Şimdi Ara

80 Glacier Mage İçin İtem Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
7.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

3x Kro 7
    1x Kro 6
    1x Kro 5

(Krowaz giysileri 7'ye tamamlayacağım bulmak çok zor, çok acelem de yok 2-3 hp için)

+7 Undefeatable Molok
    Iron Necklace
    Glass Belt
    Dual Cleric Earring +1
    Shio Tears +3
    Shio Tears +2
    Old Elemental Pendant

Şimdilik itemlar bunlar, sizce Ronark CZ için yeterli midir?

Bu arada DD 15 Çitin bulunmuyor, almadım Krowaz varken. Sizce gerekli midir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W -- 19 Temmuz 2012; 21:54:49 >

• Elıxer 8 yanılmıyorsam 120 ap 56 flame damage. Hellblood 7 121 ap 40 flame 32 fr 22 ınt bonus. Bu sartlarda hellblood cok daha ıyı. Bende 77 lvl glacıer mageyım garp 7 var bendede ama flame olmak daha mantıklı cunku krowazlarda olsun dger ıtemlerde olsun hep gr lr def var fr yok. Ve fr oldugun zaman hellblooddan 48 skılınden gelen resıst sana raumdu hbydı bu tarz sılahların flame damage lerıne karsı def olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kro 7 set, iron set, dual fr +1, dilediğin küpe, +8 hell blood bu chardan zevk alırsın.
  • ben hertürlü eğer +8 elixer +7 kıyaslaması yapacaksak +8 elixer +7 hell blood 'dan iyidir derim sonucta aradaki 16 fr damage epey etkileyecek bir damage oranı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _baron_ -- 4 Temmuz 2012; 22:51:43 >
  • Flame mage dizmek diğerlerine oranla daha masraflıdır.İmir+3 ile Flame Ring+3 arasında dünya kadar fiyat farkı var.Bütçene göre durumunu değerlendir ve kararı sen ver.Staff olarak da hell blood,garp,elysium türevleri her zaman bir pet mage için krowaz stafflarından sonra en iyi seçimdir.Ama alabiliyorsan undef fulitol ve undef faun +7 al,tadından yenmez :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar anlamadığım şu Hell Blood'un flame damage diğer stafflara oranla daha az, e flame mage için o daha önemli değil mi?

Sonuçta lr olunca kitleme açısından vs. int önemli ama nova vs. kullanan flame mage için WoE gibi itemler daha iyi olmaz mı?
  • TL basacaksan Flame yap ayıracağım ödenek az diyorsan Glacier ol Lighting olma cz de adam kitleyemessin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkhes -- 6 Temmuz 2012; 13:07:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    asas 70 ve 72 skili
    16 yıl önce açıldı
    Assassian için Uygun Stat
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: W

Arkadaşlar anlamadığım şu Hell Blood'un flame damage diğer stafflara oranla daha az, e flame mage için o daha önemli değil mi?

Sonuçta lr olunca kitleme açısından vs. int önemli ama nova vs. kullanan flame mage için WoE gibi itemler daha iyi olmaz mı?

Öncelikle staffın ap'si daha sonra staff'ın elemental damagesi verdiğin damageleri etkiler.Bazı hurafeler var mesela staff vuruşları haricinde staffın ap'sinin bir etkisi olmaz diye bu kesinlikle yanlıştır.Staffın atağı nova ve diğer uzak skilleri ile verilen damageleri de etkiler.Elemental damagenin de etkisi var tabi ama staff atağı %70 etkiliyorsa elemental damage %30 etkiler.

• Kesinlıkle Gr olmalısın Kupeler Lkp yuzukler shıo iron neck glass belt kro set walkry kanat fln staffta krowaz staffı glacıer damage olanı alman yeterlıdır
    Kesınlıkle zengın yada fakır gr olmalısın asaslarla ws attıgındakı zevk paha bıcılemez :)
    unutma magede cok damage atmak degıl az damage yemek onemlıdır o yuzden gr diyorum
    birde aklında bulunsun magelerın hpsi düşük oldugundan 160 int 210 mp 1 str geri kalan hp verirsen hem damage hem hp olayını dengelersın kı vurdugun adam sana pek vuramıyacak yavaslıyacagı ıcın 75 ve 72 2 lısını ıyı kullan 80 gr yide dusman partynın healer yada debuffuna at hapis skıllıdır orda ole kalır hıc bırsey yapamaz :)
    tp magede oynayabılırsın ama dedıklerımı yaparsan tp mage gıbı olursun zaten bosa str vermene gerek yok +0 scorpion shield yeterlı olur kacarken krowaz staffı 70 def dusurur 70 def + scorpion shiedldin defi ile baya etkı eder
    biraz karısık oldu ama bi teşekküre yok demem tabi :)
    Not:Sakın MAGE EARRİNG alma sakın ne def ne hp var o illette kesınlıkle lkp o olmazsa Clerick eaaring
    Param yok dıyorsanda +7 Oasis +8 Chıtın set dual +2 shio (shio ucuzdur dgerlerıne gore) Dual +1 priest earring Elemental pendant ske belt old harpy belt alırsın baktn asas yada axe warrior dalıyor ona göre takarsın çok eğlenirsin dedıklerımı yaparsan parada rahat kasabılırsın jr ler olsun bdw ler olsun baya etkısını gorursun gr magenin takıldıgın bıyer olursa pm yolu ıle ulas 24 saatte 1 kesın bakarım ben zaten sakın woe-lr erenion-gr erenion-rons staff bunlara bulasma salamander staff bıle daha iyi onlardan :D

• Arkadaşlar karakteri ice'a çevirdim. Şu anda itemler şöyle;

