Şimdi Ara

warrior ve dex

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kardesimin male el moradi chari var başlangıçta barbara göre 20 dex fazla, barbarlarin is str 10 fazla geliyo başlarken.

bunun neden boyle oldugunu anlamaya calistim galiba buldum da, elmoradia ile combo yaparken isabet orani daha fazla 600+400 gibi damageler aliyorum tabi bir 2h giga light dex bonuslu varken daha iyi sonuclar veriyo.

barbarda ise yine giga kullandim, combo yaparken 700+12 veya 16+15 damage gibi komik rakamlar ortaya cikiyo, tabi bu yaptigim sliding combolar.

sizde durum nasıl?

(umarim gereksiz bir topic gibi algilanmaz)

• bence gerekli bi konu actıgın ıcın tessewkur ederım:)

warrior berseker skıllerınde kendıne 20 dex verme gıbı bır özellik var.demekkı dex kesınlıkle warriorda bır işe yarıyor.warrıor earıng gıantıc axe gıbı ıtemlerde dex bonus var.yaptıgım arastırmalarda genel olarak dex bonusun skıllerı hızlandırmadıgı onun yerıne ısabet oranını arttırdıgı gordum ozellıkle leg cutıng gıbı adamı kılıtleyen skıllerde.

kendım deneyemedım ama 10str arada fark var male el morad ve barbar arasında.bu farkdan vazgecmek bence ıyı deıl.sonucda bonusun etkısı statlar kadar deıl.kaybedılen 10 str 60 lvlde yaklasık 50 atak farkeder.buda azdeıl bence.onun yerıne dex veren ıtem ler dengeyı saglayabılır.
  • arkadaşlar bende yanlışlıkla rebirt shell aldım warrior dex basılı demekki kötü bişey deilmiş kullanıoyrum şimdi gerçekten işe yarıyor..şimdi sadece takıları yenilicem str leri arttırıcam
  • hayır fark falan yok sizin dedikleriniz fire drakeden önceydi artık male ile barbar arasında fark yok strleri eşit başlıyor
  • Hortlatmışsınız
  • hiç bişeyi olmasa bile bana defans veriyo hp düşünce süpermüş dex iiki almışım
  • bende diyom benim barbar neden attilaya hep 29 vuruyo :D meğerse dex azmış o zaman şöyle bi 10 dex verelim yada dex basılı bişey giyelim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FULL STR FORCE BOW NE GİYMELİ ?
    15 yıl önce açıldı
    +7 rogue shell dex basma yardım
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • belki dediğin doğru olabilir. ama bide benim bildiğim barbarlar elmoradi char lara göre daha yavaş
    olarak biliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.