazla oluyor) üzerinde bir dps yapıyorlar. resmen shadow priestin dpsinde bir sorun var. bana L2p tarzında seyler soylemeyin, haftalardır okumadaıgım guide kalmadı. konustugum bircok shdaowpriest de aynı seyleri soyluyorlar. simdi epicleirni dizdigim, haftalarca daily yaptıgım priestimi bırakmaya karar verdim.

altcharlarım druid, paladin, DK, hunter,rogue var.

rogue , dk ların dpsleri iyi ama oynamak istemiyorum. (guildde spot dolu zaten)

druid balance-feral dpslerin durumu , retri paladnin dps durumu nedir? magelerle warriorlarla yarısabilecek bir dps cıkarıyorlar mı? bilgisi olan arkadaslar yardm ederlerse sevinirm.

• Ben retri paladin olarak 478 ilvl le 60 k civari yapiyorum ama caster kalsan iyi olur melee spotu pek olmuyo raidlerde millet elegona full range gidiyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • shadow priesti malesef bende beceremedim.. şimdilik düzgün gearım yok, 2.ci altım olarak takılıyorum ama yinede üstündeki itemlarla yapması gerekn dpsi yapmıyor.. sanırım kilit olay çok yüksek haste.. tüm itemi haste'e reforgelasamda yeteri kadar haste elde edemedim ben.. birde dotların süresi aşırı kısa, dotları bırakıp 2 flay atana kadar hepsini yenilemek gerekiyor.. 2 sn dalgınlık bir sürü DPS kaybı demek oluyor.. sıkıntılı mevzu.. aoede komik vuruyor.. benim karakterdemi bug var anlamadım.. bilemiyorum ama moblar cogaldımı sear spamla 15-20 k dpse düşüyor.. normalde 10 k critleyen sear tickleri 300-500 vurmaya baslıyor.. bu dpsi normalize etmek için kalabalık gruplarda yapılan bir sey, farkındayım ama bende sacma sapan calısıyor.. DK ile 2 skill atıyorsun 150 k DPS cıkıyor, shadow priest mob cogaldıkca vurmayı bırakıp gıdıklamaya baslıyor..

bildigim kadarı ile retri, balance ve feralden tek göze carpan feral..

• quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

shadow priesti malesef bende beceremedim.. şimdilik düzgün gearım yok, 2.ci altım olarak takılıyorum ama yinede üstündeki itemlarla yapması gerekn dpsi yapmıyor.. sanırım kilit olay çok yüksek haste.. tüm itemi haste'e reforgelasamda yeteri kadar haste elde edemedim ben.. birde dotların süresi aşırı kısa, dotları bırakıp 2 flay atana kadar hepsini yenilemek gerekiyor.. 2 sn dalgınlık bir sürü DPS kaybı demek oluyor.. sıkıntılı mevzu.. aoede komik vuruyor.. benim karakterdemi bug var anlamadım.. bilemiyorum ama moblar cogaldımı sear spamla 15-20 k dpse düşüyor.. normalde 10 k critleyen sear tickleri 300-500 vurmaya baslıyor.. bu dpsi normalize etmek için kalabalık gruplarda yapılan bir sey, farkındayım ama bende sacma sapan calısıyor.. DK ile 2 skill atıyorsun 150 k DPS cıkıyor, shadow priest mob cogaldıkca vurmayı bırakıp gıdıklamaya baslıyor..

10 yaratıktan sonra aoe dps i düser. MV daki ilk aslan addlerde bir add büyüyünce digerleri az damage yediginden ordada cok az bir damage gibi gorunuyor. ama dediklerin dogru, aoe sorunlu. ben gm e ticket actım, karakterim buglı diye :P resetliyebiliyorlarmıs charı, bakalım belki bug filan varsa diye resetlesinler dedim ama dps artmıyacaktır.

resmen healer offspec olan classları blizard healer yapmak istiyor. dps classlarının dpsi düsük. :(

retri-feral-moonkin hakkındaki düsünceleri olan arkadasların görüslerini bekliyorum. guildlerindeki bu classların dpsmeterdeki pozisyonları ne durumda?