Garp +7
    Krowaz 7 (Daha tamamlayamadım, nedense bulunmuyor piyasada hiç)
    Shio Tears +1
    Shio Tears +2
    EP
    Dual SSE
    Glass Belt

Şimdilik krowazları tamamlamaya çalışacağım ama iron neck alma şansım yok. Garp şimdilik idare eder mi acaba? Ve neler alabilirim, ne öneriniz var? 21 gb gibi bir bütçe var bu itemlerin üstüne
  • quote:

Arkadaşlar karakteri ice'a çevirdim. Şu anda itemler şöyle;

Garp +7
    Shio Tears +1
    Shio Tears +2
    EP
    Dual SSE
    Glass Belt

Şimdilik krowazları tamamlamaya çalışacağım ama iron neck alma şansım yok. Garp şimdilik idare eder mi acaba? Ve neler alabilirim, ne öneriniz var? 21 gb gibi bir bütçe var bu itemlerin üstüne

Bende glacier mage oynuyorum euko'da europe serverında az çok tecrübem var.Bir kaç tavsiyede bulunabilirim.

Dual +3 Shio (Olmazsa olmaz itemdir, evini arabanı sat almaya çalış)
    Krowaz +6 Set (+7 Set dizme bence +6 diz kalan parayla shio'ları +3 yap)
    Old Ske Belt (Glass'a tonlarca para vereceğine old ske alıp in almak için bütçe ayır)
    İron Neck(Shio gibi olmazsa olmaz itemdir)
    Dual Old Sse(Lkp falan bulaşma bence gerek yok krowazlar resist ihtiyacını karşılar)
    +7 Garp(Bütçeni zorlarsan +8 garp veya +7 undef molok alabilirsin)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi La Isla Bonita -- 9 Temmuz 2012; 2:03:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sasori-Sama

quote:

Garp +7
    Shio Tears +1
    Shio Tears +2
    EP
    Dual SSE
    Glass Belt

Bende glacier mage oynuyorum euko'da europe serverında az çok tecrübem var.Bir kaç tavsiyede bulunabilirim.

Old Ske Belt (Glass'a tonlarca para vereceğine old ske alıp in almak için bütçe ayır)
    Dual Old Sse(Lkp falan bulaşma bence gerek yok krowazlar resist ihtiyacını karşılar)

Çok sağol hocam tavsiyeler için.

Fiyat aldım 27 gb dediler Shio 3'e. Şimdilik onları yapmaya çalışacağım, iron neck'e de bir ara bakıcam artık. Bu arada Krowaz 6-7 fark etmez diyorsun sanırım pek?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sasori-Sama

quote:

Garp +7
    Shio Tears +1
    Shio Tears +2
    EP
    Dual SSE
    Glass Belt

Çok sağol hocam tavsiyeler için.

Fiyat aldım 27 gb dediler Shio 3'e. Şimdilik onları yapmaya çalışacağım, iron neck'e de bir ara bakıcam artık. Bu arada Krowaz 6-7 fark etmez diyorsun sanırım pek?

Çok belirgin bir fark olmaz.O konuda sıkıntın olmasın.Dediğim gibi shio +3 ve in bir ice mage'de bulunması gereken demirbaş itemlerdir.Bunları mutlaka halletmeni öneririm.

• +7 krowaz set lazım asaslardan tek yememek için
    +7 aztec faun mu ne var onun glacieri
    old shio yada +1 dual
    elemental ppendant old
    ıron belt olmazsa glass
    +1 dual sse
    bunu yaparsan sana yeter
  • Yav lanet +7 kroları bulamıyorum, +5 +6 bile yok Kendim basmaya çalışıyorum, trinayla 5 den 6 ya geçerken yanıyor. Kaldım böyle
  • quote:

Yav lanet +7 kroları bulamıyorum, +5 +6 bile yok Kendim basmaya çalışıyorum, trinayla 5 den 6 ya geçerken yanıyor. Kaldım böyle

lvl jump zıkkımını getirdiler piyasa mal oldu herkes kro alıyor neden alırlar anlamam o charların sadece yüzde 5 i 83 olabilecek gerisi patlak char gibi kalcak 79larda 81 lerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkhes

quote:

Yav lanet +7 kroları bulamıyorum, +5 +6 bile yok Kendim basmaya çalışıyorum, trinayla 5 den 6 ya geçerken yanıyor. Kaldım böyle

lvl jump zıkkımını getirdiler piyasa mal oldu herkes kro alıyor neden alırlar anlamam o charların sadece yüzde 5 i 83 olabilecek gerisi patlak char gibi kalcak 79larda 81 lerde

Ondan mı bulunmuyor krowaz Günlerdir yok ya, fazla para vermeye de razıyım o bile yok.

• quote:

quote:

quote:

Ondan mı bulunmuyor krowaz Günlerdir yok ya, fazla para vermeye de razıyım o bile yok.

trina ilede 5 den 6 ya nasıl yaktın zor olanı başarmışın harbiden

400 TL ye +8 setini alırsın para biriktir. +6 kalsın bırak bence

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yav sırf busla +6 priest bastım, dedim üstümdeki +5 i de trinayla basıyım yandı gidip

Bu Krowaz glacier staffların piyasası nedir bir de biliyor musunuz? 6-7 falan, 8 alamam da.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yav sırf busla +6 priest bastım, dedim üstümdeki +5 i de trinayla basıyım yandı gidip

Bu Krowaz glacier staffların piyasası nedir bir de biliyor musunuz? 6-7 falan, 8 alamam da.

Undefler ucuz Olympiada iron belt parası kadar yok bile en pahalısı Kaul Molok diye biliyorum GR staffları içinde çünkü bugu var kaul'un Freezing Distance skilli ile yapılan istersen pm den söylerim :) aztec kullanan ice mage'e rastlamadım.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.