Şimdi Ara

Sevgiliyi ilk dudaktan öptükten sonra tepkiniz ne olur (REZİL OLDUM )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
5.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuyu yazarken bile hem gülüyorum hemde utanıyorum. Yaklaşık 1 aydır çıktığım bir kız var aynı okuldayız ben bunu hep okuldan çıkışta eve felan bırakırım neyse eve gönderirkende yanağından yada alnından öperdim bugün yine onların evinin önüne kadar geldik yine işte öpücem yanağından derken bir anda benim dudak kızın dudağa kayıverdi istemsizce yaptığım ama istediğimde birşeydi daha öncedende düşünüyodum öpsem acaba hoşlanırmı yoksa ters tepki yapabilir mi diye neyse ben bunu öptüm böyle bi 3 saniye felan öpüştük tabi ben ne yaptığımın farkında değilim beyin bir anda dank etti lan napıyorum ben felan dedim kafamı çektim. Eveeet ondan sonra ben kafayı çektim tabi o aradada düşünüyorum ne desem diye çünkü dudaktan öpeceğimi ben bile bilmiyorum yani kendimden beklemiyodum ondan sonra biz böyle bir 10-15 saniye birbirimize baktık ben birşey demiyorum o birşey demiyo ondan sonra kız eve girdi birşey demeden ne öptükten sonra tebessüm etti nede birşey demeyince bende dedim acaba ilişki bittimi yoksa kız hoşlandı ama utandığındanmı birşey diyemedi neyse eve geldim moraller bozuk yarın okulda kızdan nasıl bir tepki alacağımı bilmiyorum daha doğrusu bidaha benle konuşacakmı onuda bilmiyorum derdimi anlatacak birisi yok bende buraya yazayım dedim benim sizden istediğim şey kıza yarın ne demeliyim yoksa kızın gelip demesinimi bekliyeyim yada kız benle konuşmak istesemde konuşmuyorsa ne yapayım bana öneri verirseniz sevinirim ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• :D
  • Bekirli opmeli capsi goster..

• Alnından öperdimden sonrasini okumadim..hangi çağdan geliyorsun mübarek?

• Ve uyandım.
  • Ayrilcak buro muhtemelen yarin

• kiza acma olm bu konuyu. utanmis belli ki. bi dahaki birakisinda bi' seyler olur artik. yani konuyu mu acar yoksa yine opme deyu tedbir mi alir bilemem. sen sakin ol. ama merak etme iliskinizi bitirecek bi noktada degil durum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dudaklar korsan mı?
  • Ablanıda boyle opseler hosuna gider mi ?

Görseydim polisi arardım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhfade -- 5 Aralık 2014; 1:34:15 >
  • Sen çekildiğini için kız garipsemiştir durumu o kadar büyütülcek bir durum değil sen açıkla durumu ilk olduğu için heyecandan ne yaptığımı bilemedim falan de durum düzelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ÇikolatayıBenYedim

Ve uyandım.

donda bir ıslaklık
  • Öptün diye ilişki bitmez, belli etmese bile onun da hoşuna gitmiştir. Konuyu açma, o da açmaz büyük ihtimal, güzel bir anı olarak kalır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dean Martin

Sen çekildiğini için kız garipsemiştir durumu o kadar büyütülcek bir durum değil sen açıkla durumu ilk olduğu için heyecandan ne yaptığımı bilemedim falan de durum düzelir.

Asla bunu yapma.
  • Yaş kaç sen onu söyle ona göre yorum yapalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yafoo

Yaş kaç sen onu söyle ona göre yorum yapalım.

17 lise 4

• cool story bro
  • 3saniye sürmesine bozulmuştur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Em onu
  • Yarın git yanına öyle ayak üstü olmadı bize gel yarım kalan işi tamamlayalım de.

• ne ettin hacı
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.