• quote:

Orijinalden alıntı: druen
    resmen healer offspec olan classları blizard healer yapmak istiyor. dps classlarının dpsi düsük. :(

Bir yerde pure DPS bir class var, bir yerde de Hibrit DPS var.
    Warlock, Mage, Rogue, Hunter; bu classların her zaman yüksek DPSlerde olası lazım. Ben hibrit bir class ile bunlardan fazla DPS yapacağım ! Adam neden oynasın ki pure dps bir classı ? Açar hibrit DPS bir class; hem babalar gibi dps yapar, canı sıkılınca tank olur, canı sıkılınca healer :D
    Bence kimsenin bu dörtlüyü geçememesi lazım veya bu DPS mekaniğinde ciddi avantajları olması lazım.

mop patchine shadow prisetle başlayım dedim, ö gün bugundur priest oynuyorum. ama raidlerde 40-50k dps gorurken, rogue,warrior,mageler 65-75 hatta hatta mageler 100k nın (10man icin soyluyorum, 25mande daha fazla oluyor) üzerinde bir dps yapıyorlar. resmen shadow priestin dpsinde bir sorun var. bana L2p tarzında seyler soylemeyin, haftalardır okumadaıgım guide kalmadı. konustugum bircok shdaowpriest de aynı seyleri soyluyorlar. simdi epicleirni dizdigim, haftalarca daily yaptıgım priestimi bırakmaya karar verdim.

altcharlarım druid, paladin, DK, hunter,rogue var.

rogue , dk ların dpsleri iyi ama oynamak istemiyorum. (guildde spot dolu zaten)

druid balance-feral dpslerin durumu , retri paladnin dps durumu nedir? magelerle warriorlarla yarısabilecek bir dps cıkarıyorlar mı? bilgisi olan arkadaslar yardm ederlerse sevinirm.

Mop gelmeden önce bende Sp ile oynamaya başlamıştım ama mop gelince biraz denedim olmayacak diyerek DK ile yola devam ettim şimdi arada girip bakıyorum bir yerlerde hata var ama ne bulamadım.Druid ile devam et sende durumları iyi ama bende yukarıdaki arkadaş ile aynı düşünüyorum pure dps karakter bir nebze daha iyi olmalı yoksa ne anlamı kaldı pure olmasının.
    AMD9800X3D MSI PRO X670-P WIFI AM5 DDR5/Arctic Liquid Freezer II 360 A-RGB / MSI 5080 Triox OC / LG C3 48 İnç" Oled Monitör/ PHANTEKS ENTHOO 719 10 fan/ Cooler Master V1000 Vangard 90 Plat 1000w/ Kingston Fury Beast RGB AMD EXPO 32GB 6000 mhz cl32 / Samsung 990Pro 1000 GB M.2 /2x 1 TB Samsung 970 EVO PLUS/2x Samsung 860 pro 500 gb /SEAGATE 1TB BARRACUDA/TRANSCEND 128GB 320/Creative Sb Z Pcı-E Ses Kartı LG BH9520TW 3D Bluray Ev Sinema Sistemi /Razer NAGA EPiC/Razer Anansi Expert MMO -Corsair Gaming K95 RGB Platinum Cherry MX Brown

• Bence oyundaki Tank ve Healer açığını kapatmak için monk eklediler. Sanmıyorum healer off-spec olanları Healer ve Tanka yönlendirsinler. Bir dps spec iyi dps yapabilmelidir. Pure ve hibrit olayına gelince buna bende katılıyorum ama bunun sorunu pvp'ye uymaması Pure sonra uçuyor, hibrit iç güveysi kalıyor. Sanıyorumki bunun sorunu önlemek için dps specleri eşitlemek pure ve hibrit olayını kaldırmak istiyorlar bunun içinde yeni talent sistemini devreye soktular. Hangi özelliğini kullanmak istiyorsa o kişi o talenti seçiyor gibi bir durum söz konusu.
    Daha Fazla Göster
  • daha önceleri balance druid oynarken 1.liğe oynardım, cataclysmde shadow priestlerin durumu iyiydi, pek hybrit ayrımı yoktu. sanırım artık var:(

ferallerin durumuna baktım loglardan, baya iyiler. paladinler orta şeker, balance druidde orta şeker, priestler bu orta şekerlerin altı

feral ile retri arasında kaldım. bircok fightta feraller 1. sırada, magelerle yarısıyorlar. 25man fightlarında %7 dps ile ilk sıralarda dk-warrior-mage-feraller var. paladin balance druid gibi classların ortalama olarak dpsi %5lerde, priestler %4lerde.

