Şimdi Ara

shadow priest ve dps class önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Revolucionare

Bu sorulara da tavım ha sanki reroll yapsa 1 haftaya 90 olup hemen adamı raidlere alacaklar heroic progress yapacak.Alt tarafı gideceğiniz yer LFR ona da kasmayın rerolla boşverin.

http://forum.donanimhaber.com/m_68090941/mpage_1/f_/key_//tm.htm#68090941

suan istesem catastropha gecerim, en az 10 kişiyi tanıyorum orda. sen kimsin , actırma agzımı..

Orijinalden alıntı: druen

quote:

Orijinalden alıntı: Revolucionare

Bu sorulara da tavım ha sanki reroll yapsa 1 haftaya 90 olup hemen adamı raidlere alacaklar heroic progress yapacak.Alt tarafı gideceğiniz yer LFR ona da kasmayın rerolla boşverin.

http://forum.donanimhaber.com/m_68090941/mpage_1/f_/key_//tm.htm#68090941

suan istesem catastropha gecerim, en az 10 kişiyi tanıyorum orda. sen kimsin , actırma agzımı..

İşte buna gülünür.

• üstteki linki oku, ayrıca guildimde bana inv attıklarında daha hic kimseyi tanımıyordum , guilde girdim. beni tanıyorlarmış, direk officer yaptılar. guildde 2. adamım. istedigim anda spot bulurum. raidde yerim hazır.

ayrıca arkadaslarımdan suan beni guildlerine cagıran 2-3 guild var ki hc progress yapıyorlar, hangi bosstalar bilmiyorum. ama şuan ben tahmin edersin ki yaşım ilerledi, 20 yaşında üviversitede ki gibi boş vaktim cok yok. nice çok iyi oyuncular tanıyorum wowu bırakan. uzun süre wow oynayanlar bilirler zaten. hey gidi günler deyip face de hala wow sohbeti yaptıgım çok kaliteli oyuncular biliyorum. bircok kişi ailesi nedeniyle wowa artık zaman ayıramıyor. yaşını merak ettim ama tahminimce sen ortaokuldayken ben üniversitede wow oynuyordum.. yani bir guilde girdin diye sen bu şekilde konusuyorsan Allah muhafaza seni müdür yapsalar kı.ın o koltuga sığmaz. bu kadar havalanma, biri seni bir düsürür kendine gelemezsin.

saygılı olmayı ögren. bence senin suan yapman gereken bir anlık yanılgıyla yanlış seyler soyledim, özür dilerim demek.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.