Şimdi Ara

Sezonun ilk derbisinde şok karar!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Spor Toto Süper Lig'in ilk derbisine Fenerbahçe taraftarının alınmama kararı şok etkisi yarattı!

Detaylar birazdan...

kaynak : sporx.com

• 2. yarıdaki derbiye de BJK taraftarı alınmayacak.
  • e biletleri sattılar ?

siz ne diyorsunuz bilmiyorum ama bana saçma geldi bu karar
  • niye böyle bir karar alındı ki şimdi.saçma olmuş bencede.
  • Saçma. Çok saçma. Ülke zaten milliyetçilik bakımından tavan yapmış durumdayken, şehit vermişken, deprem yaşamışken, bu alınan karar olayları sindirmek adınaysa çok çok çok saçma.. Bu taraftarlar duyarsız mı? Fenerbahçe taraftarının da açtığı pankartları, burda diye haykırışlarını, bizim taraftarın ne kadar duyarlı olduğunu da biliyoruz. Bu kadar boş mu iki takım taraftarları da olay çıkarsınlar? Yazık TFF. Yazık..
  • truva mı ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: NiCkBuLaMaDıM!!

truva mı ne

Hani birileri sana cevap verecektir, önceden ben vereyim..

Kapalıda yapın o işi.. BJK atkıları altına fener formasını yani..

Lütfen..

İşte bu zihin yüzünden oluyor bu yasaklar zaten..

Yazıktır günahtır, futbol bitirildi..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: REM1903

quote:

Orijinalden alıntı: NiCkBuLaMaDıM!!

truva mı ne

İşte bu zihin yüzünden oluyor bu yasaklar zaten..

böyle olmadan önce adam gibi gidip izleyecekti fb taraftarı.bunu gidip bu şeyi yapana söyle
  • Yarınki derbi maçla birlikte başlayacak olan bu uygulamanın 4 büyükler arasında bu sezonun tamamında uygulanacağı ve Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ile Trabzonspor'un aralarındaki maçlarda rakip takım taraftarlarının deplasmanlara alınmayacağı konusunda prensipte anlaşıldı

• Oha federasyon diyorum! Ulan o kadar spor yazari, yine eski gunlere donelim, stadlar yari yariya bolunsun derken, herifler olayi tumden geberttiler. Zaten Turk futbolunun icine s.cmistiniz, bu da sivasi oldu.
  • Rezil bir karar. Yazıklar olsun.
  • böyle kararlarla hiçbi ilerleme kaydedemeyiz biz. yazık böyle işe. 3. dünya ülkesiyiz resmen
  • Tamamen rezalet , ulke olarak bu kadar zor gunler gecirdigimiz zamanlarda uzun zaman sonra buyuk takimlar birbirlerine dostluk mesajlari verip sike olaylarinda olusan kaos ortamini bi nevi hafifletebilirdi.Gunlerdir bu konusuluyodu.Yani Tff su yasadigimiz uzucu sureci lehine cevirebilirdi , ama nerde onlarda o akil.

Herseyi gectim bi Saracoglu'na deplasman taraftari olarak gitmenin verdigi haz hic biseyle olculemez , hele hele TT Arena deplasmanini gecen seneden beri iple ceken ben napayim ? Ya da bi derbiyi kazandiktan sonra rakip takim taraftariyla dalga gecmek , zorlu gecen bi sezonun sampiyonlugunu son macta kacirmak veya kazanmak bunlar futbolun en tatli yanlari , dunyanin her yerinde bu boyledir.Hele futbol ekonomisi milyar dolarlara ulasmis , memurundan tut torbacisindan ogrencisine kadar takiminin delisi olan bi ulkeyseniz.

TURK TARIHININ EN REZIL , HER KARARI FIYASKO OLAN , TURK FUTBOL TARIHININ EN KOTU DONEMINI EN KOTU SEKILDE YONETMIS TFF,PFDK,MHK'NIN ALNINDAN OPUYORUM.BOYLE DEVAM EDIN SIZ

• Gün beraberlik günüydü, aldıkları karara bak.
  • Biz yanyana maç seyredilebilir mi,çok mu uçuk bir düşünce olur diye konuşurken,yapılan enteresan.Doğrusu bu mu bilemem,ama bu kararı verenleri,çnceki olaylar gözönüne alındığında tek suçlu ilan etmek saçma olur.
  • Bu maçta olay falan çıkmazdı verilen bu karar cok saçma...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARAKAY

Biz yanyana maç seyredilebilir mi,çok mu uçuk bir düşünce olur diye konuşurken,yapılan enteresan.Doğrusu bu mu bilemem,ama bu kararı verenleri,çnceki olaylar gözönüne alındığında tek suçlu ilan etmek saçma olur.

3-4 lük maçtan önce kadıköyde çıkan olaylar dışında olay hatırlayan var mı bu iki takım taraftarı arasında?

Eskidendi sabahlamalar, nöbet beklemeler falan..

Bunun altında bambaşka sebepler var ya, basit bir önlem değil bu.
  • Savunmuyorum yanlış anlaşılmasın.Böyle bir kararın verilmesini,hele hele maça bir gün kala verilmesini fazlasıyla saçma buluyorum üstelik.Kaldı ki dediğim gibi,taraftarlar hiç olmadıkları kadar birbirine yakınken bu karar absürd biraz.Tüm sezon düşünülerek verilmiş bir karar ise,mantıklı bir yanı olabilir diye düşünüyorum sadece.Bence çok farklı bir derbi olacaktı tribünler açısından,yazık oldu.
  • Yıllardır Fb-Bjk maçlarında ne olay çıkmışta böyle bir karar almışlar. Hele hele ülkenin şu hassas durumunda.

Bu kararın tek sebebi Fb-Ts maçlarına zemin hazırlamaktır. "Bakın biz taaa Fb-Bjk maçından bu kararı vermiştik, onun için Fb-Ts maçınada rakip taraftar gelemeyecek" demek içindir.
  • Forumda bile ayrım oldu alınmaması gayet doğal
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.