bu yüzdeleri bildigim iyi guildierin loglarına bakıp kafama gore bir ortalama alıp yazdım. kesin birsey yok tabi.
    "state of dps" diye
    orda yazmışlar olayı.
  • Öncelikle shadow pri oyuncusu değilim her zaman disci tercih ederim ama bazen mecburiyetten shadow oynuyorum. Gördüğüm bişeyleri aktarayım mop öncesi dpsi taşıyan şey vampiric touch iken şu an en kötü dps yapan skill vampiric touch durumundaki bu castli bi dot. En çok damage yapan skillimiz ise önceden pek bi işe yaramayan mind flay. Zaten dotları masterye bağladıkları için ki priest full haste gittiği için dotların gram güzelliği kalmadı.. Multi dot gibi muhteşem shadow gücünü priestin elinden aldılar.. Açıkcası bazen hiç vampiric touch ile uğraşmasam mı bile diyorum. Direk mind flay bas geç vampiric zamanı..nede olsa bişe vurduğu yok hemde izleme derdi olmaz :) Tabi ki dps düşecektir ona bişey demiyorum ama castli bir dotun bu kadar az vurmaması gerekiyor.

Bu arada çoğu hybrid class şu an pure dpslerden daha iyi durumda en azından rog ve hunter kesinlikle top değiller..
    CORSAIR VENGEANCE 2X8GB 3200 - XIGMATEK LAMIYA - LG 27" GL850
  • valla melee dersen Frost dk'lar öttürüyor şu aralar , ranged olarak mage,warlock tavsiye edebilirim

quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

shadow priesti malesef bende beceremedim.. şimdilik düzgün gearım yok, 2.ci altım olarak takılıyorum ama yinede üstündeki itemlarla yapması gerekn dpsi yapmıyor.. sanırım kilit olay çok yüksek haste.. tüm itemi haste'e reforgelasamda yeteri kadar haste elde edemedim ben.. birde dotların süresi aşırı kısa, dotları bırakıp 2 flay atana kadar hepsini yenilemek gerekiyor.. 2 sn dalgınlık bir sürü DPS kaybı demek oluyor.. sıkıntılı mevzu.. aoede komik vuruyor.. benim karakterdemi bug var anlamadım.. bilemiyorum ama moblar cogaldımı sear spamla 15-20 k dpse düşüyor.. normalde 10 k critleyen sear tickleri 300-500 vurmaya baslıyor.. bu dpsi normalize etmek için kalabalık gruplarda yapılan bir sey, farkındayım ama bende sacma sapan calısıyor.. DK ile 2 skill atıyorsun 150 k DPS cıkıyor, shadow priest mob cogaldıkca vurmayı bırakıp gıdıklamaya baslıyor..

10 yaratıktan sonra aoe dps i düser. MV daki ilk aslan addlerde bir add büyüyünce digerleri az damage yediginden ordada cok az bir damage gibi gorunuyor. ama dediklerin dogru, aoe sorunlu. ben gm e ticket actım, karakterim buglı diye :P resetliyebiliyorlarmıs charı, bakalım belki bug filan varsa diye resetlesinler dedim ama dps artmıyacaktır.

retri-feral-moonkin hakkındaki düsünceleri olan arkadasların görüslerini bekliyorum. guildlerindeki bu classların dpsmeterdeki pozisyonları ne durumda?

Kusura bakma ama Priest zaten healer ağırlıklı bir sınıftır her oyunda. Gerçi ben pure falan olayı çok saçma ve gereksiz gelir ama Shadow'a bakarsan gerçekten Raid'i ve kendini koruyacak harika skilleri var mesela Halo gibi. Bende de var Shadow ve geçen MOP DG'ye girdim her ne olursa olsun SV ve MM Hunter kadar kötü olamaz hiç bir tür

• quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

Shadow Priest olmadan Raid olmaz gibi duruyor çok iyi destek skilleri var ama.

symbiosis ile Tranquility geliyor.Bence içlerinde en mükemmeli.

Orijinalden alıntı: mogosan

quote:

o tranquity çin malı, normal tranq 20k 20k heallerken , priestteki tranq 5k 5k healliyor.

quote:

Orijinalden alıntı: mogosan

quote:

o tranquity çin malı, normal tranq 20k 20k heallerken , priestteki tranq 5k 5k healliyor.

Hiç yoktan iyidir canım
  • Vanilla'dan bu yana tek karakter tek class tek talent shadowpri gittim. Cata'da zevkle oynadığım shadowpri'yi MoP'da almışlar ve yerine 5 yaşındaki çocuklarda oynayabilsin diye saçma sapan bir mekanik getirmişler. Şuanda 464ilvl ile 40k-60k arası dps yapıyorum ve diğer classların 80k-100k olduğunu gördüğüm zaman acaba problem ben mi shadowpri'yi oynayamıyorum diye düşünüyorum. Blizzard'ın shadowpri'yi biran önce düzeltmesi lazım, dps yoksa raidlerde de tercih edilmemeye başlanacak.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.